22
julij

Poletna zvočna kopel

Organizira: Renata Damiš
Kdaj: 22. julij ob 18:30 do
22. julij 2024 ob 20:00
Kje:
Prispevek:15 EUR
Organizira:Renata Damiš
Kontakt:info@aurori.si

187 ogledov

V juliju nas v objemu poletja in narave čakata še dve POLETNI ZVOČNI KOPELI - ENERGIJE  PORTALOV 7.7.in 8.8.  

V času med odprtima poletnima portaloma 7.7. in 8.8., ki na naš planet prinašata in sidrata izjemno močne vibracije, ki jih je v tem času vredno izkoristiti, bomo z globoko sprostitveno meditacijo najprej iz naših celic spuščali vse staro za kar je čas, da se poslovi, sprejemali nove verzije sebe, nove energije portalov, se odpirali intuiciji in obilju na vseh področjih našega življenja, sprejemali zaobljube za prihodnost, nato pa vse celice našega telesa napolnili s svetlobo ter z zdravilnimi vibracijami in zvoki gonga ter ostalih holističnih glasbil.  

Kaj je zvočna kopel?

Z energijskega vidika smo kot bitja skupek vibracij različnih valovnih dolžin, zato je vsak izmed nas kot glasbilo, ki ga je z zdravilnim zvokom možno redno uglaševati. 

Ker je naše telo sestavljeno iz več kot 70% vode, zvok tibetanskih posod in ostalih holističnih glasbil potuje skozi naše telo in neuravnotežene, neuglašene  frekvence ponovno uglaša na naše lastne, prvotne, harmonične  frekvence, ki so za vsakega posameznika tako edinstvene, kot je edinstven naš prstni odtis.
Z meditativno zvočno kopeljo se bomo globinsko sprostili, saj zvok tibetanskih posod dokazano v nas prebuja meditativno alfa možgansko stanje, prečistili naše telo, uravnovesili naš energijski sistem, se osvobajali morebitnih blokad, ki so lahko vzrok različnih bolezenskih stanj ter se ponovno uglasili na naše lastne prvotne frekvence ter stikom s samimi sabo, kar je pa osnova vsakega zdravilnega procesa. 

Kaj lahko pričakujete?

V zvočni kopeli bomo najprej aktivirali in uravnovesili vse naše energijske centre oz. čakre s kratko ca. 20-minutno meditacijo, nato se bomo prepustili zvokom zdravilnih holističnih glasbil, s katerimi se bomo sprostili in naše čakre še dodatno prečistili in uravnovesili.

Tako meditacija in dihanje kot tibetanske posode oz. ostala holistična glasbila so eno izmed odličnih orodij, s katerimi lahko vse ob rednem izvajanju dostopate do višjih ravni zavesti, čistite in uravnovešate svoje energijske centre oz. čakre, zvišujete svojo energijsko pretočnost ter svoje telo in svoje notranje organe uglašate na vaše lastne zdrave, harmonične frekvence.  


Dogodka bosta izvedena v primeru lepega vremena.

Prispevek: 15 EUR

ORGANIZATOR

Intuitivna svetovanja in vpogledi v karte, skupinske meditativne zvočne kopeli in individualne zvočne masaže s tibetanskimi posodami in ostalimi holističnimi glasbili, kundalini yoga, meditacija, dihalne tehnike


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...