14
junij

Predstavitev metode Infinity alignment v Ljubljani

Organizira: Infinity Alignment
Kdaj: 14. junija ob 18:00 do
14. junija 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:brezplačna predstavitev
Organizira:Infinity Alignment
Kontakt:031 326 777, 2infinityalignement@gmail.com

23 ogledov

Infinity Alignment® obravnava človeško bitje kot mojstrsko kreacijo, umeščeno v dinamično polje bivanja med poloma Kreator-vir in kreator-človek. Hrkati metoda vključuje informacije o človeškem potovanju skozi sedanje in pretekla življenja, vključno z življenjskimi lekcijami, izbirami, izkušnjami in odnosi. V fizičnem in energijskih telesih se zberejo informacije kot zapis našega sedanjega življenja, o preteklosti, odnosih, vplivih okolja, planetov, izvoru, navadah, življenjskem stilu, prehranjevanju, naših željah in pomanjkanjih, pričakovanjih in strahovih ~ vse se zvrsti kot sestavni del naše življenjske izkušnje.

 

Brezplačna predstavitev metode in pozitivnih učinkov je uvod v delavnico 14.6.2019 od 18h do 20h ~ prost vstop, potrebne so prijave.

Infinity Alignment® se predstavi skozi pozitivne učinke metode ter spoznavanje osnovnih zakonitosti delovanja s pomočjo podpornih energijskih sistemov ~ kart vorteksa, njihov namen in uporaba v vsakdanjem življenju. 

Predstavitev bo praktična o delovanju metode kot zaščita elektromagnetnemu, geopatskemu in čustvenemu stresu z uporabo kineziologije.

Prevod v slovenščino je zagotovljen. 

 

LOKACIJA: Ulica Carla Benza 1, Ljubljana Kodeljevo
Povezava na Google maps: https://goo.gl/HqFZhE

Informacije:
tel. 031 326 777
email. 2infinityalignment@gmail.com 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Metoda Infinity Alignment® uvaja uporabo energijske tehnike v kombinaciji z izvornimi simboli, ki jih pri uporabi s holističnega vidika in se prilagaja potrebam in stanju posameznika.

Nalagam...