Somananda
tantra šola

SOMANANDA TANTRA ŠOLA

Berčičeva 14
1000 Ljubljana

3 zahval     5929 ogledov

Predstavitev  somananda tantra šole.

Somananda tantra šola se osredotoča na duhovne nauke tantre, joge in meditacije.

Predstavljamo davno uveljavljene (vendar mogoče pozabljene) tradicione Indjiske in Tibetanske duhovne nauke,  ki so v svoji avtentičnosti za sodobnega človeka morda težko razumljivi. Mi jih podajamo na dostopen, razumljiv način, z jasnimi, praktičnimi navodili in vajami za vse tiste, ki iščejo svoj duhovni razvoj na osnovi avtentičnih znanj tantre.

S svojimi tečaji smo gostovali že v že več kot 25 državah, s preko 200 tečaji! Imamo 10 000 študentov po vsem svetu! Naši posnetki naYoutube - u štejejo 11 000 ogledov!

Kaj je Somananda Tantra šola?

V Somananda tantra šoli so oboje,  naše sanje in naše poslanstvo, da približamo avtentično in zelo praktično tantro, jogo in meditacijo ljudem po vsem svetu, preko Evrope in Azije, vse do Amerike…

Specializirali smo se v izjemno poglobljene izkustvene delavnice­ – tantra joga delavnice, tantra meditacijske delavnice, delavnica tantrične spolnosti in praktična delavnica tantrične masaže.

Namen take edinstvene zasnove naše tantra šole je v tem, da vam približa  pristno, na energiji zasnovano celovito znanje tantre na zelo dostopen način. Smo tudi začetnki poučevanja Trika meditacije. To je preverjen sistem meditacije, ki zagotavlja dosežke, katere lahko dopolnjujemo s povratnimi informacijami in navodili prilagojenimi posamezniku.

Somananda tantra šola izhaja iz Kashmiri Shaivism – a, to je znanje tantre na zelo visokem nivoju in eden od najbolj popolnih metafizičnih sistemov, ki so se ohranili do danes. Študentje so vodeni čez celovit, strukturiran program s poglobljeno prakso, ciljem doseči najglobjo meditacijo in samadhi.

Poleg tega smo mednarodno poznani po naših izobraževanjih Tantrične seksualnosti in Tantra masaže. Tantro obravnavamo v vseh pogledih, začenši z načeli obvladovanja svoje spolne moči, transfiguracije, s poudarki na izjemno zdravilnih potencialov Tantre, ki se nadaljujejo vse do presunljivega obvladovanja energij, kot na primer Kundalini.

Demonstracijo in učinke naše tantrične masaže so testirali znanstveniki. Rezultate lahko vidimo v TV oddaji, ki je dostopna na You – tubu in so jo videli miljoni ljudi; poučevanje take masaže je ena izmed naših najbolj popularnih delavnic.

Pomemben del Somananda tantra šole je izobraževanje za učitelje. V programu naše šole so na voljo izobraževanja za učitelja meditacije, učitelja joge, poleg tega pa tudi izobraževanje za učitelja tantra masaže. Izobraževanj se lahko udeležite po celem svetu, v Braziliji, Mehiki in Argentini, na splošno po celi Južni Ameriki, v Indiji, kot tudi na različnih lokacijah v Evropi: v Nemčiji, Angliji, Sloveniji, Danski, Estoniji, na Portugalskem, Madžarskem, Bolgariji in drugih državah.

Odkrijte tantrično čarobnost in izjemne duhovne zaklade Tantre!

 

Nam želiš kaj sporočiti? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
* Izbrisan
  komentiral 1 leto nazaj
Berem vas v Izraelu, kjer zivim. Posiljam vam veliko zarkov in sonca.
Ko pridem v slo.vas obiscem.
Cudovita spletna stran.

Pošlji sporočilo  |  SOMANANDA TANTRA ŠOLA

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...