7
avgust

Portal 8:8 in Levja vrata - v živo ali preko spleta

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 7. avgusta ob 18:00 do
7. avgusta 2020 ob 21:00
Kje:
Prispevek:za prijave do 5. 8. velja znižana cena 25 € (za kasnejše prijave velja cena 33 €)
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:janiofavalon@gmail.com ali 068 150 781 (Jani) ALI – info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena). Več si lahko preberete na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

46 ogledov

Obdobje pred nami bo zaznamovalo izjemno planetarno oziroma recimo kar medgalaktično dogajanje, 23. julija smo vstopili v obdobje Leva, 31. julija se povzpne zopet zvezda Sirius, ki je portal skozi katerega prihajajo vse duše na naš planet tako kot smo v juliju iskali svojo izvorno kodo se v dneh pred nami začenjajo odpirati Levja vrata, ki s pravzaprav ojačajo žarke kateri prihajajo iz centralnega sonca kateremu sam rečem kar Kozmično srce. Zvezda Regulus v levu služi kot ojačevalec, kateri ojača vse te žarke. Še vedno retrogradni Kiron zdravi naše najglobje rane, tiste katere smo pridobili v tem življenju, pa tudi tiste bolj zapletene katere ste prinesli iz prejšnjih življenj. Retrogradni Saturn nas spodbuja, da pospravimo svoje življenje. Zato so dnevi pred nami izjemnega pomena, kateri se nam bodo obrestovali vse leto. Vse kar boste storili v teh dnevih odprtih levjih vrat, katere se popolnoma odprejo ravno na portal 8:8. 

Zato ste vabljeni, da se mi pridružite na posebni delavnici, kjer bomo na dogodku predvsem meditirali in prebujali naše speče potenciale, kateri so usklajeni z vašimi srčnimi željami.

 

 

Prosim, če lahko svojo morebitno udeležbo potrdite do 5. 8. Za prijave do takrat velja znižana cena 25 € (za kasnejše prijave velja cena 33 €).

Kdaj: petek 7. 8. 2020 ob 18.00 do 21. ure
Kje: Tempej Harmonije (Zabukovica 118 a, Griže)

Delavnico bo vodil Jani v živo na lokaciji Templja harmonije ali pa ga lahko spremljate v živo na daljavo preko spleta kar iz udobja svojega doma ali pa si kasneje pogledate posnetek. Prijave so obvezne in vsem prijavljenim bomo poslali podrobnejša navodila. Tokrat se nam lahko pridružite prav vsi, saj ne bomo lokacijsko omejeni ♥ 

Obvezne prijave na:
- janiofavalon@gmail.com ali 068 150 781 ali
- info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).

Spletna stran: www.tempelj-harmonije.com

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR
Nalagam...