3
marec

Osvobodi se nikotina ob podpori HIPNOZE in svobodno zadihaj

Kdaj: 3. marca ob 19:00 do
3. marca 2021 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:60 evrov, za ceno 2 v 1, hipnotična delavnica za opuščanje kajenja in posnetek za delo doma
Organizira:Mojca Gregorčič in center M
Kontakt:041 639 408 ali mojca.gregorcic@gmail.com ali www.center-m.si

54 ogledov

 
OSVOBODI SE NIKOTINA
 

Si tudi ti med tistimi, ki želijo za vedno prenehati s kajenjem?
Imaš morda občutek, da te nikotin kontrolira?

Rešitev je lahko odlično in preverjeno orodje - HIPNOZA. Že mnogim je pomagala na poti do osvoboditve od vseh vrst nikotina. Odločitev je samo tvoja, imaš priložnost, pa izberi.

Kaj ti ponudim?
V ta namen te povabim na skupinsko delavnico za opuščanje kajenja ob podpori hipnoze, ki bo potekala 03.03.2021 ob 19.00 uri preko spleta. V varnem objemu svojega doma, boš presegel svoj izziv in dosegel najpomembnejšo zmago v svojem življenju. Seveda, če si to iskreno želiš in če si pripravljen na to spremembo.

Za koga je primerna delavnica?
Delavnica je primerna za vse, ki ste se že poskusili odvaditi od kajenja, pa vam samemu ni uspelo. Žal je moč volje včasih premalo, oziroma njeno delovanje je kratkotrajno, tam do 21 dni, potem pa se vse ponovi. Včasih potrebujemo malce več podpore, vsak za svoj izziv. Eni se spopadate z nikotinom, drugi s strahovi, tretji s stresom, eni s prenajedanjem, drugi s slabo samo podobo. Nisi edina oseba s težavo, izzivov je toliko, kot je ljudi.

Kako poteka delavnica?
Delavnica poteka preko aplikacije Zoom v spletni učilnici, traja približno 45 minut do ene ure, poteka v skupini, kjer ni potrebno tvoje sodelovanje.
V uvodnem delu razložim vse o hipnozi in načinu dela, nato sledi indukcija ali vstop v hipnotično stanje in podajanje sugestij za osvoboditev od vseh vrst nikotina. Več kombinacij in ponavljanj sugestij.

Kaj potrebuješ ?
Željo, da obvladaš nikotin. Eno uro časa in miren kotiček, kjer te ne bo nihče motil.

Redna cena je za 2 v 1, samo 60 evrov, poleg delavnice dobiš tudi posnetek. V ceni imaš vštet tudi avdio posnetek za opuščanje kajenja za delo doma, ki ga poslušaš doma, seveda, če to želiš in potrebuješ.

Mnenje uspešne stranke
Gospa Anja mi je poslala takšnole sporočilce: »Z veseljem vam sporočam, da je danes natanko 1 leto od kar sem nehala kaditi. Hvala vam in hipnozi, če bi vedela, da bom tako hitro in uspešno presegla mojo razvado, bi se za hipnozo odločile že veliko prej. Anja, Sežana«

Prijave
Prijave sprejema na info@center-m.si ali na telefon 041 639 408.
Na vsa vaša vprašanja bom z veseljem odgovorila.

Odloči se za spremembo, naredi odločilen korak še pred pomladjo.
Spremembe so zagotovilo uspeha in če čutiš, da je prišel ta čas, vabljen, da se mi pridružiš na delavnici. Imam dolgoletne izkušnje s prakso hipnoze na različnih področjih, kjer skupaj premagujemo težave ali izzive in soustvarjamo kakovostnejše, novo življenje.

Še dodatni bonus
Če pripelješ prijatelja, partnerja ali znanca, vama priznam posebej znižano ceno, samo 50 evrov za vsakega od vaju, seveda, ob hkratni prijavi in plačilu za oba.

Vabljeni, da dosežemo skupaj - ti, jaz in hipnoza,  novo zmago. Mojca in center M

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delo z ljudmi in za ljudi mi je v veliko veselje. Pri svojem delu uporabljam astrologijo, hipnozo in Bachove cvetne esence.

  |  www.center-m.si

Nalagam...