3
november

Razvoj jasnovidnih in intuitivnih sposobnosti - Sal Rachele

Organizira: Inštitut Kristalin
Kdaj: 3. novembra ob 10:00 do
4. novembra 2018 ob 18:00
Kje:
Prispevek:195€
Organizira:Inštitut Kristalin
Kontakt:info@institutkristalin.eu

1913 ogledov

Zaradi velikega povpraševanja tokrat organiziramo vikend seminar s Sal Rachelom - Razvoj jasnovidnih in intuitivnih sposobnosti:

Kljub velikokrat slišanemu izrazu "Vsi smo jasnovidni.", veliko od nas v vsakodnevnem življenju še ne zna uporabljati teh višjih zaznav in sposobnosti. Razvoj psihičnih in intuitivnih sposobnosti pa ni tako težak, kot bi si marsikdo mislil. Obstajajo zelo preprosta orodja, ki se jih lahko uporablja in ta nam prinesejo zelo hiter rezultat na tem področju. Obstajajo tudi osebe, ki so prepričane, da same niso sposobne vizualizacije in ostalih notranjih zaznav. Da ta prepričanja niso resnična, bomo na primerih in z ustreznimi pristopi zelo hitro prikazali na delavnici.

Na delavnici bomo izvajali tudi vaje za telepatsko komuniciranje, naučili se bomo zavestne/frekvenčne naravnanosti, ki nato posledično aktivirajo tudi naše jasnovidne sposobnosti in tudi druge oblike nadčutnih zaznav. Med delavnico boste vstopili tudi v mnogo večjo kreativno moč in moč lastne domišljije, kar je posledica odprtja teh kanalov v sebi. 

Za udeležitev te delavnice predhodne jasnovidne sposobnosti niso potrebne. Če pa že imate aktivirane te sposobnosti in imate tudi svojo zdravilsko prakso, je to seveda zelo dobrodošlo, ni pa to obveza za prisotnost na delavnici.   (Delavnica poteka v angleščini, s simultanim prevajanjem v slovenščino.)

 Sal Rachele 

je postal svetovno znan jasnovidec, predvsem po letu 2008, ko so se uresničile njegove napovedi o finančnem zlomu leta 2008 in nato tudi vse ostale napovedi, ki so sledile. Sal bil tudi eden redkih jasnovidcev, ki je v zmedi med napovedmi o prehodu 2012, podajal v tistem času najbolj uravnotežene in prizemljene informacije. Njegovi nasveti in napovedi pa segajo mnogo dalje od datuma 2012 - 2017 - 2030. Kar prihaja je zapisal tudi v svojih knjigah, kjer so zapisane informacije, ki so bile kanalizirane tudi s pomočjo njegovih duhovnih vodnikov "Ustanoviteljev".

Sal Rachele iz ZDA, je mednarodno priznan duhovni učitelj, zdravilec, mistik, terapevt, jasnovidec, ki že več kot 40 let deluje v pomoč ljudem, pri razvijanju njihovega pravega potenciala. Je avtor knjig: "Življenje na Robu", "Spreminjanje Zemlje in Onkraj: Sporočila Ustanoviteljev", "Zemlja se Prebuja: Spremembe 2012 - 2030", "Integracija Duše", "Prava zgodovina Zemlje" in njegova najnovejša knjiga: "Skrivnost časa"

Sal Rachele je že v 70-ih letih razvil lastne psihične in intuitivne sposobnosti. kasneje pa je razvil lastno in edinstveno metodo z imenom “Alfa-Theta programiranje”, ki je namenjena za reprogramiranje nezavednega dela uma in odprtje kreativnega potenciala v človeku. Sal je izvajal program rebirthinga po sistemu Leonarda Orra, Silva metodo - za nadzor uma, jogo dihanja, zavestno čiščenje, samohipnozo, ter mnoge druge tehnike.

