30
junij

Pogovori o tem kako postati Avatar

Organizira: Avatar
Kdaj: 30. junija ob 16:00 do
30. junija 2021 ob 19:00
Kje:
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Avatar
Kontakt:miam.avatar@gmail.com

24 ogledov

 Občuti svoje občutke, a pazi, da ne postanejo čustva.

Ni tako preprosto, kot je napisano,  a nasvet je dragocen. Znanje Avatar postopkov pomaga.

Ponujam vpogled v znanje, s katerim sami pričnemo vplivati na to kar smo in kaj se nam dogaja. Sama sem ga pridobila na tečaju pred leti in se sčasoma usposobila za delo kot licencirana trenerka Avatar® tehnike.

 Vabim, da predstavim svoje izkušnje, ter odgovorim na vprašanja o pričakovanjih in strahovih. V času Festivala LENT  bom v Mestnem parku v Mariboru in na voljo za vsa vprašanja. Če pa vam ne uspe  - Uvodno srečanje je   lahko v živo ali preko interneta (Skype). Samo javite se mi, da se dogovorimo za termin.

Potrebujete le obilo radovednosti. 

Znanje, ki ga pridobimo na AVATAR® tečaju ima velikansko moč. Uporabljamo ga za nežen dostop do svoje zavesti in podzavesti, da sta vedno bolj povezani in pričneta delovati v naše dobro. In naše dobro je vedno tudi del dobrega za cel svet.

Za pridobivanje znanja je potrebno obiskati tečaj, ki traja 9 dni. Cilj tečaja, ki je sestavljen iz treh stopenj, je,  da se vsak sam nauči spoznavati sebe, svoje omejitve in prednosti in kako preoblikovati svoje življenje. Skozi tečaj se naučiš uporabljati postopke/orodja, s katerimi pričneš graditi sebe in to kar doživljaš.  Postopkov se na tečaju naučiš in jih po želji uporabljaš sam  kadarkoli.  Tečaj je primeren za vsakega, znanja kako nadzorovati svoj um in razvijati svoje potenciale se učijo otroci od osmega leta dalje. Tečaj se izvaja individualno, in je tako prilagojen tempu udeleženca/ke.

 Kaj so povedali o tečaju

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

AVATAR® TEčAJ Je bil ustvarjen pred več kot dvajsetimi leti z namenom, da bi ljudje dobili orodje, s katerim bi lahko pričeli zavestno ustvarjati sebe in življenje. Več...


Nalagam...