29
maj

Pomoč za razrešitev osebnih izzivov in težav

Organizira: Dr. Kristina Knific
Kdaj: 29. maja ob 17:00 do
29. maja 2020 ob 20:01
Kje:
Prispevek:40,00 EUR/h
Organizira:Dr. Kristina Knific
Kontakt:zdruzenjeza@gmail.com, 051650180

140 ogledov

Ali imate situacijo (problem/izziv), za katerega ne najdete zadovoljive rešitve?

Ali se okoli vas dogajajo spremembe, na katere se težko prilagajate? Želite spremembe uporabiti za svojo rast in razvoj ? Ali želite v tej situaciji aktivirati svoje darove in razviti svoje potenciale?

Morda prav vsi kdaj rabimo nekoga, ki nam zna prisluhniti in pomagati, da pridemo zavedanja in aktivacije moči v sebi. S tem nam prihrani obilo časa, denarja, bolečih izkušenj in življenjske energije.

Potek:

-          pogovor o situaciji ter določitev cilja srečanja (5 - 10 min)

-          izvedba pomoči v smeri potreb (coaching, energijska terapija, učenje tehnik, nasvet; 75 - 90 min)

-          načrt za izvedbo spremembe s priporočilom za samostojno delo (10 - 20 min)

V pogovoru skupaj ugotovimo, kaj je srž vašega aktualnega problem/izziva in možnosti pomoči. Pri odločitvi za pomoč, sledi določitev cilja srečanja in izvedba pomoči z uporabo najprimernejšega pristopa ali njih kombinacije. Če se za pomoč ne odločite, je začetni pogovor za vas brez obveznosti.

Coaching je primerna pomoč pri iskanju odgovorov v nas samih na vprašanja, ki nam jih postavlja življenje v obliki problemov in izzivov ali želja ter možnosti za razrešitev, ki izhajajo iz naših lastnih moči. Če so zunanje okoliščine naša danost, je naše doživljanje le-teh in odziv nanje povsem v naši pristojnosti.

Energijsko-spiritualna terapija pomaga odpraviti  globlje vzroke težave/izziva, ki je pogosto posledica travmatičnih dogodkov iz nezdravih odnosov. Skozi terapijo se blokada ostrani ter integrira izgubljene dele (identitete/duše). Terapija v primeru potrebe lahko zajema tudi odstranitev entitet, transformacijo sence, integracijo prvinskih polarnosti, odstranjevanje konfliktov v odnosih, zdravljenje odnosov, odpravlja globljih vzrokov čustvenih težav in negativnih odzivov, fobij in strahov, odvisnosti, ipd. Vzporedni rezultat procesa je pogosto boljša samopodoba in razumevanje sebe.  Poseben proces lahko olajša žalovanje za najbližjimi, nevtralizira pretiran strah pred smrtjo in omogoča duhovne izkušnje.

Progresija pomaga, kadar smo pred odločitvijo in potrebujemo vpogled v možne izide.

Individualno poučevanje je namenjeno učenju veščin, ki jih potrebuješ za razrešitev težave.

Navedene oblike pomoči ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči in ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja.

Trajanje: 90 do 120 minut, odvisno od obsega pomoči. Če je problem/izziv globlji in obsežnejši, se v primeru možnosti za pomoč in zadovoljstva s storitvijo, lahko dogovorimo za več srečanj.

Izvaja dr. Kristina Knific,  Coach, NLP mojster, ANTOS Energy Field Therapy, Timeline Healing Technique, mojster meditacijske terapije, angelski terapevt, Reiki mojster in učitelj, TFH SYNTHESIS praktik, procesor različnih tehnik energijske in spiritualne tehnologije.

Cena: 40,00 EUR/h

Pogoj: psihofizična stabilnost, ste nezadovoljni s stanjem in si želite spremembe.

Prijava in več informacij: zdruzenjeza@gmail.com ali 051650180. Prijava je potrjena z odgovorom. Ob prijavi se dogovorimo za uro srečanja.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Poslanstvo združenja je spodbujanje, ozaveščanje, izobraževanje, svetovanje in pomoč pri osebnostni rasti ter trajnostnem razvoju. Vaš napredek je naše zadovoljstvo in uspeh.

  |  www.osebnostna-rast.si/

Nalagam...