17
avgust

Okus tantre

Organizira: Somananda
Kdaj: 17. avgusta ob 9:00 do
18. avgusta 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:245€ (do 16.07.2019) / 295€ (po 17.07.2019) Koda za popust: (5%)popust-sts, (15%) jana-yoga-day do 26.6.2019
Organizira:Somananda
Kontakt:jana@yogini.si

260 ogledov

To je presunljiv uvod v tantro, kot celoto! Namen delavnice je, da vam odpre vrata do avtentične tantre in vas popelje še mnogo dlje! Z uvodom v posamezna poglavja tantre – tantrične joge, meditacije, seksualnosti in metafizike – vas bomo odpeljali na razburljivo popotovanje do tantrične blaženosti. Na predavanjih boste seznanjeni z redkimi nauki tantre in preko praktičnih in izkustvenih vaj, ki  bodo navdahnile vaš um, telo in duha, boste odkrili pravo tantro. Po zaključku, te intenzivne vikend izkušnje, boste lahko nedvoumno zaznali in razlikovali pristno tantro. Znali boste izbrati vašo smer na tej obširni duhovni poti.

Naučili se boste in prakticirali sledeče:

Teoretično znanje:

·       Demistificiranje tantre

·       Tantra joga, jogijska praksa na osnovi energije

·       Tantrična meditacija

·       Uvod k tantrični spolnosti

·       Tantrična razmerja

·       Tantra masaža

·       Metafizična tantra

·       Slavni tantrični teksti

·       Uvod v Kašmirski Shaivizem in znanost razsvetljenja

·       Kundalini joga: Dokončno razjasnimo dejstva!

·       Avtentična tantra vs. Neo tantra

·       Tantra, kot duhovna pot

 

Praktične izkušnje:

·        Sveti tantrični transfiguracijski ritual

·        Mistična uporaba tantrične spolne energije in orgazem celega telesa brez dotika!

·        Delo z energijo za zdravljenje in spreminjanje svoje realnosti

·        Vodena praksa tantra joge

·        Meditacija izkustvenega razsvetljenja

OPOMBA: To je obsežen seznam različnih tem, ki se jih bomo v tej vzorčni delavnici dotaknili. Za nadaljnji študij in večjo strokovno poglobitev v posameznih smereh tantre, se je potrebno vpisati na ustrezen tečaj s polnim trajanjem, kjer boste prejeli nauke in tehnike v celoti, vključno z iniciacijo s strani naprednega učitelja.

Ta delavnica vam bo predstavila tantro, kot edinstveno in življenjsko sprejemljivo pot za osebnostni razvoj in zmožnostjo, da spremeni praktikanta v gospodarja svojega življenja. Okus tantre vas bo navdušil in v vas prebudil zanimanje za veliko, veliko več! Na tej delavnici ne bo nobenih vaj neposredno povezanih s seksualnostjo in poučevanja tudi ne vključujejo kakršne koli golote.

Predavanja bodo v angleškem jeziku. Predaval bo Somananda, napredni učitelj meditacije, joge in Tantre. Asistirala bo Jana Braniselj.

 

Nekaj pogostih vprašanj:

Ali bomo na tem 2-dnevnem izobraževalnem programu seznanjeni z nauki Tantra masaže in/ali duhovne tantrične spolnosti v celoti?

Ne. Ta 2-dnevna delavnica je zasnovan tako, da z njo okusite in na primerih spoznate različna poglavja in elemente tantre. To se vsebinsko ne istoveti z dlje trajajočimi posameznimi tečaji, kjer prejmete veliko več teoretičnega znanja, tehnik in postopkov na določeno temo.

Veliko tem, ki bodo predstavljenene na delavnici Okus tantre, bo jasno razloženih na temeljnjem nivoju, kar bo pojasnilo mnogo napačnih predstav in pogostih zmot, ki se pojavljajo v medijih in so se usidrale v naša prepričanja. Osredotočili se bomo na predstavitev tantre v celoti in pojasnili, kako njeni posamezni deli služijo kot zmogljivi pripomočki za srečno in harmonično življenje, ki je popolnoma združljivo z vašim vsakdanom.

Ali je ta delavnica namenjena samo začetnikom?

Ta delavnica naslavlja pretežno začetnike. Udeležilo pa se jo je tudi veliko naprednih študentov, ki so povedali, da so dobili veliko informacij, katerih na svojem dosedanjem študiju tantre še niso bili deležni.

Ne glede na vašo stopnjo poznavanja tantre, boste pridobili ogromno znanja in tantričnih know-how – ov, ki vam bodo pojasnili mnogo stvari in odgovorili na praktična vprašanja.

Ali na tej delavnici govorite o seksu ali spolnosti?

To je tipično splošno prepričanje, da govori Tantra samo o seksu. Spolnost zajema samo 5 do 10% tantričnih znanj. Dejstvo je , da je tantra celovita duhovna pot, z več področji in praksami, kot so joga, meditacija, moč uma in energije misli in še veliko več. Na tej intenzivni delavnici bomo razložili in pojasnili vse različne vidike. To izobraževanje ne zajema nobenih spolnih praks ali golote.

Kaj moram prinesti s seboj na delavnico?

Vsi registrirani udeleženci bodo prejeli elektronsko sporočilo, približno 1 teden pred začetkom delavnice, kjer bodo točno navedene vse pomembne podrobnosti in seznam potrebščin.

Ali ta delavnica vključuje goloto ali kakršne koli vaje za večjo občutljivost?

Ne, ne na tej delavnici.

 

Prijava na delavnico tukaj.

 

Urnik:

Sobota (17. avgust 2019): 9.00-20.00 z odmorom za kosilo

Nedelja (18. avgust 2019): 9.00-20.00 z odmorom za kosilo

 

Cena delavnice:

 

Cena zgodnje prijave: 245€, na voljo do 16. julij 2019

Redna cena: 295€, začne veljati s 17. julij 2019

V ceno so vključena vsa predavanja in aktivnosti med tečajem, pijače in prigrizki. Cena ne vključuje kosila.

KODA ZA 5% POPUST: popust-sts

PROMOCIJSKA KODA ZA 14% VALENTINOV POPUST: valentinovo-sts (velja do 14. februarja 2019!) 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Somananda tantra šola se osredotoča na duhovne nauke tantre, joge in meditacije. Predstavlja vam davno uveljavljene (vendar mogoče pozabljene) tradicione Indjiske in Tibetanske duhovne nauke.


Nalagam...