14
januar

Prečiščevalni izziv: Adijo megla, živjo jasnost

Organizira: Pure vibration
Kdaj: 14. januarja ob 20:00 do
17. januarja 2021 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Pure vibration
Kontakt:info@pure-vibration.com, 040 416 022

74 ogledov

3-TEDENSKI PREČIŠČEVALNI IZZIV - "Adijo megla, živjo jasnost"

Se želiš priključiti brezplačnemu skupinskemu izzivu za boljšo vitalnost, jasnost uma, izgubo kilogramčkov in nasploh pridobiti nazaj svoje zdravje in radost v srcu?  

Če si za, se prijavi v brezplačno podporno žensko skupino Sem Luna, sem Sonce tako, da klikneš SEM :) ali na povezavo: https://www.facebook.com/groups/767839730708193.

In že si zraven, da slediš objavam glede 3-TEDENSKEGA IZZIVA "Adijo megla, živjo jasnost", ki se prične v tej brezplačni skupini ta ponedeljek, 11. 1., in bo trajal 3 tedne.

V skupini že najdeš objavo s splošnimi smernicami in delovnimi listi, ki ti bodo v pomoč skozi izziv. Ni pa pogoj, da si že od ponedeljka zraven, saj bomo prvi teden le pripravljale teren in začele uvajati novosti.

V teh 3 tednih boš izvedela marsikaj koristnega glede prehrane, razstrupljanja, sploh pa, ali je v tem mesecu januarju priporočljivo, da se razstrupljamo ;) 

Pa še PRESENEČENJE za vse, ki boste sodelovale v tem 3-tedenskem izzivu.

Seveda pa v skupini najdeš tudi marsikaj drugega, od naturopatskih nasvetov in po načelih Tradicionalne kitajske medicine, do načinov, kako uravnovesiti telo, um, čustva, energijo in duha in še mnogo drugega :)


Toplo vabljena!

 

Brigita Marentič
Intuitivna energo-terapevtka, life & health coach

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Vsak od nas je celostno bitje. Ko se v telesu pojavi neravnovesje, to vpliva na nas kot celoto. Zato pri vsaki obravnavi upoštevam tebe, popolno bitje, ki je...


Nalagam...