26
september

Prvi del tečaja Avatar - Kdo sem v resnici jaz? Raziskovanje

Organizira: Avatar
19 ogledov

Če se na določenih področjih nenehno ustavljaš, če potenciali nikakor ne zaživijo, če bi odločitve in rezultate rad/a  imel/a  v svojih rokah.

 Potem je zate Avatar ® tečaj zanimiv, saj z njim pridobiš moč in znanje, ki ga potrebuješ. In tako lahko prineseš veliko spremembo v svoje življenje.

 

KAJ JE AVATAR®?

Namenjen je postavljanju in doseganju ciljev na poslovnem, kariernem ali osebnem področju.

Zajema nabor eksperimentalni vaj, ki ti omogočajo ponovno odkriti lastni jaz in uskladijo tvojo zavest s tem, kar bi želel/a doseči. Doživel/a boš svoje lastne uvide in razodetja. Nihče ti ne bo govoril kaj verjeti in kdo si. 

Malo predavanj in veeeliko praktičnega dela…in rezultat: postajaš vedno bolj to, kar si želiš.  Postopkov se na tečaju naučiš in jih nato po želji uporabljaš kadarkoli.

 

Delam po licenci Stars Edge Int.,  Napovedujem prvi del tečaja, ki traja dva dni (od celotnih 9 dni). Sama sem tečaj opravila 2012 in nežno in sočutno znanje uporabljam, da postajam bolj jaz, bolj zvesta sama sebi in bolj ubrana s svetom, ki ga želim nežno in sočutno soustvarjati.

Naučila sem se spreminjati tudi tiste tihe, neopisljive misli, zaradi katerih sem ponavljala ene in iste napake, nisem postavljala meja, se čudila dogodkom in neuspehom...in naučila sem se znanje predajati drugim

Delam z največ dvema študentoma hkrati, zato je raziskovanje res poglobljena osebna izkušnja.

Pri tem sem  vaš vodič. Z veseljem bom pomagala na poti raziskovanja misli, skozi teste in vaje, kjer boste sami čutili in spoznali svojo resnico.

Pred tečajem z veseljem odgovorim na vsa vprašanja o pričakovanjih. Lahko tudi po skype ali na osebnem srečanju kjerkoli

mag Mia Miše, licenčni Avatar Master

Nekaj o meni

 kaj so povedali o Avatarju

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

AVATAR® TEčAJ Je bil ustvarjen pred več kot dvajsetimi leti z namenom, da bi ljudje dobili orodje, s katerim bi lahko pričeli zavestno ustvarjati sebe in življenje. Več...


Dogodki organizatorja

Nalagam...