Agencija POTI
Izobraževalna, svetovalna in založniška družba

Agencija POTI - Z znanjem do cilja

Stegne 7
1000 Ljubljana

1 zahval     348 ogledov

V Agenciji POTI d.o.o., Izobraževalni, svetovalni in založniški družbi, smo si v skoraj 30-ih letih delovanja pridobili obilo znanja in izkušenj na področju izvajanja izobraževalnih programov. Sodelujemo z izkušenimi predavatelji, ki so predvsem strokovnjaki iz prakse. Cilj naših izobraževanj pa je pridobitev znanja, ki ga je moč prevesti v dejanja.

Pravijo, da so izkušnje najboljša šola - vendar je cena lahko zelo visoka. Pri nas predavatelji z udeleženci delijo svoje dosedanje izkušnje iz prakse in jim pomagajo reševati težave s katerimi se srečujejo pri svojem delu. Do dragocenega znanja boste prišli na učinkovit, dinamičen in udoben način.
 
Za vas snujemo in izvajamo strokovne seminarje in praktične delavnice s področja odličnosti vodenja, sodobnih »lean & agile« tehnik (Premium LEAN akademija), organizacijskega designa, matematičnih modelov, projektnega managementa - v skladu s svetovnimi IPMA in PMI standardi ter Nacionalno poklicno kvalifikacijo NPK (Akademija projektnega managementa), učinkovitih metod pogajanj (Izobraževalni modul v slovenskem, angleškem in nemškem jeziku), pogodbenega prava, sodobnih psiholoških tehnik za uspeh v prodaji, komunikacijskih veščin, organizacije časa in dela, uspešnega doseganja ciljev, vodenja sestankov, učinkovitosti zaposlenih, strokovnih usposabljanj, optimizacije v proizvodnji, vzdrževanja, energetske učinkovitosti in obnovljivih virov energije, nove tehnične zakonodaje in standardizacije (tudi za pridobitev kreditnih točk IZS in ZAPS), elektrotehnike, telekomunikacij, varnosti pri delu, … Poglejte si Koledar izobraževanjin se pridružite že dosedanjim 30.000 zadovoljnim udeležencem.

Posamezno izobraževanje in njegovo izvedbo lahko tudi povsem prilagodimo potrebam v vašem podjetju ali organizaciji (Izobraževanje po meri). Strokovni seminarji, ki jih izvajamo so vsakokrat odlično ocenjeni, praktične delavnice pa žanjejo navdušenje udeležencev. Vaša investicija časa in denarja bo zagotovo povrnjena!

Pomagali vam bomo, da boste dosegli zastavljene cilje!

Naš založniški program obsega strokovne priročnike s področja projektnega managementa, obnovljivih virov energije, elektrotehnike, strojništva, graditve objektov, varnosti proizvodov in varnosti pri delu. Od leta 2000 izdajamo zdaj že uveljavljeno - Elektrotehniško revijo.

Veselimo se srečanja z vami!

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Agencija POTI - Z znanjem do cilja

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...