18
oktober

Ples k Sebi: Izpleši se, izrazi se

Organizira: Gaia Mai
Kdaj: 18. oktobra ob 19:30 do
18. oktobra 2019 ob 22:00
Kje:
Prispevek:18
Organizira:Gaia Mai
Kontakt:gaia.fitgaia@gmail.com 041 669 551

37 ogledov

PLES K SEBI
Izpleši se, izrazi se

Petek 18.10. od 19.30 do 22 ure l Studio XXV Ljubljana

Ples k Sebi je čudovita priložnost, je spodbuda in povabilo k izražanju, k sprostitvi naših neizraženih in potlačenih vsebin; telesnih napetosti, bremenečih misli in neizraženih čustvenih vsebin. Vse, kar ostaja v nas neizraženo, ovira ravnovesje pretoka energije skozi telo, skozi celotno našo bit ter tako zastira naše ustvarjalne kvalitete, naše zdravje in dobro počutje.

Skozi telo, skozi dih, gib in glas bomo izražali naše trenutno občutenje, misli in čustvene pretoke, podobno kot slikar izliva svoja občutenja skozi barve na slikarsko platno.

Uporabljali bomo gib, spontan in pristen, nobenih naučenih gibov, besedil in drugih znanj. Glasba bo v nas prebujala pestrost notranjih impulzov, telesnih občutkov, misli in emocij. In vse zaznano bo tako imelo priložnost osvoboditi se navzven, skozi naše čudovito telo, naš tempelj,dom naše esence, naše dušne energije.

Izražanje sebe je edinstvena priložnost, saj preko nje spoznavamo sebe. Preko vsebin, ki jih izražamo navzven, ustvarjamo prostor vsemu, kar je bilo ovirano, da uzre luč sveta - naš globlji notranji mir, radost, sprejemanje, zaupanje, notranja moč, odločnost, nežnost in mehkoba ...

Vabljen/a na skupno ustvarjanje prostora, na srečanje s seboj, v plesu, v prisotnosti trenutka.

Se srečamo

Mojca Gaia

CENA DELAVNICE
18 EUR

 

O Mojca Gaia Mai

Glasba in gibanje sta skupaj z naravo moj največji navdih, v meni prebujata strast in ljubezen, ki sta gorivo za ustvarjanje tega, kar ustvarjam. Skozi ples, ki me spremlja že od otroških let, dologoletno poučevanje različnih gibalnih praks doma in v tujini; joge, pilatesa, plesa, NIA vadbe, dela z otroki, mladimi in odraslimi se je skozi leta ustvarjal koncept celostnih delavnic Ples k sebi.

Življenje posvečam raziskovanju človeka in poti, kako ustvarjati in ohranjati celostno ravnovesje. Diplomirala sem iz celostnega wellnessa, kjer sem raziskovala senzorične in gibalne terapije, na študiju zgodnjega učenja, pa sem se posvečala načinom razvoja človekove oz. otrokove avtentične narave, skozi gibanje, glasovno izraznost in umetnost.

Pot življenja me je s svojimi velikim izzivi vodila v raziskovanje globin človekove biti in tako se je skozi leta razvil koncept Pot do sebe, katere del so tudi celostne delavnice Ples k Sebi. Rdeča nit delavnic je spodbujanje in "prebujanje" avtentičnosti" posameznika, njegove spontane izraznosti in preseganje vzorcev po katerih se izražamo v svet, skozi gibanje, ples, vokalno izražanje in skozi različne umetniške izraznosti.

 
GAIA


GAIA MAI - POT DO SEBE
email: gaia.fitgaia@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/potdosebe/
phone +386 (0)41 669 551

"Bodi sam sprememba, ki jo želiš videti v Svetu".
"Be the change you want to see in the world".
M. Gandhi

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Celostne delavnice ustvarjalnega izražanja skozi gibalno plesno in umetniško izražanje.

Nalagam...