10
november

Novi začetki na Blejskem GRADU

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 10. novembra ob 14:00 do
10. novembra 2019 ob 17:30
Kje:
Prispevek:44 € za prijave do 10. 10. (za kasnejše prijave velja cena 55 €) in vključuje vstopnino za Grad, brezplačno parkiranje in dogodek.
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:janiofavalon@gmail.com ali 068 150 781 (Jani) ALI info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena). Več si lahko preberete na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

60 ogledov

V mesecu novembru in sicer v nedeljo, 10. 11., na predvečer portala 11.11., se bo na Blejskem Gradu odvijal poseben dogodek, ki bo namenjen vsem tistim, ki si želijo svoje življenje popeljati na višji nivo in zaživeti novo verzijo sebe. Hkrati je namenjen tudi vsem tistim, ki si upajo pustiti vse, česar ne potrebujejo več za sabo in se podati na pot novih začetkov.

To bo prvi dogodek, kjer bova oba skupaj z Janijem predala vse svoje dosedanje izkušnje in znanja. Združili bomo tako terapevtsko jogo, šamansko popotovanje, meditacijo in naredili prav posebni obred namenjen novim začetkom. Hkrati boste prejeli tudi posebno darilo :) Na koncu vsak udeleženec prejme še kratke napotke za delo doma in intuitivne uvide svojih duhovnih vodnikov. Resnično se veseliva vseh tisti, ki imaste pogum, da se nam pridružite na eni izmed najlepših in čarobnih lokacij v Sloveniji.

Terapevtska Joga je celovit sistem obnovitvene, nežne joge, dihalne tehnike, zavedanje izdihanega zraka, samomasaže, »hands-on healing« in vodene meditacije, ki ustvarja izkušnjo globoke sprostitev, kjer se lahko prične naravno zdravljenje. Njeni blagodejni učinki primerni za vsakogar, za najbolj utrujene, nefleksibilne, kakor tudi za najbolj gibčne ter da je dostopna tudi tistim, ki okrevajo po poškodbi. Pri tej tehniki ne bomo izvajali intenzivnih in aktivnih vadb ter drznih gibov, ampak bo vse potekalo umirjeno. V posameznih terapevtskih položaji nizke intenzivnosti bomo podprti z vzglavniki (uporabili bomo razne rekvizite, udobne blazine, predmete in odeje, ki nežno podpirajo telo) in tako bomo počivali dalj časa (običajno od 5 do 20 minut). Predznanja niso potrebna.

Šamansko potovanje je popotovanje vase. V ritmu Šamanskega bobna se bomo podali v globine naših lastnih predsodkov in strahov. Očistili se bomo le teh ob prisotnosti naših duhovnih vodnikov in se tako lahkotni podali v portal 11.11 in se posvetili naši novi resničnosti.

Za vse tiste, ki bi si želeli ogledati ta čudoviti magični Grad lahko pridete že pred samim dogodkom, z dogodkom pa bomo pričeli ob 14.00 uri. Zaključili bomo okoli 17.30 ure, ker se Grad zapre ob 18.00 uri.

Energijska izmenjava: 44 € za prijave do 10. 10. (za kasnejše prijave velja cena 55 €) invključuje vstopnino za Grad, brezplačno parkiranje in dogodek. Število mest je omejenih, saj se vam želiva posvetiti v celoti. Priporočam udobna, topla oblačila in da pred dogodkom ne zaužijete pretežke hrane in alkoholnih pijač. S sabo lahko prinesete podlogo za jogo ali blazin, dva povštra ter stekleničko vode.

Prijave in več informacij:
– janiofavalon@gmail.com ali 068 150 781 (Jani) ALI
– info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).

Več si lahko preberete na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

♥ Vsem vam pošiljava LJUBEZEN in se veseliva srečanja z vami ♥ Irena in Jani

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR
Nalagam...