25
maj

Seminar Refleksna terapija za vagusni živec

Kdaj: 25. maja ob 16:00 do
25. maja 2020 ob 22:00
Kje:
Prispevek:250 eur za zgodnje prijave in plačila do 4. maja 2020. Po tem datumu velja cena 330 eur.
Organizira:Nataša Kos Križmančič
Kontakt:www.obraznarefleksoterapija.si obrazna.refleksoterapija@gmail.com

69 ogledov

Vsebina seminarja je povsem nova in je rezultat zadnjih raziskovanj Lone Sorensen. Vagusni živec predstavlja enega glavnih delov parasimpatičnega živčnega sistema. Skrbi za optimalno delovanje več pomembnih telesnih funkcij. Predstavlja povezavo med možgani in prebavnim sistemom. Hkrati pa tudi prenaša informacije o stanju notranjih vitalnih organov do možganov in obratno.

Seminar vključuje tako teoretična znanja o vagusnem živcu, kot tudi več protokolov refleksne terapije za stimulacijo refleksnih con in točk na obrazu ter stopalih, katerih stimuliranje lahko učinkovito pripomore k optimalnemu delovanju vagusnega živca. Refleksna terapija za vagusni živec je učinkovita terapija pri krepitvi imunskega sistema, težavah s prebavo, krvnim tlakom, težavah z dihanjem, depresijo, psihičnih stanjih kot so motnje razpoloženja in tesnoba, ugodno deluje pri posledicah posttravmatskega stresa in vnetnih boleznih. Prejeli boste gradivo v tiskani obliki.

Lokacija: Parinama center, Cesta na Brdo 85, Ljubljana
Rok prijave in plačila: 4. maj 2020
Cena: 250 eur za zgodnje prijave in plačila do 4. maja 2020. Po tem datumu velja cena 330 eur.

PRIJAVA

VEČ INFORMACIJ o 3. Festivalu obrazna refleksoterapije

Pišite nam: obrazna.refleskoterapija@gmail.com

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Refleksoterapija je komplementarna terapevtska metoda zdravljenja, ki temelji na tradicionalnem znanju kultur po vsem svetu in na sodobnih medicinskih dognanjih.

  |  www.obraznarefleksoterapija.si

Nalagam...