22
september

Obred sprave – povezovanje s prednicami in predniki prostora

Kdaj: 22. septembra ob 20:00 do
22. septembra 2023 ob 21:30
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Inštitut za sr(e)čno družbo
Kontakt:institut@srecno.org

28 ogledov

Ob deseti obletnici Inštituta za sr(e)čno družbo podarjamo vsem, ki ste z nami sodelovali tako ali drugače, ali pa še niste bili v naši družbi

»Obred sprave« – povezovanje s prednicami in predniki prostora, ki bo potekal 

v petek, 22.9.2023, med 20:00 in 21:30 preko Zoom-a (online).

Obred vodi Agatha Kopac, boste pa v njem dejavno sodelovali prav vsi sodelujoči. 

Obred sprave je pomemben družbeni in duhovni dogodek, ki se pogosto izvaja z namenom povečanja harmonije, razrešitve konfliktov in obnovitve odnosov med posamezniki ali skupinami. Ta obred je prisoten v različnih kulturah in tradicijah po vsem svetu ter služi kot način za okrevanje po nesoglasjih, preteklih sporih ali drugih težavnih situacijah.

O spravi se je pri nas v zadnjih letih veliko govorilo. Žal je ne bo dosegla politika, ampak mi, posamezniki, znotraj sebe, v svojih družinskih sistemih in v svojih skupnostih. 

Temu je namenjen ta obred.

Energije enakonočja in tega obdobja nas podpirajo, da se vzpostavita ravnovesje in harmonija v vseh sistemih znotraj in zunaj nas.

Mogoče se komu zdi, da je spravljen z vsem stvarstvom, toda podzavestno vsi nosimo v sebi še kup nerazrešenih konfliktov, če ne drugače na kolektivni ravni. Zato je ta obred primeren za vsakogar. 

Ne gre pa tu zgolj za neko spravo v smislu povezovanja različnih političnih opcij (to je marginalni del tega obreda), ampak spravo, ki gre skozi prostor in čas, vključuje naše osebne prednike, prednike našega prostora, in spravo znotraj nas z vsem, kar obstaja v vseh prostorih in časih. 

Za več informacij in prijave pišite na institut@srecno.org. Lahko povabite še koga, samo naj nam pošlje email, da vemo, kdo je z nami, da lažje oblikujemo obred.

Pa veliko miru in ljubezni vsem ♥♥♥

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Posameznike in organizacije oskrbujemo z najboljšimi orodij za aktivacijo potencialov, reševanje problemov in konfliktov. Na osnovi genoma sreče in delovanja kvantnega polja izvajamo transformacijski AI-coaching, AI-mediacijo in številne...

Nalagam...