5
julij

Prijava na kratek posvet za Tantra masažo

Organizira: Astralni dotik
Kdaj: 5. julij ob 16:00 do
5. julij 2022 ob 17:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Astralni dotik
Kontakt:info@astralnidotik.si, 051 235 879

32 ogledov

Sem certificiran terapevt Tantra masaže pri tantra šoli - Somananda Tantra School. Nudim vam možnost brezplačnega pogovora, kjer se seznanite z načinom in učinki Tantra masaže, ob enem pa tudi ugotovite ali vam takšen način pomoči ustreza. 

Ena izmed storitev, ki jih nudim je tudi Tantra Masaža. To so s pomočjo starodavnih in avtentičnih sistemov razvili tantrični mojstri. Tantra masaža je kombinacija dveh več tisoč let starih metod alternativnega zdravljenja: Tantre (celovit duhovni sistem, ki ga opredeljujejo znanost in zakoni o energiji) in Ajurvede (najstarejša znanost o življenju, ki pozna povezave in medsebojni vpliv telesa, uma in duha na naše zdravje in počutje).  Ta vrsta masaže ni erotična ali spolna masaža ampak je v pravem pomenu namenjena zdravljenju. Služi kot odlično »orodje« za reševanje fizičnih, energetskih, spolnih, čustvenih in mentalnih težav, ki danes bremenijo človeka.

S to metodo vam pomagam odstraniti neravnovesja v telesu, kar pripelje do izboljšanja vašega zdravja in počutja. Med drugim lahko s to vrsto masaže pridete do kakovostnejšega spanca, večje vitalnosti in zavedanja, večjega spolnega potenciala, čutenja, odprtosti, boljših odnosov, večjega sprejemanja drugih, manj stresa in sprostitve potlačenih čustev. Ker deluje na harmonizaciji ter odpiranju vseh energetskih centrov in energetskih kanalov lahko doživite tudi višja stanja zavedanja ter popolno preobrazbo. To vrsto terapije nudim za enkrat samo ženskam. 

Te vrste terapije se ne morejo udeležiti osebe, ki redno uživajo alkohol, so redni kadilci, jemljejo močne tablete, imajo akutno vročino ali drugo nalezljivo bolezen, imajo ali so imele v preteklosti hude mentalne bolezni ter ženske, ki so ravnokar rodile. V zadnjem primeru je potrebno počakati vsaj 6 tednov.

 

PREDNOSTI IN DOBROBITI 

Izboljša vaše zdravje in počutje

* Obnovi notranjo moč, vitalnost in vpliva tudi na vašo mladost

Dviguje imunski sistem

Odpravlja stres, depresijo in negativne vzorce razmišljanja

* Zmanjša občutek manjvrednosti in nesprejetja ter poveča občutek ljubezni

Sprošča potlačena čustva in omogoča odkrivanje samega sebe

Vnaša energijo v energetske centre in kanale ter odpravlja blokade 

Odpravlja spolne motnje in pomaga uresničiti orgazmični potencial

Deluje na telesni, energijski, spolni, duševni in psihosomatski ravni

Omogoča doseganje višjih stopenj zavedanja

Lahko pripelje do popolne transformacije in globokega duhovnega prebujenja

 

ZAKAJ BI MI ZAUPALI

  • poznam različne vrste energij, poglobljeno delovanje energetske infrastrukture človeškega bitja in njen odnos do fizičnega zdravja
  • uporabljam orodja za varno in harmonično odstranjevanje blokad in motenj na fizični, energetski, čustveni ter duševni ravni
  • poznam temeljna načela zdravljenja drugih in se zavedam zakonov karme
  • redno izvajam energetske vaje, ki me še dodatno podprejo z energijo pri mojem delu

 

LOKACIJA IN POTEK TERAPIJE

Tantra masaže trenutno izvajam v najetem prostoru na lokaciji Ljubljana – Vevče. Prostor je miren, urejen in primeren za takšno vrsto masaže. Verjamem, da boste doživeli, kar se da prijetno in zdravilno izkušnjo.

 

PREDHODEN POGOVOR

Na začetku, opraviva predhoden posvet, na katerem ugotoviva ali je tak način terapije za vas primeren.

Na posvet se lahko prijavite:

 

CENA TANTRA MASAŽE

Podaljšana do 30. junija 2022 

 

KONTAKT 

Za več dodatnih informacij me lahko kontaktirate na telefon 051 235 879 ali na email uros@astralnidotik.si. Skupaj bomo ugotovili, kako vam lahko pomagam.

DODATNE INFORMACIJE

Več dodatnih informacij o metodi, prijavo na E-novičke, nekaj o meni in drugo, najdete na moji spletni strani www.astralnidotik.si.

Kar ne vidimo, še ne pomeni, da ne obstaja.

~~Vse je energija~~

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Društvo za harmoničen način življenja Astralni dotik, vsakemu posamezniku, ki si želi in se trudi izboljšati svoje zdravje in splošno počutje, želi pomagati, da čim hitreje pride do...

  |  www.astralnidotik.si

Nalagam...