5
maj

Portal 5/5/5 in Zavest 5.dimenzije zoom delavnica

Organizira: Kreacije Svetlobe
Kdaj: 5. maja ob 17:00 do
5. maja 2021 ob 21:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:
Organizira:Kreacije Svetlobe
Kontakt:Anamarija Kovačič, mail:anamarija@kreacijesvetlobe.si , tel: 031/318-137, http://kreacijesvetlobe.si

15 ogledov

PORTAL 5/5/5
Zavest 5.dimenzije


Energije tega dne kličejo po kreaciji Novega Človeka na Novi Zemlji. Zato bomo s spoštovanjem sprejeli kar nam ponuja Kreator. Odprli bomo Srce. Odprli bomo vrata Zavesti Kristusa, ki je v nas in dovolili da se zavest brezpogojne Ljubezni in zavest Enosti zasidra v vsaki celici našega telesa. Vstopili bomo v prostor 5. dimenzije, se spomnili kdo resnično Smo. Osvobojeni in prebujeni v to kar mi resnično smo, bomo lahko vse to prenesli v našo fizično realnost. Da bomo končno lahko zaživeli v vsej polnosti kot kreatorji svojega življenja, zaživeli v svetu miru, Ljubezni, harmonije, enosti, radosti, sreče in obilja.

 


VRAČAMO SI VSO SVOJO BOŽANSKOST
VRAČAMO SE V ZAVEDANJE KDO MI SMO
ČAS JE

 


Vrata Nove Zavesti, vrata v 5.dimenzijo na našem planetu Zemlja so odprta. Da bi lahko vstopili moramo odpreti Srce in odvreči vsa omejena prepričanja, podreti moramo vse zidove, ki smo jih dolgo postavljali pred svoje Srce, zato da bi ga zaščitili pred bolečino. Skozi osvobajanje vsega kar ni naše, bomo odprli vrata in naredili prostor za Novo, prostor za to kar mi Smo.


Odprli bomo vrata Novemu Človeku in Novi Zemlji.

 

 


Skozi 2 meditaciji bomo v prvi na globoki celični ravni aktivirali procese zdravljenja in osvobajanja vsega, kar nam preprečuje izkušati sebe kot božansko Bitje.
Imamo priložnost, da se dokončno osvobodimo vse teže in naredimo prostor Novemu Vstopili bomo v naš sveti prostor, v prostor Srca, kjer bomo delovali v polni povezavi z našim Višjim Jazom, kjer bomo v varnem objemu Mati Zemlje in Stvarnika. Z nami bodo vsa Bitja Čiste Luči in Ljubezni, Zavest Kristusove brezpogojne Ljubezni ki nam bodo držala prostor na tem potovanju.
V Portalu Čiste Luči in Ljubezni si bomo vračali izgubljene delčke naše duše, vso izgubljeno energijo in moč, ki smo jo predali drugim, vse kar mi Smo se bo vrnilo k nam iz vseh časov in prostorov, iz vseh dimenzij.
Dotaknili se bomo bomo Božanske Iskre duše in aktivirali prebujanje spomina in zavedanja, da smo Luč neskončne inteligence Univerzuma.
Prebudili in aktivirali bomo našo božansko 12.vijačno DNK. Intenzivno se bomo posvetili prvim 5 božanskim vijačnicam, ozavestili vse božanske lastnosti , ki jih te vijačnice nosijo in jih v polnosti prebudili in aktivirali. Vsak od nas je na eterični ravni nosilec kristalinske Božanske strukture DNK. Vstopili bomo v ta prostor, se začeli spominjati svoje Božanskosti in si dovolili da se začne v vsej polnosti izražati tudi v našem vsakdanjem življenju. Začela se bodo prebujati zapečatena Vedenja in Resnice, ki so v vsakemu izmed nas od začetka časov. Odprli bomo vrata vsemu kar smo, vsemu božanskemu v nas, kar nosimo na celični, energetski in eterični ravni.
Prejeli boste sporočila bitij Luči in Ljubezni in intuitivna sporočila za skupino.

 

Izmenjava za delavnico je 25 eur


Ob prijavi prejmete na mail dodatne informacije in link za prijavo v Zoom

Dodatne informacije:
Anamarija Kovačič
031 318 137
Mail: anamarija@kreacijesvetlobe.si
O meni: http://kreacijesvetlobe.si/omeni.html

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem INTUITIVNA SVETOVALKA, AVTORICA in VODITELJICA delavnic in meditacij za dvig Zavesti, Sem Lightworker in gridworker- kreatorka mrež Svetlobe, sem VARUHINJA ZEMLJE. VSE KAR DELAM DELA SVETLOBA SKOZI...


Nalagam...