Agencija POTI
Izobraževalna, svetovalna in založniška družba

Agencija POTI d.o.o.

Stegne 7
1000 Ljubljana

1 zahval     236 ogledov
V Agenciji POTI d.o.o., Izobraževalni, svetovalni in založniški družbi, smo si v 20 delovanja pridobili obilo znanja in izkušenj na področju izvajanja izobraževalnih programov. Sodelujemo z izkušenimi predavatelji, ki so predvsem strokovnjaki iz prakse. Cilj naših izobraževanj pa je pridobitev znanja, ki ga je moč prevesti v dejanja.

Pravijo, da so izkušnje najboljša šola - vendar je cena lahko zelo visoka. Pri nas predavatelji z udeleženci delijo svoje dosedanje izkušnje iz prakse in jim pomagajo reševati težave s katerimi se srečujejo pri svojem delu. Do dragocenega znanja boste prišli na učinkovit, dinamičen in udoben način.
 
Za vas že 20 let organiziramo strokovne seminarje in praktične delavnice s področja projektnega managementa, subtilnih metod prodaje, komunikacijskih veščin, govorice telesa, vodenja, optimizacije v proizvodnji, obnovljivih virov energije, nove zakonodaje in standardizacije, elektrotehnike, telekomunikacij, vzdrževanja… Posamezno izobraževanje in njegovo izvedbo lahko tudi povsem prilagodimo potrebam v vašem podjetju ali organizaciji (Izobraževanje po meri). Strokovni seminarji, ki jih izvajamo so vsakokrat odlično ocenjeni, praktične delavnice pa žanjejo navdušenje udeležencev. Vaša investicija časa in denarja bo zagotovo povrnjena!

Pomagali vam bomo, da boste dosegli zastavljene cilje!

Naš založniški program obsega strokovne priročnike s področja projektnega managementa, obnovljivih virov energije, elektrotehnike, strojništva, graditve objektov, varnosti proizvodov in varnosti pri delu. Od leta 2000 izdajamo zdaj že uveljavljeno - Elektrotehniško revijo.

Veselimo se srečanja z vami!
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Agencija POTI d.o.o.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...