20
avgust

Severnoameriška indijanska duhovnost s šamanko iz Kanade

Organizira: Kimspirational
Kdaj: 20. avgusta ob 11:00 do
21. avgusta 2022 ob 18:00
Kje:
Prispevek:od 230€
Organizira:Kimspirational
Kontakt:support@openupwide.com

16 ogledov

V teh dveh uvodnih korakih v Šamanizem te bo Kimspirational peljala čez meje običajno človeškega, kjer boš pomočil svoje noge v vode neznanega. Če si iskal varno pot, na kateri bi spoznal svoj osebni duhovni pristop in svoje duhovne naloge, je to pot, ki ne boš nikdar pozabil. Peljala te bo  preko meja tvojega ugodja, preko tvojih strahov, preko ega, preko zavednega - v ponižnost vseprisotnega, v roke naše velike matere, NAŠE ZEMLJE.

Šamanizem je namenjeno osebnemu zdravljenju. Potovati pomeni preklopiti naše racionalno dojemanje in stanje naše zavesti tako, da se duši/duhu omogoči premiku v druga kraljestva zavedanja, z namenom uzreti odgovore, ki se tičejo naše osebne duhovne poti ali zdravstvenega stanja. V različnih kulturah so tradicionalna šamanska potovanja zelo različna glede na to, kako uporabljajo orodja in inštrumente na poti doseganja željenih stanj. Pogosto se uporabljata boben ali ropotulja, s katerimi izvajamo počasne, ponavljajoče ritme, ki osebi omogočajo dostop do drugih stanj zavesti.

Naučili se bomo, kako poenostaviti našo vsakdanjo rutino, tako da se uglasimo in pošiljamo prošnje/molitve Stvarniku. Skupaj bomo pripravili tipi in izvedli obrede, s katerimi bomo blagoslovili zemljišče ter ga spremenili v sveti prostor za sprejem duhov in za čiščenje telesa, uma in duše.

Ženske – če lahko, prosim, nosite dolgo krilo. Vsaka barva bo primerna. Po možnosti ne črna, saj v kulturi severno ameriških indijancev predstavlja smrt. Če nimate dolgega krila, lahko prinesem dolgo brisačo ali odejo, da se zavijete okoli sebe med določenimi svetimi obredi. Če ste pred začetkom menstruacije ali blizu nje, prosim obvestite Kim, da bo previdna pri nekaterih zdravilnih obredih. Pojasnila bo, kako zdravila lahko vplivajo ženske in kako ženske vplivajo nanj.

Moški – krila niso potrebna.

 

PRIJAVA NA DVODNEVNO DELAVNICO

 

Delavnica vključuje:

 • Naučite se pravilno postaviti Tipi in kako ga spoštovati kot sveti prostor.
 • Slovesni obredi, ki zagotovijo tipi kot sveti prostor za molitev.
 • Zdravljenje z zvokom – terapija z zvokom je ena od oblik zdravljenja z vibracijami in je ena najstarejših načinov zdravljenja. S seboj lahko prinesete tudi svoje instrumente. Npr. bobne in ropotuljice.
 • Ritual čiščenja – čiščenje energije fizičnega prostora, predmeta ali osebe. Govorili bomo o pravilih čiščenja z dimom in o tem, kako to storiti spoštljivo. Če imate svete predmete, ki jih želite blagosloviti, jih prinesite s seboj. Naučite se, kako moški ali ženske vplivajo na različna zdravila.
 • Darovanje hrane dušam – Kako pripraviti in poslati molitve dušam, da jih okrepimo.
 • Obred v 4 smeri – spoznajte pomen barv Indijancev in katere živali so pomembne in zakaj. Naučite se, kaj pomeni obred v 4 smeri.
 • Razumevanje simbolov v naravi
 • Spoznajte svojo žival moči – te živali so tudi vaši vodniki, ki vam pogajo v vsakdanjem življenju.
 • Povezovanje z naravno medicino – delo z žajbljem, medvedovo korenino, sladko travo, cipreso in drugimi domačimi zdravili.
 • Povezovanje z živalsko medicino – in kako ustvariti orodja za zdravljenje. npr. orlovo krilo
 • Reading s kristali in kamni
 • Meditacija


KJE:
Na posesti med Horjulom in Vrhniko. Točna navodila prejmete po prijavi.

