26
september

Postavitev družine

Kdaj: 26. septembra ob 9:00
Kje:
Prispevek:150 EUR za postavitev, 30 EUR za udeležence
Organizira:Svetovanje in izobraževanje Dušanka Vake
Kontakt:dusanka.vake@gmail.com , 031/442-528

285 ogledov

Postavitev družine je metoda, ki je namenjena iskanju rešitev na različnih področjih, med drugim:

  •  odnos do sebe,
  • zdravje in bolezni,
  • odnos s starši, partnerjem, otrokom,
  • problematično vedenje, odvisnosti,
  • poslovni uspeh, denar in dolgovi,
  • služba, odnosi v službi,
  • iskanje najboljše možne poti v nekem trenutku.

Postavitev družine omogoča vpogled v mrežo odnosov v nekem družinskem sistemu. Dobimo uvid v to, kaj je do situacije privedlo, v skrite dinamike, ki vodijo posameznika in njegovo družino, na vpliv, ki ga ima družinski sistem na posameznika, na več generacij. Na plan nenadoma pride vse tisto, kar je ostalo skrito. Hkrati pa se pokaže tudi pot do rešitve, ki prinese olajšanje, sprostitev, razbremenitev. Aktivirajo se zdravilne sile družinskega sistema. S svojo družino, partnerjem, z otroki, delom, uspehom … se povežemo na novi, globlji ravni. Postavitev družine nam omogoči, da korak po korak postajamo brez vezanosti povezani, razbremenjeni vplivov preteklosti, na svojem mestu, znotraj odnosa prosti za uresničevanje svojega življenjskega namena.

Postavitve družine so usmerjene k temu, da se razrešijo vpletenosti v družinskem sistemu, da se vrnejo prevzeta tuja bremena, osvobodijo prenesena čustva, da se obnovi naravni red (red ljubezni) v družinskem sistemu.

Prav tako nas razbremenijo delovanja travm iz otroštva ali celo iz časa bivanja v maternici, saj pomagajo, da zacelimo rane in da sprejmemo svoje življenje in vse, kar nam je prineslo. Sprejemanje tega, kar je, takšnega kot je brez potrebe, da bi želeli, da bi bilo drugače, je ključ do rešitve. Ker je posledica vseh travm in vpletenosti pogosto prekinjen stik s starši in posledično s polnostjo življenja, je eden od osnovnih korakov k celjenju in prebujanju notranjih moči ponovna vzpostavitev tega stika.

Za dodatne informacije in prijavo mi pišite na dusanka.vake@gmail.com ali pokličite na 031/442-528.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...