8
avgust

Otroci in entitete, Accessova uvodna specialna delavnica

Organizira: Anahata
Kdaj: 8. avgusta ob 18:00 do
8. avgusta 2020 ob 20:00
Kje:
Prispevek:108 €
Organizira:Anahata
Kontakt:anahata.goga@gmail.com ali 041 / 67 44 88

15 ogledov

 

Ali je vašega otroka strah teme? Ima nočne more? Se zbuja ponoči v solzah? Govori o pošastih, čarovnicah, živalih, ljudeh, ki ga gledajo? Želi imeti prižgano luč v sobi? Se ponoči prikrade v vašo posteljo? Se igra z "namišljenimi prijatelji", ki jih vi ne vidite?

Vse to so lahko znaki, da se vaš otrok zaveda entitet. Bi mu radi zagotovili več lahkotnosti in ga naučili, kako se spopasti z duhovi na enostaven in zabaven način? Predstavljajte si, da bi sami vse od rojstva imeli orodja, informacije in podporo, da bi zaobjeli in delovali v skupnosti z vsem, česar ste se zavedali. Nikoli ni prepozno, da se tega naučite in to znanje prenesete na svoje otroke.

Predpogoji: Jih ni

Investicija vase: 108 € (cena za Slovenijo)

Prijave in informacije: anahata.goga@gmail.com  ali 041 67 44 88

Delavnico vodi mag. Goga Pečnik, Access Consciousness certificirana facilitatorka in certificirana facilitatorka specialnosti Pogovarjajte se z entitetami (Talk To The Entities). Zadnjih 12 let pomaga staršem in otrokom, da začnejo živeti življenje onkraj strahu in nočnih mor.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Prav tako kot vi sem tudi sama šla skozi številne življenjske izzive, ki so me oblikovali v to, kar sem danes. Kako vam lahko pomagam na vaši duhovni...


Nalagam...