14
november

Premium Reiki tečaj za začetnike Usui 1 + gratis mentorstvo

Organizira: Društvo Izvir
Kdaj: 14. novembra ob 16:00 do
14. novembra 2019 ob 22:00
Kje:
Prispevek:90€
Organizira:Društvo Izvir
Kontakt:041905704 zacutireiki@gmail.com

31 ogledov

Certificirani premium Reiki tečaj za začetnike (Usui 1 stopnja) + gratis mentorstvo

Z reikijem so začeli najboljši slovenski zdravilci. Primeren je za vsakogar, varen, učinkovit. Je ena po svetu izmed najbolj razširjenih naravnih delujočih tehnik osebne in duhovne rasti. Dokazano deluje, je merljiv, dokazljiv in enostaven za uporabo in neboleč.

Si želite osebne in duhovne rasti? Bi izboljšali kvaliteto bivanja in psiho-fizičnega počutja? Bi radi očistili čakre? Se želite znebiti bolečin? Bi se radi napolnili z energijo, vas zanima kako? Nesproščeni? Kako si pomagati v stresu? Ni radosti? Bi se radi znebili čustvenih bremen? Bolni, nesrečni? Nerazčiščene travme? Bi se radi znebili žalosti, jeze? Brez samozavesti? Ne občutite ljubezni? Se počutite prazno? Naučila vas bom tehnike, ki to zmore in tako boste zmogli tudi vi. Bi želeli postati učitelj/ica reikija, vas vleče, da bi pomagali drugim? 

Če ste na eno od teh vprašanj odgovorili z "da", potem ste vabljeni na kvalitetne izkustvene reiki tečaje z odlično razlago izkušene reiki mojstrice in učiteljice Usui, Imara, Angel, Karuna1, Kundalini reiki! Izvajalka različnih vrst meditacij, zeliščarka, šolana na šoli za bioterapievte po karmični diagnostiki. Podprem vas z domačimi eko zelišči in Bachovimi cvetnimi esencami. 


Z reikijem dvignete vibracijo, se otresete bolečin in stresa. Z reikijem se napolnete z energijo, transformirate negativno energijo, se povežete s pozitivnim in najdete notranji mir. Energijsko očistite prostor in spet najdete moč in notranji mir.

Osnovni podatki o tečaju

Kaj: Reiki tečaj Usui 1 - reiki tečaj za začetnike

Kraj izvajanja: Parmova 41, 1000 Ljubljana. Brezplačno zagotovljeno parkiranje tik pred vhodom. 

Cena tečaja:  90€ je redna cena (cca. 6h, po potrebi podaljšamo) trajajočega skupinskega začetnega reiki tečaja. Za individualno poučevanje me pokličite. Kako do popusta? na tej povezavi

V ceno je vključeno:

√ certifikat, obširna kvalitetna skripta z odlično razlago, vaje, posvetitev (iniciacija), možnost nadaljevanja na naprednih reiki stopnjah. 

√ Vključene tudi vaje. Vadimo kolikor časa želite. Tečaj je teoretične in praktične narave.

√ vaje za odpiranje čaker, vaje energijskega čiščenja prostora, vaje celostnega reiki tretmaja, hitra reiki pomoč

√ po tečaju ostajam vaša mentorica – GRATIS!


√ Imate vprašanje? Gratis svetovanje pred vpisom v tečaj.

√ Dovolj velika skupina za osebni pristop, brezplačno odkrivanje blokad pri vsakemu tečajniku. Nekomu v skupini podarim osebno diagnostiko po metodi karmične diagnostike z vpogledom v biopolje z odgovori, kaj te najbolj blokira. Pregled tvojih čaker in (pod)zavestnih vzorcev.

√ meditacija in dodatno odpiranje, harmoniziranje čaker in vas pripravimo na optimalen sprejem reiki energije.

√ Po potrebi transformiramo bolečine in vas pripravimo na čaroben sprejem energij in posvetitve (iniciacije).

√ Majhne skupine, s tem lahko vzdržujem kakovost in vam nudim maksimalno posvečanje.

 

Prijava na tečaj: Čimprej (do zapolnitve skupine) oz. rok prijave (do) 2 dni pred izvedbo tečaja  na povezavi ali 041-905-704 ali zacutireiki@gmail.com. Zamudili? Pokličite me! Prijave preko spodnje prijavnice ne upoštevamo!!! 

Po prijavi boste dobili potrditveni mail, ki vam zagotavlja mesto v skupini, kjer bodo vse podrobnosti. Če maila niste prejeli, me prosim kontaktirajte.

