5
oktober

Ponosni sloni (18-23 let)

Kdaj: 5. oktobra ob 18:00 do
5. oktobra 2019 ob 19:30
Kje:
Prispevek:72 EUR za 4 srečanja
Organizira:Avilou - Zvok sprememb
Kontakt:info@avilou.si, 041-777-176 (SMS)

32 ogledov

Meditacijska skupina ti bo koristila, če si star 18-23 let in si želiš:

  • ozavestiti in spremeniti družinske vzorce
  • pustiti za seboj neustrezno energijo preteklih šolskih let in sovrstnikov
  • brez energijskih omejitev vstopiti v svoj odrasli svet
  • okrepiti sebi lastno energijo in povečati vpliv pozitivnih dogodkov
  • doseči večjo stabilnost in umirjenost

 

Srečanja skupine Ponosni sloni bodo potekala 2 meseca na 14 dni in vsa 4 srečanja skupaj sestavljajo celoto, v kateri se bodo predelale tematike, ki so v starosti 18-23 let najbolj pomembne. Po uvodni predstavitvi vsake teme sledi 45 minutna meditacija in po njej tolmačenje dogajanja v meditaciji, v kateri bo vsak doživel tiste stvari, ki so za njega najbolj pomembne.

Predznanje meditiranja ni potrebno. Meditacija se izvaja ob igranju različnih inštrumentov, ki okrepijo meditativno stanje. Pri vsaki meditaciji sodelujejo živalski vodniki, ki s svojimi lastnostmi pomagajo pri posamezni tematiki.

Na koncu vsakega srečanja ti bodo predana tudi individualna sporočila in domača naloga, ki bo še okrepila tvoja spoznanja iz vsake tematike.

Srečanja potekajo ob sobotah od 18.00 do 19.30. Datumi: 5.10., 19.10., 2.11. in 16.11.2019

 

OPIS PROGRAMA:

 

1.srečanje: 5.10.2019

Meditacija: OREL - SVOBODA, inštrumenti ropotuljice

Kako poleteti v svobodo tvojega odraslega sveta? Najprej si boš v meditaciji ogledal, kaj te ovira. Iz ptičje perspektive je lažje pogledati na svoje življenje in bolj jasno videti, katere nevidne spone te preveč vežejo na druge ljudi. Katere navade te bolj ovirajo kot podpirajo. V meditaciji si boš načrtno postavil temelje, da zaživiš v sebi lastni energiji.

 

2.srečanje: 19.10.2019

Meditacija: ŽELVA - STABILNOST, inštrumenti zvonček, kimbala in vodni slap

V letih, ko je potrebno sprejeti toliko odločitev, za katere izgleda, da bodo usodno zaznamovale tvoje življenje, je prav stabilnost stanje, ki se včasih zdi skoraj nemogoče. Pod varnim oklepom želve si boš lahko pogledal, kaj je tisto, kar v tvoje življenje vnaša največ nestabilnosti in negotovosti in to v meditaciji spremenil v stabilnost.

 

3.srečanje: 2.11.2019

Meditacija; ČEBELE - SODELOVANJE, inštrumenti bobenček in kimbala

V letih, ko večkrat menjavaš okolja in spoznavaš nove ljudi, je včasih kar težko sodelovati z ljudmi, ki imajo povsem drugačne navade kot ti. Pa naj si gre za novo šolo, delo v novem okolju, novo stanovanje ali spoznavanje novih ljudi preko partnerja ali prijateljev. Dostikrat se sploh ne zavedaš, da si razvil ali so ti bili privzgojeni določeni načini obnašanja, ki te ne podpirajo najbolj. Čebelice ti bodo pomagale pri vpogledu, kako razviti drugačne odnose in načine sodelovanja z drugimi.

 

4.srečanje: 16.11.2019

Meditacija: SRNA - MIR, inštrumenti kristalne sklede in kimbala
Največ, kar lahko narediš za svoje odraslo življenje, je to, da se navadiš živeti v skladu s sebi lastno energijo in si ohranjati svoj notranji mir tudi takrat, ko je okoli tebe kaos. Ko ne podležeš vplivu in energiji drugih ljudi, temveč tudi v največjem stresu umirjeno opravljaš svoje naloge in se ne pustiš vreči iz tira.

 

Skupine Ponosni sloni vodim Alenka Pertot za Avilou - Zvok sprememb.

Če si želiš prebrati delček moje zgodbe in moje razloge za meditiranje z otroki in mladimi, klikni => TUKAJ za blog Moj otroški navdih

 

Cena celotnega programa je 80 EUR. Počitniški popust -10% do 2.9.2019: 72 EUR.

Prehajanje iz ene skupine v drugo ni mogoče, saj se med udeleženci v skupini vzpostavi podpora in zaupnost.

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na info@avilou.si ali 041-777-176 (SMS).

 

Za bolj podroben opis klikni => TUKAJ

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR
Nalagam...