26
november

Prijava na kratek posvet za Energijske terapije

Organizira: Astralni dotik
Kdaj: 26. novembra ob 11:00 do
26. novembra 2022 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Astralni dotik
Kontakt:info@astralnidotik.si, 051 235 879

12 ogledov

Kot certificiran terapevt Astralnega zdravljenja in Energetske masaže vam nudim možnost, da se prijavite na kratek brezplačen posvet za energijske terapije. Tako se spoznate z obema medotama in tako tudi sami ugotovite ali vam takšen način pomoči ustreza. Nudim dve zelo potentni metodi energijskih terapij ASTRALNO ZDRAVLJENJE in ENERGETSKA TANTRA MASAŽA.

Z njima, lahko vam in vašim hišnim ljubljenčkom pomagam pri procesu zdravljenja določenih težav, med katere sodijo tudi  kronične zdravstvene težave, otekline, vnetja, psihosomatske težave, slab imunski sistem, kronična utrujenost itd.Namenjene so tudiodstranjevanju neravnovesij oziroma blokad na subtilnejših nivojih. Pomagam pri odpravljanju prekomernega stresa, sproščanju potlačenih čustev, odpravljanju blokad v vašem telesu, harmonizaciji in odpiranju energetskih centrov, odpravljanju negativnih vzorcev razmišljanja, pri izboljšanju spolnega potenciala. V procesu pa lahko doživite tudi višja stanja zavedanja ter popolno preobrazbo.  Energijska terapija je primerna za ženske, moške, otroke in hišne ljubljenčke.V primeru vašega pravega pristopa in energetske pretočnosti, lahko doživite neprecenljivo in nepozabno izkušnjo, saj z energijo, s katero delam, lahko posežem tudi na globlje nivoje in tako poleg zdravljenja na fizičnem, sprožim tudi zdravljenje na energetskem, čustvenem, duševnem in duhovnem nivoju. 

Moja iskrena želja je, da bi prav vsakemu posamezniku, ki si želi izboljšati kvaliteto svojega življenja in je pripravljen za to tudi nekaj narediti, pomagal, da čim hitreje pride do željenih rezultatov in tako zaživi srečnejše, polnejše in uspešnejše življenje. Da pride do večjega zdravja telesa in duha, doseže notranji mir, poveča svojo življenjsko energijo, pogum in voljo in tako še lažje obvladuje ter se spopada z različnimi situacijami.

*Kljub moji veliki želji, pa se zavedam in spoštujem, da takšna pomoč ni primerna za vsakogar. Terapije se ne morejo udeležiti osebe, ki redno uživajo alkohol, so redni kadilci, redno jemljejo močnejše tablete, imajo ali so imele v preteklosti hude mentalne bolezni ter ženske, ki so ravnokar rodile. V tem primeru je dobro počakati vsaj 3 tedne.

 

ZAKAJ BI MI ZAUPALI

Kot terapevt zdravljenja z energijo

  • poznam več protokolov za pomoč pri zdravljenju in vem, katere uporabiti v določeni situaciji
  • poznam različne vrste energij, poglobljeno delovanje energetske infrastrukture človeškega bitja in njen odnos do fizičnega zdravja
  • uporabljam orodja za varno in harmonično odstranjevanje blokad in motenj na fizični, energetski, čustveni ter duševni ravni
  • poznam različne tehnike prodiranja avre in razumem človeško energetsko strukturo ter energetske kanale
  • poznam več protokolov zaščite pred vdorom slabih entitet
  • poznam temeljna načela zdravljenja drugih in se zavedam zakonov karme
  • redno izvajam energetske vaje, ki me še dodatno podprejo z energijo pri mojem delu
  • med delom uporabljam tudi primerno glasbo za ojačan prenos energije
  • vam lahko pomagam pri zdravljenju določenih bolezni, bolečin, čustvenih težav, pri iskanju sreče ipd. Z mojo pomočjo boste bistveno hitreje prišli do pozitivnih rezultatov, saj z energijo, s katero delam, lahko odstranim neravnovesja tudi na globljih nivojih (občutki, misli, čustva...

Kratek VIDEO in nekatera MNENJA mojih strank, si lahko ogledate na spodnjih dveh povezavah.

VIDEO: Video - Astralni dotik 

MNENJA: Mnenja - Astralni dotik

 

PREDHODEN POSVET 

Nanj se lahko prijavite:

 

KONTAKT 

Za dodatne informacije, me lahko kontaktirate na telefon 051 235 879 ali na email uros@astralnidotik.si Skupaj bomo ugotovili kako vam lahko pomagam.

Več dodatnih informacij o teh potentnih metodah zdravljenja na , prijavo na E-novičke in drugo najdete na moji spletni strani www.astralnidotik.si.

Kar ne vidimo, še ne pomeni, da ne obstaja

~~Vse je energija~~

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Društvo za harmoničen način življenja Astralni dotik, vsakemu posamezniku, ki si želi in se trudi izboljšati svoje zdravje in splošno počutje, želi pomagati, da čim hitreje pride do...

  |  www.astralnidotik.si

Nalagam...