22
december

Prednovoletna meditativna zvočna kopel - odpiranje srca

Organizira: Renata Damiš
Kdaj: 22. decembra ob 18:00 do
22. decembra 2023 ob 19:30
Kje:
Prispevek:20 EUR
Organizira:Renata Damiš
Kontakt:beyond144tarot@gmail.com

239 ogledov

Prihaja Novo leto 2024. Vsako leto vstopimo v nov energetski krog, v katerem dobimo novo priložnost, da gremo in delamo še globlje na naših sanjah in vizijah. 

Leto 2024 bo leto jasnosti,  velikih prebojev, uresničevanja velikih sanj ter leto povečevanja usklajenosti med našo ( notranjo in posledično zunanjo) moško in žensko energijo, da pa vse to lahko pritegnemo v naše življenje, je potrebno opustiti vse naše omejujoče stare dušne pogodbe in programe, vstopiti v resnično osebno in duhovno svobodo ter se odpreti višjim duhovnim potencialom in vibracijam. V teh novih časih ne bo več dovolj, da samo prosimo in čakamo, da se nekaj zgodi samo od sebe, ampak je pomembno,  da smo aktivni, da v te višje vibracije vstopimo z aktivnim delom na sebi, jih redno usklajujemo ter se povezujemo z njimi. 

Pot do vsega tega, pot do zlate dobe, vodi edino skozi naše srce. Odprto srce nam omogoča, da živimo popolnoma uravnoteženo življenje tako kot duhovno kot tudi kot materialno bitje. Naše srce je središče, ki nas drži v poravnavi s srednjo potjo, tako da fizično ne zanihamo predaleč bodisi v neuravnovešen pretiran materializem bodisi v pretirano neuravnovešeno duhovnost. Srčna čakra je osrednja točka sedmih čaker našega fizičnega telesa, hkrati pa je tudi osrednja točka med našimi večdimenzionalnimi čakrami in nas kot večdimenzionalnih bitij. Uravnovešena srčna čakra je torej pomembna za uravnovešanje nas kot večdimenzionalnega bitja, hkrati pa nam daje moč, da ljubimo in uspevamo v sedanjem trenutku. 

Srce ima neomejeni potencial. Vsak človek na planetu, tudi tisti posamezniki z najbolj odprtim srcem, imamo potencial za nadaljnje prebujanje srca, za dostop do še večjih  prirojenih lastnosti naše duše, naših darov, talentov, duhovnih sposobnosti in božanske modrosti, ki so na voljo v vsakem trenutku vsakemu izmed nas.

Naše srce je sveti komunikacijski portal preko katerega se lahko direktno povežemo z našim vodstvom, z vsem kar je in prejmemo vse odgovore. Vsi izzivi našega življenja s katerimi se soočamo, so v našem življenju preprosto zato, da nas povežejo s še več resnice in nas spodbujajo k rasti, na nas pa je in vedno imamo možnost izbire, ali bomo preko teh izzivov zrastli, se odzvali na njih z odprtim srcem, ljubeznijo, preskočili ovire, s katerimi smo soočeni ter se pomaknili na naslednjo raven ali pa bomo obtičali v vibracijah strahu in ovir.

Ko je naše srce odprto in smo osredotočeni v našem srcu na uravnotežen in opolnomočen način, lahko skozi naše življenje potujemo z ljubeznijo, hvaležnostjo, sočutjem, mirom, se povezujemo z drugimi na uravnotežen in pristen način ter živimo pot ljubezni.

Oprto srce je plamen, je iskra, ki nas katapultira k sposobnosti občutenja ljubezni in  k izmojstrenju sijaja naše svetlobe v fizičnem svetu, vse to pa je pot za doživljanje večje radosti, prave, pristne ljubezni  in občutkov izpolnjenosti v našem življenju po katerih globoko v sebi vsi hrepenimo.

KDAJ IN KJE?

Meditativno zvočno sproščanje z odpiranjem srca bo potekalo V PETEK, 22.12.2023 ob 18.00 uri, v prostorih studia Vital v Mariboru.

Vse informacije prejmete na mail dan pred dogodkom.

KAJ NAS ČAKA?

Na letošnji zadnji zvočni kopeli se bomo globinsko sproščali s pomočjo meditacije, tibetanskih posod, ostalih holističnih glasbil, prebujali, odpirali našo srčno čakro na nove globlje ravni ter se odpirali višjim vibracijam in potencialom, ki nam jih prinaša Novo leto 2024. 

Z nami bodo naši vodniki, angeli, boginje in  mojstri, ki nam bodo pomagali pri odpiranju ter sidrali v nas ljubezen in svetlobo. 

V ca. 1 do 2 urni trajajoči zvočni kopeli odpiranja srca s tibetanskimi posodami in ostalimi holističnimi glasbili bomo najprej aktivirali, odpirali naše srce ter poglabljali naše ravni občutenja s  ca. 20-minutno meditacijo, v kateri se bomo globinsko sprostili, spustili določene blokade v sebi,  se zares globoko povezali s samimi sabo ter začutili svoj resnični » dom«, nato pa se bomo prepustili barviti paleti zelo različnih zvokov tibetanskih posod, zvokom koshi zvončkov, afriškega kostanja, oceanskega bobna, oreščkov, šamanskega bobna in deževnika, s katerimi se bomo še bolj sprostili, se povezovali z višjimi frekvencami in vibracijami in našo srčno čakro še dodatno prečistili in uravnovesili.

Tako meditacija in dihanje kot tibetanske posode oz. ostala holistična glasbila so eno izmed odličnih orodij, s katerimi lahko vse ob rednem izvajanju dostopate do višjih ravni zavesti, čistite in uravnovešate svoje energijske centre oz. čakre, jih odpirate, zvišujete svojo energijsko pretočnost ter svoje telo in svoje notranje organe uglašate na vaše lastne zdrave, harmonične frekvence.

Prijave sprejemam do zapolnitve mest, potem skupino zaprem.

V kolikor ob morebitni predhodni prijavi že veste, da se kopeli ne boste mogle udeležiti, prosim, da najkasneje en dan prej to sporočite, da mesto v tem primeru odstopimo drugemu udeležencu.

KAJ POTREBUJETE?

Oblečeni pridete v lahkotna oblačila, zgornji deli naj bodo brez nakita in zadrg, seboj si prinesete vse podloge za ležanje, deke in blazine za čim večje udobje. 

Vse potrebne informacije vam pošljem ob prijavi na mail dan pred dogodkom.

Vaša edina naloga je, da se čim bolj sprostite, uživate ter se ob mojem vodenju odpirate vibracijam in občutkom, ki se bodo prebujali v vas.

Vzemite si čas zase in pridite!

OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA NA:

- beyond144tarot@gmail.com

- GSM: 040 270 996

PRISRČNO VABLJENI!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Intuitivna svetovanja in vpogledi v karte, skupinske meditativne zvočne kopeli in individualne zvočne masaže s tibetanskimi posodami in ostalimi holističnimi glasbili, kundalini yoga, meditacija, dihalne tehnike


Nalagam...