8
avgust

Portal 8/8 v Posočju z delavnico

Organizira: Anamarija Kovačič
Kdaj: 8. avgusta ob 10:00 do
8. avgusta 2021 ob 20:00
Kje:
Prispevek:88 eur
Organizira:Anamarija Kovačič
Kontakt:Anamarija Kovačič, mail:anamarija@kreacijesvetlobe.si , tel: 031/318-137, http://kreacijesvetlobe.si

39 ogledov

VARUHINJA LUČI IN LJUBEZNI : 

Opolnomočenje Ženske Nove Zemlje

 

Retreat v Posočju na portal 8/8 z delavnico

Posočje  8.8.2021

 

8.8. bo najmočnejši dan Luči tega poletja in ta dan kliče po srečanju varuhinj Luči in Ljubezni, da se vrnemo v vsej svoji moči, da odpremo vrata Luči , ki jo nosimo tisočletja, da odpremo vrata vsemu kar je Božanskega v nas in kar je Božanskega zunaj nas. 

 

Dobile smo dovoljenje in povabilo Mati zemlje in varuhov, da stopimo na sveti kraj, kjer je prisoten izjemen duh vseh Boginj, Bele Bizonke, šamank, svetih žensk-  prednic in kjer bomo imele vso njihovo  mogočno podporo . Tu so in nam držijo prostor, da nam predajo vse naše izgubljene delčke Luči, vse izgubljene delčke duše, izgubljene delčke Svete ženske, da končno vstopimo v svojo svetost. 

Kliče nas kraj, kamor so me vodili moji vodniki in kjer se je meni vrnila moja sveta ženska. In dobila sem dovoljenje , da ga delim z varuhijami Luči in Ljubezni.

Z vsem spoštovanjem in hvaležnostjo bomo stopile v ta sveti prostor. 

 

Veliko nas je, ki smo skozi stoletja nosile Luč. Na vse možne načine so nam želeli to Luč odvzeti. Izkušale smo kako nam je bila odvzeta naša svetost, naša sveta ženska. In prišlo je dolgo pričakovano obdobje, ko se vrača Boginja, ko se vračamo v svojo Luč, v svojo lastno Bit, v svojo Božanskost, v svojo modrost. Blagoslovljene smo, kajti vstopile smo v čas ko se nam vrača vsa naša božanska dediščina. 

 

 

Z svojo Lučjo in Ljubeznijo vračamo svetost krajem in kraji vračajo našo svetost nam.

Čas je.


S čisto namero Srca, z vso Ljubeznijo, s čisto željo duše spomniti se svoje Luči bomo z vsem spoštovanjem vstopale v svete prostore , kjer so  portali Luči  v Posočju, kjer nam Mati Zemlja odpira vrata v njeno 5 dimenzijo. Me  smo tiste, ki moramo odpreti vrata Srca in vstopiti. Ta dan nas energije močno podpirajo da v vsej polnosti odpremo vrata božanskosti, neskončnosti in brezmejnosti naše duše. Da odpremo vrata vsemu obilju, obilju Luči. Da se spomnimo in zasidramo v sebi zavest brezpogojne Ljubezni, miru, zavest Enosti.


Delavnica bo potekala na dveh močnih energetskih točkah. Na prvi točki bomo na prostorih kjer ima kristalinska Soča največjo moč. Tu bomo s pomočjo spiritov voda in v povezavi z Mati Zemljo izpuščale in se osvobajale vsega starega, vsega, kar nam preprečuje, da bi izkušale božanskost sebe. Osvobodile se bomo vseh ran in bolečin, da naredimo prostor za Novo. Z nami bo Mati Zemlja. Z nami bodo bitja čiste Luči in Ljubezni in naša galaktična družina. Druga točka je prostor, ki nosi zapise svete ženske, portal starodavnih modrosti, prostor , kjer so vtisnjeni spomini varuhinj Luči in Ljubezni.


Portal 8/8, portal Luči, portal Srca.
Znan je tudi kot portal Levja vrata in odpiranje portala Levja vrata prinaša človeštvu Luč, prebujanje in dvig zavesti. Osmica simbolizira neskončnost in brezmejnost naše duše in je simbol za obilje na vseh področjih.
8.8. se zvezda Sirius, ki je naše duhovno Sonce poravna z Zemljo, Orionov pas pa s piramido v Gizi, Sirius močno zasveti. Ta dan je izjemno okrepljena naša intuicija in srčna čakra, pretok energije je močno ojačan pa vendar lahkoten, Luč ojača našo povezavo z duhovnim svetom. Prisotne so visoke energetske vibracije, odprti smo za ustvarjanje in kreiranje obilja na vseh področjih našega življenja.


PROGRAM:


( 10.00 – 20.00 )


Vodenje na energetske točke in celodnevna delavnica v objemu Ljubezni in čarobnosti Mati Zemlji.
Povezava z energijo Gaje in Univerzumom in odpiranje srca Božanski Ljubezni
Meditacija izpuščanja in osvobajanja vsega kar nam preprečuje, da bi izkušali svoj Božanski potencialPovezava z Boginjami, prednicami, ki nosijo esenco svete ženske na svetem kraju
Meditacija povezovanja in utelešanja  svojega Višjega Jaza
Sidranje novih energij Nove Zemlje
Povezava z bitji čiste Luči in Ljubezni, povezava s svojim Višjim Jazom, z Kristusovo Zavestjo, z prisotnostjo JAZ SEM, povezava Z Virom Čiste Božanske ljubezni
Aktivacija in kreiranje obilja na vseh področjih našega življenja.


Na retreatu bo vsaka udeleženka prejela sporočila Boginj, visokih svečenic in varuhinj Luči in Ljubezni ter intuitivna spočila njeni duši.

 

 


Skupina bo majhna z samo 12 udeleženk


V primeru dežja dogodek odpade

 

Ob prijavi prejmete na mail vse dodatne informacije


Izmenjava 88 eur

 


Prijave do 5.8.2021

 

 

Dodatne informacije:

 

Anamarija Kovačič 

031 318 137 

Mail: anamarija@kreacijesvetlobe.si 

O meni: http://kreacijesvetlobe.si/omeni.html

 

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem INTUITIVNA SVETOVALKA in VODITELJICA retreatov, delavnic in meditacij za dvig Zavesti in poti v Nove dimenzije Nove Zemlje. Sem Lightworker in gridworker, sem VARUHINJA ZEMLJE. NE UČIM...


Nalagam...