Anamarija Kovačič
Nova Zemlja, duhovna potovanja, plavanja z delfini, meditacije,retreati, delavnice za dvig zavesti

Anamarija Kovačič

Prapetno 20a
5220 Tolmin

0 zahval     1197 ogledov

SEM LIGHT WORKER- prinašalka Svetlobe, sem GRID WORKER - kreatorka mrež Svetlobe, sem VARUHINJA SVETIH MEST IN PORTALOV LUČI , SEM  VARUHINJA  ZEMLJE, ALKIMISTKA, INTUITIVNA SVETOVALKA, AVTORICA, UČITELJICA , VODITELJICA   delavnic s področja duhovnega razvoja in dviga Zavesti. 

 

To kar delim s svetom spada v Novo Zavest.  Izbira Srce in Duša in ne um.

Vstopamo v dobo prebujenja. Vse v nas se prebuja in spominja. Spominjajo se celice. Spominja se Duh. Spominja se Duša.  Bili smo ustvarjeni iz Najčistejše Ljubezni, iz Najčistejše PraSvetlobe. To je spominjanje Izvora, ki se zdaj aktivira v nas. Spomin, da smo Božanska Zavest iz Najvišjega Vira . Spomin, da smo Iskra Boga

VSE KAR IŠČEMO JE V NAS

To kar delim je znanje, Vedenje in sposobnosti, ki sem jih pridobila neposredno iz Univerzalne zavesti Najvišjega Vira Čiste Svetlobe, preko Višjega Jaza, od bitij Svetlobe, Vodnikov:

Z  NAMENOM  povzdigniti življenje človeka na Pot izkušanja svoje Božanske Biti, Z NAMENOM popeljati ljudi na Pot Ljubezni  ter prepoznavanja in doseganja najvišjega Božanskega potenciala duše.

Želim  pomagati ljudem spomniti se kdo v resnici SMO.  Pokazati ljudem Svetlobo njihovih duš. Pokazati jim ključe, ki odklepajo vrata do njihove Svetlobe in pokazati jim Pot:  pot LJUBEZNI,  pot RADOSTI ,  pot MIRU  in pot IZPOLNITVE.

Vse to pa  delim preko , RETREATOV, DELAVNIC in  preko INDIVIDUALNIH SREČANJ.

 

PRIŠLI SMO IZ ENOSTI
PRIŠLI SMO IZKUSIT DUALNOST
PRIŠLI SMO DA IZMOJSTRIMO TO POLARNOST in SE VRNEMO V TO KAR MI OD NEKDAJ SMO.
V LJUBEZEN.

ŽIVLJENJE SE ZARES ŠELE ZAČENJA.

DOVOLITE SI VRNITI SE DOMOV,
DUŠA KLIČE, SVOBODA KLIČE , LJUBEZEN KLIČE
DOVOLITE SI,
NE BOJTE SE NEZNANEGA.

GREMO V NAJVELIČASTNEJŠO IZKUŠNJO SEBE

 

IZKUSTVO RETREATA V POSOČJU JE ČAROBEN, ČUDEŽEN PREMIK ZAVESTI VSAKEGA UDELEŽENCA

RETREATI oz. intenzivne, transformativne in globoke delavnice potekajo na močnih energetskih točkah, na portalih, na svetih mestih in v objemu zdravilnih vibracij Mati Zemlje.
V objemu božanskih kreacij Mati Zemlje, spiritov gora ter očiščevalnih moči voda in Boginje Soče, povezani z Bitji Čiste Luči in Ljubezni na stežaj odpiramo vrata našega Srca in se z ljubeznijo Srca dotikamo nevidnih svetov. Vsi vemo da smo v času ko zemlja pospešeno dviguje vibracijo. Zidovi med dimenzijami in svetovi so vedno tanjši in naše Srce in Ljubezen sta tista sila, ki odstirata tančice in nam odpirata vrata v 5 dimenzijo Mati Zemlje in v njeno duhovno kraljestvo. Z vso ljubeznijo in vsem spoštovanjem odpiramo Srce in hvaležno sprejemamo darila voda, Soče in varuhov gora, ki v nas prebujajo našo notranjo moč, zavedanje kdo mi resnično smo. Odpiramo vrata kodam, ki so vtisnjene, zasidrane v teh svetih krajih, gorah, odpiramo vrata Srca kodam Nove zemlje.
Vstopamo v tempelj svojega Srca in se spomnimo kdo resnično smo ter si vračamo nazaj vso našo Božansko dediščino, vse izgubljene delčke naše duše in vračamo si nazaj vso našo moč.
Sidramo vizijo Novega Človeka na Novi Zemlji.

