3
oktober

Reiki tečaj 3. in 4. (mojstrske) stopnje

Organizira: Anita Gomezel
Kdaj: 3. oktobra ob 10:00 do
3. oktobra 2021 ob 18:30
Kje:
Prispevek:175 eur
Organizira:Anita Gomezel
Kontakt:anita@osebni-razvoj.si, 031 870 474

53 ogledov

Sistem Usui Reiki je zasnovan tako, da se intenziteta energije viša postopno, iz stopnje v stopnjo in obenem čisti naša telesa ter prinaša mir, sproščenost, zdravje na več nivojih. Intenziteta energija se tako z vstopom v 3. in 4. stopnjo ponovno poveča za 4-5x ter doseže področje vaše intuicije in vseh ostalih zunajčutnih zaznavav. Posledica dovajanja te stopnje intenzitete energije je ta, da s svojimi zunajčutnimi sposobnostmi prihajate vedno bolj v stik (v kolikor si to želite in izberete) obenem pa pomaga pri vsem, za kar Reiki izvajate že sedaj tako, da skrajša pot do rezultatov in so učinki pozitivne energije vidni hitreje.


Reiki tečaj 3. in 4. stopnjo zajema poglobitev dela na sebi in najbolj zaobjame naše duhovno telo.

Na tečaju bomo:

  • Poglobili delo z Reikijem (kako nam Reiki lahko pomaga pri doseganju globjega stika s sabo).
  • Govorili o poti razsvetljenja in kaj lahko na njej pričakujete.
  • Spoznali in izvajali Reiki Transmisijo.
  • Srečali se bomo s Kotodamo (Reiki mantrami), ki dajo sami tehniki mentalni del in širino.
  • Naučili se energetsko očistiti svojo preteklost, kar nam bo pomagalo, da bomo imeli več osebne energije danes in bili manj obremenjeni s travmami in negativnimi izkušnjami iz preteklosti.
  • Spoznali tehniko "Reiki škatle" za pomoč pri uresničevanju vaših želja.
  • Spoznali in inicirani boste v dva nova simbola- Dai-ko-mio in Ra-ku, ki povečata intenziteto energije za 4-5x.
  • Naučili se bomo kako inicirati druge in nasploh kako prenašati to znanje in s tem pomagati pri širjenju uporabe te pozitivne energije med čimveč ljudi.
  • Ponovili pomembne točke 2. stopnje
  • Ter odgovorili na vsa morebitna vprašanja.


Tečaj zajema tudi praktično apliakcijo naučenega znanja ter je voden na preprost, prizemljen in v vsakdanjo rabo usmerjen način.

Poteka v sproščenem in odprtem vzdušju, kjer je vedno prostor za vsa vprašanja, pomisleke, vaše izkušnje. Cena tečaja je 175 eur (za obe stopnji). Po opravljenem tečaju dobite tudi certifikat o opravljeni stopnji.


Prijavite se lahko preko telefona 031 870 474 ali linka: https://reiki-tecaji.si/izdelek/reiki-tecaj-3-in-4-stopnje-v-ljubljani-8/

Na vseh kontaktih sem na voljo tudi za morebitna vprašanja.


Reiki tečaje poučujem Anita Gomezel, Usui, Imara,  Kundalini, Angel, Shamballa in Green Tara  Reiki Mojstrica, univ.dipl.socialna pedagoginja, terapevtka transpersonalno kognitivne terapije (TCT®), z 19 letno prakso Reikija in ostalih metod samorazvoja (Intenziv Razsvetljenja, Šamanske delavnice, Kriya joga, izobraževanje nenasilne komunikacije itd). Reiki tečaje vodim zadnjih 16 let. 

Tečaji Reikija pod mojim vodstvom so tako podkrepljeni z izkušnjami dela na sebi ter poudarjajo iskanje vzrokov za težave (ne zgolj odpravljanje posledic) in usmerjajo v prizemljen duhovni napredek.


Prisrčno vabljeni,


Anita

 

www.reiki-tecaji.si

www.osebni-razvoj.si

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Izobraževanje in svetovanje za osebno rast, ki temelji na znanjih humanistične, kognitivne in transpersonalne psihologije ter osebnih izkušnjah napredka na stvaren in prizemljen način.

  |  www.osebni-razvoj.si

Nalagam...