3
februar

Plesna delavnica NIA preko spleta V ŽIVO - program MASTER

Organizira: NIAples
Kdaj: 3. februarja ob 19:30 do
3. februarja 2021 ob 20:30
Kje: Preko spleta
Prispevek:od 24,90€ za 4 zaporedne tedne
Organizira:NIAples
Kontakt:mateja@niaples.si ali 041 468 951

14 ogledov

Prisrčno vabljeni na delavnico plesno-gibalne tehnike NIA,
vsako sredo ob 19.30 V ŽIVO iz spletnega studia NIA

* Si želiš plesa, ki te bo napolnil z energijo, radostjo, veseljem, ...
* Kjer se boš počutil/a svobodno in sproščeno?
* Si želiš poskusiti nekaj drugačnega, kjer se bo zbujala tvoja kreativnost in domišljija?

Program MASTER je namenjen vsem že izkušenim NIA plesalcem ter tistim, ki si to želite postati in vam je učenje plesnih koreografij prijeten izziv. Program MASTER se bo izvajal v živo preko spletnega NIA studia vsako sredo od 19:30 do 20:30. Dodatno se lahko odločite za program MASTER PLUS v katerem poleg sredinega class v živo prejmete še posebej posnet videoposnetek NIA classa. 

Na 4-tedenski program MASTER ali MASTER PLUS se lahko naročite na NIAples.si

Plesno gibalna tehnika Nia Technique prebuja veselje in radost v gibanju. Poskrbi za naš um, prebudi paleto raznih občutkov in čustev ter osvobodi duha.

NIA Technique je čudovita plesna tehnika, ki združuje elemente plesa, borilnih veščin in tehnik samo zdravljenja v koreografiji in glasbi. V nas prebuja veselje ter radost v gibanju, poskrbi za naš um, prebudi paleto raznobarvnih občutkov ter čustev in osvobodi duha.

Ples nam omogoča kreativno izražanje sebe skozi glasbo in gibanje, spodbuja nas, da pokažemo svojo pravo naravo – svoj pravi jaz. Borilne veščine nam pomagajo pri dvigu samozavesti, pomagajo nam vzpostaviti harmoničnost v gibanju in v nas samih, pomagajo nam odpraviti stres, jezo,… ter nas pripravijo do tega, da najdemo svoj notranji mir. Tehnike samozdravljenja nam pomagajo, da  se obrnemo vase ter da se zavedamo in občutimo vseh procesov, ki se dogajajo v nas samih na vseh štirih področjih (telo-um-čustva-duh), ter sprejmemo sebe in druge kot čudovita, edinstvena in ljubeča bitja.

NIA  je nekaj posebnega, je več kot samo PLES… Je filozofija, ki ne postavlja nobenih omejitev; združuje plesalce in neplesalce, mlade in stare, zdrave in bolne. Vsak dela po svojih zmožnostih in sposobnostih. Vse to z namenom prebujanja veselja, radosti ter z namenom, da odvržemo tisto odvečno prtljago, ki jo nosimo s seboj skozi življenje.

Na 4-tedenski program MASTER ali MASTER PLUS se lahko naročite na NIAples.si

PREDZNANJE NI POTREBNO!
Nia je primerna za vsakogar!

Odvrzi vse predsodke in omejitve ter se nam pridruži na poti osvobajanja telesa, uma, čustev in duha.

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

NIA Technique je čudovita plesna tehnika, ki združuje elemente plesa, borilnih veščin in tehnik samozdravljenja v koreografiji in glasbi. Spodbuja nas, da se povežemo ter prebudimo naše telo,...

  |  niaples.si/

Nalagam...