29
september

Poslušanje: skrivnost odlične komunikacije in dobrih odnosov

Organizira: Agencija POTI
Kdaj: 29. septembra ob 9:00 do
29. septembra 2023 ob 15:30
Kje:
Prispevek:228,00 € + DDV
Organizira:Agencija POTI
Kontakt:izobrazevanje@agencija-poti.si

36 ogledov

Tehnike aktivnega poslušanja za bolj učinkovito komunikacijo in preprečevanje konfliktov tudi s prepoznavanjem govorice telesa


V negotovih stresnih okoliščinah, kar velja za današnji čas, je učinkovita komunikacija bistvenega pomena za dobre odnose, rezultate in zadovoljstvo, tudi pri delu.

Visoke zahteve, pritiski, pomanjkanje časa, sprožijo veliko razmišljanja in s tem nepreverjene predpostavke, ki ovirajo dober stik z ljudmi in sposobnost učinkovitega mišljenja za reševanje izzivov.

Mislimo si, da smo že dobri poslušalci, ker se nam zdi poslušanje samoumevno.

Poslušanje ni direktno, vključuje tudi možnosti različnih interpretacij in odzivov. Je temeljna veščina na katero smo v vsej naglici in pritisku dela pozabili in jo lahko bistveno poglobimo, če se zavedamo omejujočih ovir, skritih potencialov in vpliva poslušanja. Obisk praktične delavnice je priložnost novih izkustvenih spoznanj za učinkovito komunikacijo in preprečevanje konfliktov z večjo prisotnostjo in zavedanjem.

Preberite si celoten program praktične delavnice in se nam pridružite: https://bit.ly/3HPvZP5.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

V skoraj 30-ih letih delovanja smo pridobili obilo znanja in izkušenj na področju izvajanja izobraževalnih programov. Cilj naših izobraževanj je pridobitev znanja, ki ga je moč prevesti v...


Nalagam...