Strastno Življenje
Programi za osebni in poslovni uspeh z intuitivno mentorico Tamaro Belšak

39492 zahval     2043 ogledov

Tamara Belšak svojim strankam pomaga prepoznati potenciale, se povezati s svojimi srčnimi željami in ustvariti strastno življenje in posel s praktično uporabo intuicije. Podjetnikom in podjetnicam pomaga okrepiti zaupanje v svojo notranjo modrost in obogatiti življenje na vseh področjih tako duhovnem, čustvenem in materialnem. Svojim strankam pomaga ugotoviti, kaj jih v resnici navdihuje, kaj strastno radi počnejo, znanja povezati v smiselno celoto in to implementirati v praksi. Z vodilnimi managerji dela posebej na mislenosti in intuitivnem vodenju. Poleg dela z intuicijo, za katero Tamara pravi, da deluje kot navigacijski sistem za življenje brez zmot, pa pomaga malim podjetnikom postaviti poslovni sistem, ki je v skladu z njihovo osebno blagovno znamko in jasnim sporočilom, ki doseže idealne stranke.

Najpomembnejši ključ uspeha vsakega uspešnega podjetnika-ce in mentorja-ice je, da dobro spozna sam sebe. Pričnite z odkrivanjem svojega razloga obstoja, kar vam bo pomagalo ustvariti dolgoročno rast tako v življenju kot poslu, hkrati pa boste usklajeni s svojimi srčnimi željami.

Ko rastete se lahko pogosto oglaša vaš glas razuma, s čimer lahko na poti tudi izgubite zaupanje v to, kar počnete. Zato pa potrebujete najboljše možno vodstvo. Če še ne veste, ga že imate, kajti vaša intuicija vam pomaga kreirati nove rešitve in kreativne ideje, ki jih nato uporabite v praksi. Ne učite se življenjskih lekcij na težak način. Intiicija je vaše notranje vodstvo, ki deluje kot GPS in je naravnan na SREČO in OBILJE, ki sta vaši naravni stanji. INTUICIJA vas zmeraj bolj ali manj nežno vodi k vašemu najboljšemu življenju v polnem potencialu, avtentičnosti in notranji moči.

Kaj vas strastno navdihuje?

Ali živite to svojo strast v 99% svojega življenja?
 
Programi strastnega življenja vam bodo dali prava orodja za ne samo zagon vašega posla in življenja, ampak tudi za vaš dolgoročen uspeh tudi po zaključku programa.

It težkih življenjskih lekcij sem se naučila, da smo v življenju zmeraj ob pravem času na pravem mestu in počnemo pravo stvar. Razlika me ljudmi je le ta, da nekateri se tega zavedajo, drugi spet ne. Prvi dosegajo zastavljene cilje, druge pa ponavadi vzroke za svoje težave iščejo zunaj. 

Pri svojem delu združujem svoje intuitivne danosti, angelski svet, starodavna znanja kot je kabala, z znanjem komuniciranja in vodenja. Kajti življenje je igra odnosov, preko katerih se učimo. Lažje in lepše pa se odvija, če sledimo svojemu notranjemu glasu. Intuicija je namreč danost, ki jo dobimo z rojstvom in je ena od stvari, ki nam je ne more noben ne dati ne vzeti. Le poslušati jo moramo znati, oziroma jo upoštevati. In tu je največji hakeljc. Življenje v skladu z našo notranjo modrostjo pomeni tudi prevzemanje 100 % odgovornost za svoje življenje. Intuicijo urimo tako, da jo uporabljamo, ji zaupamo in se odločamo na podlagi le-te, potem pa rezultate merimo.

Če želimo osmisliti svoje vrednote in uresničiti najgloblja prizadevanja in potrebe, preprosto moramo slediti notranjem glasu. Intuitivni impulzi posamezniku pomagajo, da poleti kvišku in se dvigne nad povprečje. Pogosto se ljudje obnašamo kot nemočni opazovalci in se ne zavedamo svoje ustvarjalne moči za želene spremembe v naših življenjih. Z uporabo naše naravne danosti intuicije bomo znali učinkovito izkoristiti svoj kreativni potencial.

Karte Oko

Karte Oko

22 inspiracij   39471 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Natalija
  komentiral 1 leto nazaj
Hvala, ker ste!

Pošlji sporočilo  |  Tamara Belšak s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...