12
september

Po poteh Marije Magdalene - JUG FRANCIJE

Kdaj: 12. septembra ob 0:00 do
18. septembra 2020 ob 0:01
Kje: Preko spleta
Prispevek:1725
Organizira:Strastno ┼Żivljenje
Kontakt:info@tamarabelsak.com

55 ogledov

Moja zgodba z Marijo Magdaleno se je pri─Źela na eni od meditacij, ob obisku Sharon Prince v Sloveniji. Po meditaciji je dejala, da ima Marija Magdalena sporo─Źilo zame. Dejala je, da smo neko─Ź davno skupaj pekle kruh in skrbele za otroke ter bile del skupine ┼żensk v Izidinem krogu. Po tem dogodku sem pri─Źela raziskovati preplet zgodb, resnico, brala sem, odkrivala naprejÔÇŽ Zgodba Marije Magdalene se me je mo─Źno dotaknila, tako kot tudi zgodbe drugih mo─Źnih, ─Źudovitih, pomembnih in pogumnih ┼żensk, ki jih je zgodovina namerno spregledala.
 
Vsaka ┼żenska nosi v sebi seme bo┼żanskosti, alkimije, sposobnosti kreiranja kraljice na prestolu svojega ┼żivljenja. Vabim te, da se mi pridru┼żi┼í na tej poti raziskovanja in odkrivanja svoje bo┼żanskosti in posebnosti na tem popotovanju. Na posebnih energijsko mo─Źnih mestih, na katerih naj bi zgodovinsko delovala tudi Marija Magdalena ali ljudje, ki so varovali izro─Źilo Knjige ljubezni, se bomo s to izvorno energijo tudi povezali.

Daven spomin danes postaja vse bolj ┼żiv. Bole─Źina vseh ┼żensk v zgodovini, ki so bile zatrte, nepriznane in zlorabljene zaradi svoje veli─Źine, se po─Źasi preobra┼ża. Vrata novi poti ┼Żenske z veliko za─Źetnico so odprta. Ali bo┼í vstopila ali ne, je odvisno samo od tebe. Vabljen-a ljuba, da se nam pridru┼żi┼í na ─Źudoviti poti odkrivanja in postavljanja svoje notranje mo─Źi (beri: lu─Źi).

┬áZa natan─Źen program in prijavo klikni tukaj

ORGANIZATOR

Tamara Bel┼íak je mednarodno certificirana intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh, Divin Living kov─Źinja, ICF acredited. Svojim strankam pomaga ustvariti strastno ┼żivljenje in uspe┼íen posel z uporabo...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 ┼żarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...