11
junij

Osnovna Šamanska delavnica - Aktivacija sil življenjskega teles

Organizira: Dr. Kristina Knific
Kdaj: 11. junija ob 16:00 do
11. junija 2020 ob 20:00
Kje:
Prispevek:130
Organizira:Dr. Kristina Knific
Kontakt:Gsm: 041 335-215 (Robert), e-mail: robert.lavtar@gmail.com

109 ogledov

Šamanska aktivacija sil življenjskega – eteričnega telesa  prebudi in omogoči:

  • proces samozdravljenja
  • Sproščanje in odstranjevanje emocionalnih blokad, implantiranih pogojevanj, generacijskih blokad in urokov iz eteričnega telesa
  • “Globinsko zrcaljenje” – nam pomaga pri varnem zdravljenju drugih
  • Zdravljenje vzorcev družinske karme – odpravljanje bremena raznih omejitvenih prepričanj in vedenjskih vzorcev, ki smo jih podedovali od neštetih generacij


Šamanska aktivacija ŽIVLJENSKE  je reanimacijski proces, s pomočjo katerega zavestno prežamemo  eterično telo in mu odpremo pot duha. Proces se običajno odvija še več mesecev po seminarju. Vsak udeleženec se nauči učinkovitega zdravljenja s pomočjo rok. S to sposobnostjo nato lahko odstrani blokade in zadržke. Nauči se selektivne komunikacije na nivoju eteričnega telesa, Duha in celo več. Lahko tudi rečemo, da gre v osnovi za aktiviranje procesa sproščanja zadržkov, vedenjskih in omejitvenih vzorcev, preneseni s strani krvnih prednikov.

Zakaj šamanska aktivacija življenske energije?

Zaradi tisočletja trajajočih omejitvenih socialnih vzorcev in vrste drugih dejavnikov, so eterična telesa na zemlji sprejela na tisoče vsiljenih vzorcev in zadržkov. To je deaktiviralo večino aspektov spiritualne DNK, povezave med eteričnim telesom in Višjim jazom.

Celo ljudje, ki se tega zavedajo, pogosto trpijo zaradi pomanjkanja energije zaradi raznoraznih vsiljenih vzorcev  v njihovem  polju.

Že tisočletja šamani v “primitivnih družbah” govorijo o vizijah, v katerih vidijo lestev, ki vodi od zemlje do neba in jo simbolizirata dve prepletajoči se kači, podobni biološkemu modelu DNK.

S šamanske perspektive je fizično telo le kristalizacija Višjih teles, ne pa njihov vzrok. Sledeč temu modelu šamanska pot pripelje do učinkovitih rezultatov: strasten in vesel posameznik, poln energije in motivacije.

Na intenzivnem transformacijskem seminarju se boste naučili premagati in odpraviti emocionalne in energetske blokade v sebi in drugih, ter se naučili zopet poiskati notranjo osebno moč.

Z uporabo šamanskih tehnik (vključno z bobnanjem) boste spoznali različne vrste zavesti in pot do znanja na različnih nivojih fizičnega, oziroma eteričnega  telesa, Instinktivnega Duha ter Višjega Jaz-a. Osvobodili se boste spon v obliki “modernih “ dekadentnih prepričanj glede staranja, bolezni in stresa, kar vas bo pripeljalo do sposobnosti samozdravljenja in kreativnosti.

Delavnico vodi Robert Lavtar.

KDAJ: četrtek, 11. junij  2020, od 16.00 do 20.00 ure

 KJE:  Kranj, Savska cesta 34, prostori Združenje za osebnostno rast in trajnostni razvoj, v pritličju.

 CENA: 130 €; Posebni popust za predplačilo na TRR do vključno 4. junija 2020,  je cena 110€.

Predplačilo: ALTORION, d.o.o, Kukeč 30, 9206 Križevci, TRR: SI56 3000 0001 0750 837 (namen vplačila: osnovna šamanska delavnica)

 Vse informacije: www.altorion.si, Gsm: 041 335-215 (Robert),  e-mail: robert.lavtar@gmail.com

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Poslanstvo združenja je spodbujanje, ozaveščanje, izobraževanje, svetovanje in pomoč pri osebnostni rasti ter trajnostnem razvoju. Vaš napredek je naše zadovoljstvo in uspeh.

  |  www.osebnostna-rast.si/

Nalagam...