25
januar

Reiki tečaj 2. stopnje

Organizira: Anita Gomezel
Kdaj: 25. januarja ob 10:00 do
25. januarja 2020 ob 18:00
Kje:
Prispevek:95 eur
Organizira:Anita Gomezel
Kontakt:anita@osebni-razvoj.si, 031 870 474

47 ogledov

Nadaljevanje po poti Reikija nam prinaša dodatne uporabne tehnike za pomoč in samopomoč s to Univerzalno in pozitivno energijo. Preko višanja stopenj se viša tudi moč in intenziteta simbolov, kar vse naše delo z Reikijem pospeši in poglobi.

Reiki tečaj 2. stopnje je tako namenjen praktikantom, ki so že opravili 1. stopnjo Reikija in predstavlja nadgradnjo moči energije na naše čustveno in mentalno telo (kjer večinoma leži marsikateri vzrok za naše fizične ali psihične težave in tegobe).

Moč energije bomo poglobili z dvema novima simboloma, Sei he ki in Hon sha ze sho nen in iniciacijo vanju, katera bo sprožila čiščenje vaših potlačenih energij čustev in energetskih blokad, katere so nastale zaradi negativnega razmišljanja o sebi in svetu. Znanje pa bomo nadgrajevali:

  • z učenjem dela na daljavo, kar zelo skrajša in poenostavi tehniko kot tako ter nam odpre nov repertoar dela s pozitivno energijo (ki nam vzame manj časa, a ne izgubi na učinkovitosti).
  • preko meditacije na Reiki simbole, ki vam simbole približala in poglobila ter tako okrepila njihovo delovanje
  • preko vzpostavljanja stika z Reiki vodniki, ki vam lahko pomagajo na vaši Reikijski poti
  • spoznali bomo čakre in kakšna je sploh njihova praktična aplikacija za vsakdanje življenje- kaj pomeni če je katera čakra zaprta in kako prepoznati katera.
  • veliko bomo govorili o zdravem življenju, ki je pogosto zelo povezano tudi s kontruktivnim izražanjem naših čustev in misli ter spoznali osnove izražanja svojega notranjega dogajanja v pozitivni obliki (kako priti v stik s svojimi občutki in kako jih izražati drugim)
  • ter preko vodene meditacije se bomo povezali s svojim bistvom.

Tečaji zajema tudi praktično apliakcijo naučenega znanja ter so vodeni na preprost, prizemljen in v vsakdanjo rabo usmerjen način.

 

Tečaj poteka v sproščenem in odprtem vzdušju, kjer je vedno prostor za vsa vprašanja, pomisleke, vaše izkušnje. Cena tečaja je 95 eur. Po opravljenem tečaju dobite tudi certifikat o opravljeni stopnji.Prijavite se lahko na 031 870 474 ali anita@osebni-razvoj.si ali preko obrazca tukaj: https://reiki-tecaji.si/izdelek/reiki-tecaj-2-stopnje-v-mariboru-6/

Na vseh kontaktih sem na voljo tudi za morebitna vprašanja.


Reiki tečaje poučujem Anita Gomezel, Usui, Imara, Kundalini, Shamballa, Angel in Green Tara  Reiki Mojstrica, univ.dipl.socialna pedagoginja, terapevtka transpersonalno kognitivne terapije (TCT), s 16 letno prakso Reikija in ostalih metod samorazvoja (Intenziv Razsvetljenja, Šamanske delavnice, Kriya joga, izobraževanje nenasilne komunikacije itd). Reiki redno poučujem zadnjih 13let.

Tečaji Reikija pod mojim vodstvom so podkrepljeni z znanjem psihologije in izkušnjami dela na sebi ter poudarjajo iskanje vzrokov za težave (ne zgolj odpravljanje posledic).

Prisrčno vabljeni,

Anita

 

www.reiki-tecaji.si 

www.osebni-razvoj.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Izobraževanje in svetovanje za osebno rast, ki temelji na znanjih humanistične, kognitivne in transpersonalne psihologije ter osebnih izkušnjah napredka na stvaren in prizemljen način.

  |  www.osebni-razvoj.si

Nalagam...