30
april

Prvomajski joga retreat s Katjo Mlakar na otoku Visu

Organizira: Društvo za dušo
Kdaj: 30. aprila ob 9:00 do
3. maja 2020 ob 17:00
Kje:
Prispevek:249,00
Organizira:Društvo za dušo
Kontakt:064 108 107 ali info@zaduso.si

22 ogledov

Razgibaj telo in prebudi svojo dušo na čudovitem otoku Visu.
… v borovem gozdičku ob prodnati plaži, v bližini centra mesta …


JOGA RETREAT s Katjo Mlakar na Visu: od 29. 4. do 3. 5.2020

PROGRAM:

1. DAN: Odhod avtobusa iz Maribora, Celja in Ljubljane v zgodnjih jutranjih urah in vožnja do Splita. Sledi vkrcanje na trajekt in vožnja do otoka Vis. Nameščeni bomo v Hotelu BIŠEVO, ki stoji tik ob peščeni plaži in je približno 100 m oddaljen od centra mesta Komiža. Popoldne lahko izkoristite za sprehod ob morju ali počitek, zvečer pa ste vabljeni na večerjo v hotelu, nato sledi nočitev.
2. DAN: Jutranja meditacija in joga pod vodstvom Katje Mlakar ter zajtrk. Po zajtrku možnost izleta v notranjost otoka in ogleda TITOVE ŠPILJE. Sledi vzpon na najvišjo točko na otoku HUM (587 m). Pešpot Podšpilje-Titova špilja–Hum in nazaj (cca 2,5 ure hoje). Popoldan se bomo sprostili ob vodeni meditaciji in vadbi joge, po kateri bo na vrsto prišla večerja.
3. DAN: Jutranja meditacija in joga pod vodstvom Katje Mlakar, zajtrk. Po zajtrku možnost ogleda MODRE ŠPILJE (ob doplačilu), ki leži na vzhodnem delu otoka BIŠEVO v zalivu Balun. Prvi jo je opisal Ransonet, javnosti pa je dostopna od 1884, ko je bil narejen vhod z zunanje strani. Ima dva vhoda: manjši, ki je bil narejen umetno, in večji skozi stropno odprtino. Iz stropne odprtine pada v jamo snop sončnih žarkov, ki se odbijajo od vode in ustvarjajo modro svetlobo. Po ogledu se bomo odpravili peš po otoku v uvalo PORAT na eno izmed najlepših plaž, kjer bomo imeli kosilo. Vrnitev v Komižo. Popoldan sledi meditacija in vadba joge, nato pa nas čaka večerja in nočitev.
4. DAN: Jutranja meditacija in joga. Zajtrk. Po zajtrku možnost odhoda (pešpot cca 2 uri hoje) na Stupište in ogled vojaške postojanke (ogled podzemnih rovov ter izhodov k prvim topovskim linijam, zato je obvezna baterija). Po ogledu rovov degustacija domačih proizvodov na kmetiji Sviličič. Vrnitev v hotel. Popoldan meditacija in vadba joge. Večerja in nočitev.
5. DAN: Jutranja meditacija in joga pod vodstvom Katje Mlakar in zajtrk. Obiskali bomo mesto Vis, kjer se bomo sprehodili po zanimivem antičnem mestu in si ogladali arheološki in zgodovinski muzej. Po ogledu Visa se bomo vkrcali na trajekt in nadaljevali vožnjo proti domu. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

VSAKODNEVNI PROGRAM JOGE ZA JOGISTE
7.30 do 7.45 meditacija
7.15 do 8.30 skupinska vadba joge
17.30 do 17.45 meditacija
17.45 do 18.30 skupinska vadba joge

Vadbo joge bo vodila Katja Mlakar. Jogo bomo izvajali na plaži. V primeru slabega vremena bomo jogo vadili v hotelu.

CENA: 249,00 €

CENA VKLJUČUJE: plastenko vode, pijačo za dobrodošlico, sladko presenečenje, povratni avtobusni prevoz, povratni prevoz s trajektom na relaciji Split–otok Vis–Split, 4-dnevno namestitev v hotelu Biševo, 4-dnevni polpenzion (samopostrežni zajtrk, večerja s klasično strežbo), vsakodnevno vadbo joge z učiteljem, obisk TITOVE ŠPILJE in pohod na Hum, vstopnino v arheološki muzej, degustacijo na kmetiji Sviličič, ogled mesta Vis, ogled notranjosti otoka, ogled podzemnih rovov ter bolnišnice JNA, animacijo, organizacijo ter turističnega spremljevalca.
 

OBVEZNA DOPLAČILA : 
Turistična taksa …………..1,35 €/osebo na dan
Prijava potnika …………….5,5 €

POPUSTI :
Otroci od 5. do 12. leta na dodatnem ležišču .. – 50 %
Otrok do 5. leta v sobi s starši biva GRATIS!
Lasten prevoz ……………………………….. – 50,00 EUR popusta
Cena je izračunana na podlagi prijave minimalno 40 oseb. Splošna pravila in pogoji so sestavni del tega programa. Program potovanja je časovno okviren. Pridržujemo si pravico spremeniti ure odhodov in prihodov zaradi možnih odstopanj v voznem redu ladijskega prevoznika. Pridržujemo si pravico spremeniti oziroma prestaviti dnevni program zaradi vremenskih razmer.

MOŽNA DOPLAČILA:
Soba s pogledom na morje …………. 8,00 € na osebo/dan
1/1 soba ………………………………….. 48,00 €
Riziko odpovedi …………………………. 12,00 €
Zavarovanje z asistenco v tujini …… 7,50 €


Prijave sprejemamo na prijavnem obrazcu
e-naslovu: potovanja@zaduso.si  ali po telefonu na 064 108 107.

Več na: http://zaduso.si/prvomajski-yoga-odklop-na-otoku-vis/

ORGANIZATOR

Društvo za Dušo je skupina ustvarjalnih in srčnih prostovoljcev s strokovnimi znanji iz izobraževanja ter turizma, ki želimo krepiti ter širiti večne medčloveške vrednote. Naše delovanje delimo na...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...