28
september

Romanje v Camino de Compostello

Organizira: Društvo za dušo
Kdaj: 28. septembra ob 9:00 do
11. oktobra 2019 ob 20:01
Kje:
Prispevek:600,00 EUR
Organizira:Društvo za dušo
Kontakt:064 108 107 ali info@zaduso.si

168 ogledov

ROMANJE V  SANTIAGO DE COMPOSTELO

TERMIN: 28.9. –  11.10. 2019


Vabljeni na malce drugačno popotovanje, kjer boste doživeli romarski utrip Camina, ki že dolgo privablja številne romarje iz celega sveta. Na tej poti boste presegli marsikatero blokado in imeli veliko priložnosti za samospoznavanje! Cilj Camina je najti pot do sebe in šele nato do Santiaga de Compostela.

Kombiji nam bodo omogočali fleksibilnost in udobje, saj bomo lahko prevozili manj zanimive dele poti in dnevno hojo prilagodili sposobnostim in željam udeležencev (kdor težko hodi se bo več vozil). Prenočevali bomo v Albergih, kjer prenočujejo Pelegrini (kdor bo želel, bo izjemoma prenočeval tudi v hotelu). Skupaj bomo skrbeli za hrano – kolikor bo to seveda možno (skupen zajtrk – malica v nahrbtniku – skupna večerja).
Na poti v Camino se bomo ustavili v Lurdu in nato doživeli Camino. Na kraju bomo začutili vzdušje Compostele di Santiago in nadaljevali pot do Muxie, ki je znan po močnih duhovnih energijah. Pot bomo simbolično zaključili na »koncu sveta«, v Finisteri, kjer se bomo okopali v Atlantiku.


Kako bo potekal naš dan?
Pred zajtrkom bo kratka aktivnost za dušo in telo, po zajtrku pa se bomo najprej zbrali v krogu in se uglasili za dan, ki je pred nami, ter si nato skupaj ogledali kakšno znamenitost na poti proti našemu dnevnemu cilju. 25 – 30 km pred ciljem bo »izstopila« prva skupina in pot nadaljevala peš, druga skupina bo izstopila nekje 10 km pred ciljem. Predlagamo, da hodi vsak sam – v tišini. Pozno popoldne se bomo v prenočišču zbrali pri skupni večerji in se pogovorili o dnevno prehojeni poti. Včasih bo vključena kratka meditacija, večkrat pa bomo skupaj tudi zapeli.
 

V začetku septembra se bomo zbrali nekje v Sloveniji, se spoznali in pogovorili o vseh podrobnostih našega romanja !

Število udeležencev je omejeno na 25 !
 

Cene:  osnovna cena-prevoz, organizacija, vodenje: 600 € (vključena članarina društva Izvir).

Za nabavo hrane prispeva vsak udeleženec 150 € v gotovini.

Prenočišče plača vsak sam (za 14 dni skupaj cca 150-170 €)

Možnost obročnega plačila: od aprila do avgusta plačate vsak mesec po 100 € (skupaj 500 €), septembra 150 € za hrano, zadnji obrok 100€ pa novembra (po koncu potovanja).

Prijavnina 5 €.

Riziko odpovedi (po želji): 10 €/osebo.

Tisti, ki ste že bili z nami na Caminu, imate popust 50 €.

V kolikor bo v drugem in tretjem kombiju prijavljenih vsaj 7 udeležencev, priznamo v vsakem od teh kombijev enemu potniku, ki ne zmore plačati celotne cene, popust 300 €.     

info in obvezne PRIJAVE zbiramo preko:
* e-pošte:  potovanja@zaduso.si
* telefona 064 108 107, 041 203 865 (Borut)

Prenočišče plača vsak sam (v Albergih 10 €/noč)

Več na: http://zaduso.si/camino-romanje-v-compostelo/

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Društvo za Dušo je skupina ustvarjalnih in srčnih prostovoljcev s strokovnimi znanji iz izobraževanja ter turizma, ki želimo krepiti ter širiti večne medčloveške vrednote. Naše delovanje delimo na...


Nalagam...