 

Predstavljajte si, kako ta sveti portal, sveta in zdravilna mesta, Soča in vode hranijo vašo dušo, vaš duh in vsako celico v vašem telesu. Kako lepota teh krajev in kreacij Mati Zemlje dviguje vašo dušo. Kako z vašim odprtim srcem vstopate v globje povezave z Mati Zemljo
Predstavljajte si pogovore, kjer se vam razkrivajo vedenja, kjer se spomnite, kar ste že vedeli
Predstavljajte si dragocene energijske izmenjave in sporočila vaši duši.
Predstavljajte si, kako je izkušati ko družina duš končno pride DOMOV, v kraj, za katerega vemo, da je DOM, in kjer občutite Ljubezen in popolno harmonijo v vašem najglobljem bitju
Predstavljajte si, da ustvarimo tako močno srčno polje, kjer je možno izkusiti zavest Enosti in Novo Zemljo

DELAVNICE

Vsaka DELAVNICa je izkustvo zase, vse pa imajo skupno to da vas opolnomočijo na POTI v NOVO ZEMLJO
Je intenziv osvobajanja, zdravljenja, spominjanja in prebujanja Novega Človeka Nove Zemlje

Naša pripravljenost, naše Srce in Ljubezen pa so tista sila, ki nam odpirajo vrata v Novo Zemljo, v Zavest 5 dimenzije.
NAJ NAŠA POT POSTANE LAHKOTNA
Smo na velikem valu dviga zavesti človeštva v Človeštvo Nove Zemlje. Skozi nas se bo rodila Nova Zemlja. Tokrat je vse odvisno samo od nas. Bolj ko bomo pripravljeni vstopiti na ta val, ki nas pelje v Novo Zemljo, bolj ko bomo pripravljeni izpustiti vse staro, ozdraviti svoje rane, soočiti se s svojo temo in jo transformirati v Ljubezen, bolj ko bomo pripravljeni vstopiti v svoj tempelj duše in se dotakniti svoje Svetlobe, predati se Sebi, spomniti se da smo Ljubezen od začetka časov, dovoliti Ljubezni, da vodi, lahkotnejša bo naša pot.

 

USTVARJAM TUDI 

KRISTALNE MREŽE SVETLOBE

Kristalne mreže Svetlobe so portali, ki sidrajo Čisto Svetlobo in Ljubezen, portali, ki sidrajo Razsvetljene energije Nove Zemlje, portali, ki odpirajo vrata Novi Zavesti.

Postavljam, povezujem in aktiviram  Kristalne mreže Svetlobe                                                                  V  NAJVIŠJE DOBRO ZEMLJE IN ČLOVEŠTVA

Kristalne mreže Svetlobe so eno izmed orodij,  skozi katere se  na Zemljo sidrajo žarki                        ČISTE SVETLOBE IN LJUBEZNI

Odpirajo vrata Svetlobi Duše

Podpirajo proces duhovne rasti

Pomagajo pri preoblikovanju in osvobajanju senc

Pomagajo pri osvobajanju karme

Osvobajajo nas tistih zapisov, ki nam preprečujejo izkušati Ljubezen

Pomagajo pridobiti vpogled, jasnost in čistost

Občutite lahkotnost bivanja in Biti

Ustvarijo polje Svetlobe v vaši avri in prostoru

Harmonizirajo energijo vaše aure in prostora

Aktivira se  Mer-Ka-Ba

Aktivira se najvišji Božanski potencial

Prebudi se Božanskost v nas

Aktivirajo  Višjo Svetlobno Zavest in Čisto Luč

Povežejo nas z višjimi dimenzijami Svetlobe, v Višji Jaz

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Anamarija Kovačič

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...