Bodi kreator-ica svojega življenja

Bodi kreator-ica svojega življenja

13099 zahval     838 ogledov

Naučila sem se, da smo v življenju zmeraj ob pravem času na pravem mestu in počnemo pravo stvar. Razlika me ljudmi je le ta, da nekateri se tega zavedajo, drugi spet ne. Prvi dosegajo zastavljene cilje, druge pa ponavadi vzroke za svoje težave iščejo zunaj. Prav zato sem izdelala Tečaj Bodi kreator svojega življenja, tečaj za zavestno življenje, na katerem se med drugim načimo prepoznavato stvari, ki se nam dogajajo v življenju.

Pri svojem delu združujem svoje intuitivne danosti, angelski svet, starodavna znanja kot je kabala, z znanjem komuniciranja in vodenja. Kajti življenje je igra odnosov, preko katerih se učimo. Lažje in lepše pa se odvija, če sledimo svojemu notranjemu glasu. Intuicija je namreč danost, ki jo dobimo z rojstvom in je ena od stvari, ki nam je ne more noben ne dati ne vzeti. Le poslušati jo moramo znati, oziroma jo upoštevati. In tu je največji hakeljc. Življenje v skladu z našo notranjo modrostjo pomeni tudi prevzemanje 100 % odgovornost za svoje življenje. Intuicijo urimo tako, da jo uporabljamo, ji zaupamo in se odločamo na podlagi le-te, potem pa rezultate merimo.

Če želimo osmisliti svoje vrednote in uresničiti najgloblja prizadevanja in potrebe, preprosto moramo slediti notranjem glasu. Intuitivni impulzi posamezniku pomagajo, da poleti kvišku in se dvigne nad povprečje. Pogosto se ljudje obnašamo kot nemočni opazovalci in se ne zavedamo svoje ustvarjalne moči za želene spremembe v naših življenjih. Z uporabo naše naravne danosti intuicije bomo znali učinkovito izkoristiti svoj kreativni potencial.

Na dogodke se lahko prijavite na moji spletni strani: www.tamarabelsak.com

 
Karte Oko

Karte Oko

22 inspiracij   13087 zahval

Pošlji sporočilo ponudniku | Tamara Belšak s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.

Lokacija | Krčevina pri Vurbergu 124c, Ptuj


Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji