3
NOVEMBER

Razvoj jasnovidnih in intuitivnih sposobnosti - Sal Rachele

Kdaj: 3. novembra 2018 ob 10:00 do
4. novembra 2018 ob 18:00
Kje:
Prispevek:195ÔéČ
Organizira:Inštitut Kristalin
Kontakt:info@institutkristalin.eu

0 komentarjev    1873 ogledov

Zaradi velikega povpraševanja tokrat organiziramo vikend seminar s Sal Rachelom - Razvoj jasnovidnih in intuitivnih sposobnosti:

Kljub velikokrat sli┼íanemu izrazu "Vsi smo jasnovidni.", veliko od nas v vsakodnevnem ┼żivljenju ┼íe ne zna uporabljati teh vi┼íjih zaznav in sposobnosti. Razvoj psihi─Źnih in intuitivnih sposobnosti pa ni tako te┼żak, kot bi si marsikdo mislil. Obstajajo zelo preprosta orodja, ki se jih lahko uporablja in ta nam prinesejo zelo hiter rezultat na tem podro─Źju. Obstajajo tudi osebe, ki so prepri─Źane, da same niso sposobne vizualizacije in ostalih notranjih zaznav. Da ta prepri─Źanja niso resni─Źna, bomo na primerih in z ustreznimi pristopi zelo hitro prikazali na delavnici.

Na delavnici bomo izvajali tudi vaje za telepatsko komuniciranje, nau─Źili se bomo zavestne/frekven─Źne naravnanosti, ki nato posledi─Źno aktivirajo tudi na┼íe jasnovidne sposobnosti in tudi druge oblike nad─Źutnih zaznav. Med delavnico┬áboste vstopili tudi v mnogo ve─Źjo kreativno mo─Ź in mo─Ź lastne domi┼íljije, kar je posledica odprtja teh kanalov v sebi.┬á

Za udele┼żitev te delavnice predhodne jasnovidne sposobnosti niso potrebne. ─îe pa ┼że imate aktivirane te sposobnosti in imate tudi svojo zdravilsko prakso, je to seveda zelo dobrodo┼ílo, ni pa to obveza za prisotnost na delavnici.┬á ┬á(Delavnica poteka v angle┼í─Źini, s simultanim prevajanjem v sloven┼í─Źino.)

 Sal Rachele 

je postal svetovno znan jasnovidec, predvsem po letu 2008, ko so se uresni─Źile njegove napovedi o finan─Źnem zlomu leta 2008 in nato tudi vse ostale napovedi, ki so sledile. Sal bil tudi eden redkih jasnovidcev, ki je v zmedi med napovedmi o prehodu 2012, podajal v tistem ─Źasu najbolj uravnote┼żene in prizemljene informacije. Njegovi nasveti in napovedi pa segajo mnogo dalje od datuma 2012 - 2017 - 2030. Kar prihaja je zapisal tudi v svojih knjigah, kjer so zapisane informacije, ki so bile kanalizirane tudi s pomo─Źjo njegovih duhovnih vodnikov "Ustanoviteljev".

Sal Rachele iz ZDA, je mednarodno priznan duhovni u─Źitelj, zdravilec, mistik, terapevt, jasnovidec, ki ┼że ve─Ź kot 40 let deluje v pomo─Ź ljudem, pri razvijanju njihovega pravega potenciala. Je avtor knjig: "┼Żivljenje na Robu", "Spreminjanje Zemlje in Onkraj: Sporo─Źila Ustanoviteljev", "Zemlja se Prebuja: Spremembe 2012 - 2030", "Integracija Du┼íe", "Prava zgodovina Zemlje" in njegova najnovej┼ía knjiga: "Skrivnost ─Źasa"

Sal Rachele je ┼że v 70-ih letih razvil lastne psihi─Źne in intuitivne sposobnosti. kasneje pa je razvil lastno in edinstveno metodo z imenom ÔÇťAlfa-Theta programiranjeÔÇŁ, ki je namenjena za reprogramiranje nezavednega dela uma in odprtje kreativnega potenciala v ─Źloveku. Sal je izvajal program rebirthinga po sistemu Leonarda Orra, Silva metodo - za nadzor uma, jogo dihanja, zavestno ─Źi┼í─Źenje, samohipnozo, ter mnoge druge tehnike.