Pridite sami ali v družbi. Zaradi omejenih prostorskih kapacitet, obvezna prijava vsakega udeleženca.


(*Tedenski termini se ažurirajo sproti na www.zacutireiki.com. ) Ste zamudili? Bodite na tekočem – povezava.

 

♥ individualno poučevanje - možnost izbire termina (tudi dopoldne). Pišite mi zacutireiki@gmail.com!

 

Učiteljica: Polonca Čuda (Usui, Angel, Imara, Kundalini mojstrica in učiteljica). Več…

Vrsto let poučujem reiki začetnike, mojstre in učitelje. Poučujem več stopenj in vrst reikija. Šolana na šoli za bioterapevte. Reiki dopolnjujem z znanji karmične diagnostike šole, z znanji odpiranja čaker, radiastezije, Bachove cvetne terapije, kromoterapije oz zdravljenja z barvami in vplivom barv na počutje, osnov tradicionalne kitajske medicine, integralne bioorgonimije in zeliščarstva. Ukvarjam se z eko pridelovanjem domačih zdravilnih zelišč.

Veliko primerov iz lastne prakse, tudi kar se tiče očiščenje telesa z naravnimi pripravki, vplivom zelišč na biopolje človeka. Reiki tečaji so več kot teorija, učimo se čutenja, poslušanja telesa, povezovanja in pretoka energije.

Svoja znanja redno izpopolnjujem na delavnicah, sem pomočnica svetovnega zdravilca Braca, in sem prostovoljka v različnih društvih za osebno in duhovno rast, kjer rada pomagam in svojo energijo izžarevam med prisotne.

Trajanje:  6 ur, vadite lahko kolikor časa želite, po potrebi podaljšamo   

Obvezna oprema: odprto srce, udobna oblačila, plastenka vode, če boste lačni, lahko vzamete prigrizek

Ciljna skupina: Za vsakogar, ki se želi naučiti reikija. Ni potrebno nobeno predznanje, zaupanje ali "talent". Lahko pridete sami ali v družbi. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave ali ste noseči, se pred obiskom posvetujte z zdravnikom.

Vabljeni tisti, ki imate šibko znanje reikija ali šibko moč na re-iniciacijo ali ponovitveni tečaj po znižani ceni.

Cilj: Na tečaju vas naučim, kako se povezati z reikijem in ga izvajati na sebi ali drugih. Po tečaju ga lahko takoj izvajate na sebi ali na drugih. Po tečaju dobite tudi certifikat. Gratis mentorstvo po tečaju!        

Program
Tečaj poteka teoretično in praktično. Prva stopnja deluje na fizično telo (očiščuje bolečine, izboljšuje počutje, kvaliteto bivanja, dovaja energijo). Spoznamo zgodovino reikija, kaj reiki je, način uporabe, delovanje in postopek dela na sebi in drugih (ljudeh, živalih, rastlinah, nakitu…). Spoznamo čakre, funkcijo le teh, kako si jih očistimo, kako energ. očistimo prostor, informiramo in energiziramo vodo in nakit … Več o vsebini 1. stopnji USUI reiki.

 

Več o vsebini tečaja na: www.zacutireiki.com (končnica COM)

 

Reiki:

je enostaven. Sposoben se ga je naučiti prav vsak.
ni povezan z vero ali intelektualnimi sposobnostmi.
Zanj ni starostnih omejitev.
Uporabljate ga lahko na sebi.
Uporabljate ga lahko na drugih (ljudeh, živalih, rastlinah, kristalih, usmerjate v dogodke, cilje, rezultate…).
Delovanje reikija je dokazano in merljivo.

 

Imate vprašanje o reikiju? Svetovanje pred vpisom v tečaj, organizirane so reiki predstavitve.

  

Sprejela vas bom v energijsko očiščen in zaščiten prostor, kjer se boste odlično počutili. Pri vsakemu posebej bomo odkrivali blokade in strahove, dovolj bo časa za vsa vaša vprašanja in praktično delo. Na tečaju lahko vadite kolikor časa želite. GRATIS! Mentorstvo GRATIS! 

Še vedno mislite, da ste na to stran prišli po naključju?! Vse je-na-ključ. Reiki je že del vas, bil je bil ustvarjen, da (si) z njim pomagate. Zdaj ste pripravljeni! Če ne bi bili, bi preslišali informacijo.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Počitnice za dušo in telo, duhovna potovanja, predavanja za osebno rast in razvoj.


Nalagam...