17
oktober

Praktična uporaba kristalov

Organizira: Srčna želja
Kdaj: 17. oktobra ob 17:30 do
17. oktobra 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:30
Organizira:Srčna želja
Kontakt:Sonja 031 896 963

74 ogledov

 

Kristale vsi več ali manj poznamo. Največ smo jih uporabljali v obliki nakita,. Ja, tudi dragoceni kamni so kristali, recimo: diamant, rubin, smaragd, kamena strela, … Prevzela me je njihova lepota in moč njihovega delovanja. Nastali so globoko v zemlji, nekateri so stari več kot 450 milijonov let, rasli so zelo počasi, nekako tako kot kapniki v Postojnski jami. Primerjava je zaradi lažje predstave.

 

Beseda kristal izhaja iz grške besede krystallos, ki pomeni led. Vse civilizacije poznajo kristale, njihovo lepoto in zdravilno moč. Plemstvo je od nekdaj oboževalo kristale, z njimi so okrasili svoje meče, krone, šamani so jih uporabljali v zdravilne namene.

Poleg tega, da nekateri kristali vibrirajo identično z določenimi organi v telesu, pa vplivajo tudi na nas čustveno, na zavedni in nezavedni ravni. Pri iskanju zakonitosti o vplivu posameznih vrst kristalov na naša čustvena, mentalna in duhovna stanja, vzemimo za izhodišče enega temeljnih kozmičnih zakonov, zapisanega na smaragdni plošči Hermesa Trismegistosa, ki pravi: "Kakor spodaj, tako tudi zgoraj."

Kristalov je raznoraznih vrst in oblik, zato sem spoznanje in uporabo kristalov razdelila na več vrst.

Na prvi delavnici se bomo naučili in spoznali:

-          Nekatere kristale in njihovo zgradbo

-          Uporaba kristalov pri vsakodnevnih težavah (glavobol, prehlad,...)

-          Čiščenje kristalov in skrb zanje

 

Prosim za predhodne prijave prijave na delavnico mail sonja@srcnazelja.si,  Delavnica bo potekala v petek 17.10.2019 od 17.300 ure do 20,00, prisotnih je lahko največ 10 oseb, cena delavnice je 30,00 evrov.

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem angelska terapevtka, kristalo terapevtka, intuitivna raziskovalka starodavnih znanj. Moje poslanstvo je učenje ter predaja znanja na praktičen način, primeren današnjemu času.


Nalagam...