12
september

Po poteh Marije Magdalene - JUG FRANCIJE

Organizira: Strastno Življenje
Kdaj: 12. septembra ob 0:00 do
18. septembra 2020 ob 0:01
Kje: Preko spleta
Prispevek:1725
Organizira:Strastno Življenje
Kontakt:info@tamarabelsak.com

23 ogledov

Moja zgodba z Marijo Magdaleno se je pričela na eni od meditacij, ob obisku Sharon Prince v Sloveniji. Po meditaciji je dejala, da ima Marija Magdalena sporočilo zame. Dejala je, da smo nekoč davno skupaj pekle kruh in skrbele za otroke ter bile del skupine žensk v Izidinem krogu. Po tem dogodku sem pričela raziskovati preplet zgodb, resnico, brala sem, odkrivala naprej… Zgodba Marije Magdalene se me je močno dotaknila, tako kot tudi zgodbe drugih močnih, čudovitih, pomembnih in pogumnih žensk, ki jih je zgodovina namerno spregledala.
 
Vsaka ženska nosi v sebi seme božanskosti, alkimije, sposobnosti kreiranja kraljice na prestolu svojega življenja. Vabim te, da se mi pridružiš na tej poti raziskovanja in odkrivanja svoje božanskosti in posebnosti na tem popotovanju. Na posebnih energijsko močnih mestih, na katerih naj bi zgodovinsko delovala tudi Marija Magdalena ali ljudje, ki so varovali izročilo Knjige ljubezni, se bomo s to izvorno energijo tudi povezali.

Daven spomin danes postaja vse bolj živ. Bolečina vseh žensk v zgodovini, ki so bile zatrte, nepriznane in zlorabljene zaradi svoje veličine, se počasi preobraža. Vrata novi poti Ženske z veliko začetnico so odprta. Ali boš vstopila ali ne, je odvisno samo od tebe. Vabljen-a ljuba, da se nam pridružiš na čudoviti poti odkrivanja in postavljanja svoje notranje moči (beri: luči).

 Za natančen program in prijavo klikni tukaj

ORGANIZATOR

Tamara Belšak je mednarodno certificirana intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh, Divin Living kovčinja, ICF acredited. Svojim strankam pomaga ustvariti strastno življenje in uspešen posel z uporabo...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...