Sal je tudi so-ustanovitelj Sananda Šole Misterijev in preko svojih duhovnih vodnikov Ustanoviteljev, iz 12.dimenzije čiste svetlobe, prevaja nepogrešljive informacije za vso človeštvo, v tem procesu tranzicije, prav tako kanalizira Lorda Sanando, Isis, Enoche, Venerijance, Arkturijance (iz večih ravni in dimenzij), prav tako pa je v stiku s svojo komplementarno partnerko  (TwinFlame) iz višjih dimenzij Leah. Vsako od teh bitij z njegovo pomočjo prenaša na Zemljo elementarne informacije za različna področja in tematike osebno/duhovnega razvoja človeka in človeštva; razumevanja mehanizmov, ki kreirajo nas, realnost in vse kar imenujemo življenjska izkušnja.

V sedanjem času Sal Rachele vodi delavnice po vsem svetu, na katerih se izvajajo različne zdravilske tehnike in tehnike ascendiranja, ki jih je razvijal skozi desetletja praktičnih izkušenj na področju zdravljenja in širjenja zavesti, s pomočjo svojih vodnikov.

Najbolj znane tehnike:

  • Naam - Sveti Tok Zvoka
  • Zdravljenje 6-ih Ravni
  • Zdravljenje Lastne Časovne Linije", unikatna tehnika za zdravljenja travm iz zgodnjega otroštva in prejšnjih življenj
  • Integracija Duše", preko te tehnike se lahko osvobodimo tujih delcev duše in pridobimo nazaj vse svoje izgubljene delce lastnega sebe
  • Proces Ascendiranja", celostni postopek, s katerim pospešimo in se naravnamo nazaj na lastni proces razsvetljenja v fizičnem telesu.

"Smo multidimenzionalna bitja, ki trenutno zavestno doživljamo življenje večinoma le na tretji in četrti gostoti bivanja. Naše sedanje stanje zavesti je rezultat mnogih dejavnikov, ki imajo mnogo manjšo pomembnost, kot dejstvo, da smo pravkar na poti fizičnega razsvetljenja, kar večini od nas prinaša najbolj razburljivo a hkrati tudi najtežje obdobje vseh časov na Zemlji. To je naša božanska odločitev iz točke Višjega Jaza in mnoga bitja iz višjih dimenzij nam pomagajo pri tem procesu razvoja in dviga v višjo frekvenco Svetlobe. Ta proces je primerljiv z našim prvim (fizičnim) rojstvom, ki je hkrati pomenilo tudi vstop v svet dualnosti, sedaj pa je to raven transcendiranja in transformacije vsega, kar je potrebno na tej naši poti.

 

 

Smo močna ustvarjalna duhovna bitja, ustvarjena po podobi našega Stvarnika in hkrati tudi smo Stvarniki. Čas je, da si to zapomnimo in v skladu s tem spoznanjem zaživimo naše vsakodnevno življenje."   http://www.salrachele.com

Možnost osebne seanse s Sal Rachel-om: 

 Sal Rachele - Osebno Srečanje

 

Sal Rachele in linki na spletu:  - Sal Rachele v Sloveniji 2016 in bitja 12. dimenzije Ustanovitelji - 1. del
Sal Rachele v Sloveniji 2016 in bitja 12.dimenzije Ustanovitelji – 2.del

Yutube:
- Zemlja v transformaciji, kako transformirati svoje življenje? Sal Rachele

Dvig vibracij in spremembe v svetu - Sal Rachele
A Cosmic Perspective On The Earth's History | Rare Interview with Sal Rachele

 

Za dodatne informacije o dogodku kontaktirajte organizatorja:  http://www.institutkristalin.eu/

email: info@institutkristalin.eu
telefon: 031 369 338

Aktualne informacije lahko spremljate na naši facebook strani, kjer se sproti objavlja vse informacije glede dogodka: https://www.facebook.com/MavricaVibracij/

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delujemo na področju osebnostno-duhovne rasti in osveščanja ljudi o vseh spremembah, ki se trenutno dogajajo na planetu, katerih del smo; holističnimi pristopi in znanji, izobraževanja,.. Namen aktivnosti: širjenju...


Nalagam...