Sal je tudi so-ustanovitelj Sananda ┼áole Misterijev in preko svojih duhovnih vodnikov Ustanoviteljev, iz 12.dimenzije ─Źiste svetlobe, prevaja nepogre┼íljive informacije za vso ─Źlove┼ítvo, v tem procesu tranzicije, prav tako kanalizira Lorda Sanando, Isis, Enoche, Venerijance, Arkturijance (iz ve─Źih ravni in dimenzij), prav tako pa je v stiku s svojo komplementarno partnerko┬á (TwinFlame) iz vi┼íjih dimenzij Leah. Vsako od teh bitij z njegovo pomo─Źjo prena┼ía na Zemljo elementarne informacije za razli─Źna podro─Źja in tematike osebno/duhovnega razvoja ─Źloveka in ─Źlove┼ítva; razumevanja mehanizmov, ki kreirajo nas, realnost in vse kar imenujemo ┼żivljenjska izku┼ínja.

V sedanjem ─Źasu Sal Rachele vodi delavnice po vsem svetu, na katerih se izvajajo razli─Źne zdravilske tehnike in tehnike ascendiranja, ki jih je razvijal skozi desetletja prakti─Źnih izku┼íenj na podro─Źju zdravljenja in ┼íirjenja zavesti, s pomo─Źjo svojih vodnikov.

Najbolj znane tehnike:

  • Naam - Sveti Tok Zvoka
  • Zdravljenje 6-ih Ravni
  • Zdravljenje Lastne ─îasovne Linije", unikatna tehnika za zdravljenja travm iz zgodnjega otro┼ítva in prej┼ínjih ┼żivljenj
  • Integracija Du┼íe", preko te tehnike se lahko osvobodimo tujih delcev du┼íe in pridobimo nazaj vse svoje izgubljene delce lastnega sebe
  • Proces Ascendiranja", celostni postopek, s katerim pospe┼íimo in se naravnamo nazaj na lastni proces razsvetljenja v fizi─Źnem telesu.

"Smo multidimenzionalna bitja, ki trenutno zavestno do┼żivljamo ┼żivljenje ve─Źinoma le na tretji in ─Źetrti gostoti bivanja. Na┼íe sedanje stanje zavesti je rezultat mnogih dejavnikov, ki imajo mnogo manj┼ío pomembnost, kot dejstvo, da smo pravkar na poti fizi─Źnega razsvetljenja, kar ve─Źini od nas prina┼ía najbolj razburljivo a hkrati tudi najte┼żje obdobje vseh ─Źasov na Zemlji. To je na┼ía bo┼żanska odlo─Źitev iz to─Źke Vi┼íjega Jaza in mnoga bitja iz vi┼íjih dimenzij nam pomagajo pri tem procesu razvoja in dviga v vi┼íjo frekvenco Svetlobe. Ta proces je primerljiv z na┼íim prvim (fizi─Źnim) rojstvom, ki je hkrati pomenilo tudi vstop v svet dualnosti, sedaj pa je to raven transcendiranja in transformacije vsega, kar je potrebno na tej na┼íi poti.

 

 

Smo mo─Źna ustvarjalna duhovna bitja, ustvarjena po podobi na┼íega Stvarnika in hkrati tudi smo Stvarniki. ─îas je, da si to zapomnimo in v skladu s tem spoznanjem za┼żivimo na┼íe vsakodnevno ┼żivljenje." ┬á┬áhttp://www.salrachele.com

Mo┼żnost osebne seanse s Sal Rachel-om:┬á

┬áSal Rachele - Osebno Sre─Źanje

 

Sal Rachele in linki na spletu:  - Sal Rachele v Sloveniji 2016 in bitja 12. dimenzije Ustanovitelji - 1. del
-┬áSal Rachele v Sloveniji 2016 in bitja 12.dimenzije Ustanovitelji ÔÇô 2.del

Yutube:
- Zemlja v transformaciji, kako transformirati svoje ┼żivljenje? Sal Rachele

- Dvig vibracij in spremembe v svetu - Sal Rachele
- A Cosmic Perspective On The Earth's History | Rare Interview with Sal Rachele

 

Za dodatne informacije o dogodku kontaktirajte organizatorja:  http://www.institutkristalin.eu/

email: info@institutkristalin.eu
telefon: 031 369 338

Aktualne informacije lahko spremljate na naši facebook strani, kjer se sproti objavlja vse informacije glede dogodka: https://www.facebook.com/MavricaVibracij/

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

Lokacija | Ljubljana - Kamnik, Glavni trg, Kamnik


Inštitut Kristalin

inštitut za širjenje zavesti

Delujemo na podro─Źju osebnostno-duhovne rasti in osve┼í─Źanja ljudi o vseh spremembah, ki se trenutno dogajajo na planetu, katerih del smo; holisti─Źnimi pristopi in znanji, izobra┼żevanja,.. Namen aktivnosti: ┼íirjenju zavesti in prebujanje ─Źlove┼ítva.

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobi┼í tudi 3 ┼żarke!

Facebook komentarji

Nalagam...