KDAJ:
20.8. – 21.8.2022

CENA:
230€

cena predprijave 170€ (do vključno 10.8.2022)
cena za Master člane v OpenUpWide.com 140€
Pari in družinski člani (otroci do 18. leta) plačajo samo za eno osebo. S tem želiva spodbujati, da pari skupaj rastejo na osebni in duhovni poti.

KAJ SE POTREBUJE:
Šotor, spalko, podlogo
Hrano + pribor
Terapevtska glasbila: boben, pojoče sklede, tibetanski zvonec, ropotuljice,… (če jih nimate in si jih želite imeti, si lahko naročite na najini spletni strani CenterAstera.si)
topla oblačila za večer ob ognju

HRANA:
Hrano si prinesite s  seboj. Naj bo lahka in enostavna. Možnost je tudi zakuriti ogenj in si kaj skuhati. V tem primer si prinesite tudi posode.

INFO:
Pošlji termine, ki ti odgovarjajo na kimspirational.slove@gmail.com

Delavnica bo potekala v angleščini, z možnostjo prevoda v slovenščino. Cena prevoda je 25€. Število prostih mest je omejeno.

PRIJAVA NA DVODNEVNO DELAVNICO

 

VABLJENI  V OPENUPWIDE.COM

Razumite svojo dušo na najgloblji ravni, da se lahko ozdravite kot človek in s tem privabite nove ljudi z novim razumevanjem »Kdo sem jaz«.

Uglasite se in napolnite svojo dušo s svetlobo. Sledite Kim in pomagala vam bo, da se boste izgubite, zato da se boste lahko znova našli in nadaljevali na pravi pot.

Pridružite se globalno prebujenim in ozaveščenim dušam, ki delajo na osebni rasti in se vzpenjajo na svoji duhovni poti. OpenUpWide.com je spletna stran, ki vam bo pomagala, da se popolnoma prebudite. Preverite pretekle in prihajajoče spletne seminarje, videoposnetke, članke, meditacije, orakljeve karte itd., vse z namenom, da okrepite svoj bit, svoje središče in svoj glas za te spreminjajoče se čase. Komaj čakamo, da bomo priča vaše preobrazbe! Odprite na široko (Open Up Wide) svoje srce z nami in si dovolite, da vaša notranja svetloba zasije vsemu človeštvu. Ostanite povezani s telesom, umom in dušo.


OPEN UP WIDE VKLJUČUJE:

 • 24/7 DOSTOP - do spletnega mesta, ki temelji na članstvu.
 • MESEČNI WEBINARJI – Oglejte si, kako Kimspirational razkriva skrivnosti posamezne teme. Ogledate si lahko tudi prejšnje posnete webinarje, ki so na voljo do enega leta.
 • MESEČNE MEDITACIJE – Uglasite se in napolnite svojo dušo s svetlobo.
 • MESEČNA KANALNA SPOROČILA – Poslušajte, kaj delijo z vami angeli in vodniki.
 • MESEČNI READINGI S TREMI KARTAMI – Izberite število med 1, 2 in 3 in prisluhnite sporočilu.
 • ORAKLJSKE KARTE – Izbirate lahko med .9 različnimi Orakeljskimi kartami za osebno in duhovno rast.
 • KNJIŽNICA – Več kot 3000 duhovnih pomenov sanj, članki in še več.
 • VIDEO CLIPS – Oglejte si vse kratke videoposnetke, ki so izseki iz različnih dogodkov v živo.
 • MEMBER CHAT ROOM – Povežite se z drugimi dušami na globalni ravni.
 • TRANSFORMATION UPDATE – Dotaknite se pomembnih informacij o viru in se uskladite s svojo usodo.
 • SKUPINSKI READING - je način za prejemanje posameznih sporočil, medtem ko ste v podpornem skupinskem okolju.

Enostavna navigacija vam omogoča, da najdete točno tisto, kar potrebujete, in ko potrebujete. Pridružite se naši skupnosti in doživite osebno preobrazbo! Izbirate lahko med BASIC, ESSENTIAL in MASTER stopnjami članstva.

Če potrebujete pomoč, ne oklevajte in nam pišite na: supoort@openupwide.com.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Kim Doucette, znana tudi kot Kimspirational, je Kanadčanka z indijanskimi koreninami, ki komunicira z nevidnim svetom in ima stik z duhovi umrlih prednikov in angeli.


Dogodki organizatorja

Članki organizatorja »

Nalagam...