Akademija Open Up Wide with Kimspirational
kanalizacijska sporočila in readingi

3 zahval     1199 ogledov

ODKLENITE SVOJ POLNI ČLOVEŠKI POTENCIAL
 

OpenUpWide.com je duhovna platforma, ki temelji na članstvu in je namenjena vsem, ki želite delati na sebi in spremeniti svoje življenje na bolje. Vsi imamo izzive v življenju, ki nam včasih preprečijo, da bi dosegli željeni cilj. Obračamo se po pomoč k drugim in zapravljamo ogromno denarja, namesto da bi izzive reševali sami. Prevzemite volan svojega življenja in se še danes usmerite v pravo smer. Spremenite svoj pogled na svet in opazujte, kako se vaš svet spreminja.

KAJ JE OPEN UP WIDE?
Smo skupnost, namenjena osebni in duhovni rasti. Naš cilj je, da vam zagotovimo vire, nasvete in navdih za vaše osebno potovanje, ter vam omogočimo boljše življenje. Ne glede na to, ali želite premagati izzive, odkriti svoj namen ali preprosto najti več sreče in izpolnitve v vsakdanjem življenju, verjamemo, da imate s pravimi orodji in načinom razmišljanja moč doseči svoje cilje.

Pri (Open Up Wide) razumemo izzive samoizboljševanja in smo predani temu, da vam zagotovimo orodja in smernice, ki jih potrebujete za pozitivne spremembe od znotraj navzven. Naša ekipa vsak teden deli novo vsebino o različnih temah, vključno z načinom razmišljanja, produktivnos, odnosi in drugo. Z našo podporo lahko prevzamete nadzor nad svojim življenjem in začnete živeti tako, kot ste si vedno želeli.


Verjamemo, da ima vsak potencial, da doseže svoj polni potencial. Zato ponujamo vrsto paketov, ki so zasnovani tako, da vam pomagajo na vaši poti k osebni rasti in preobrazbi.

Z našo 20-letno predanostjo duhovnosti in osebni rasti lahko dobite najboljšo podporo, da prevzamete nadzor nad svojim življenjem in začnete živeti tako, kot ste si vedno želeli.

Pridružite se nam na tej poti preobrazbe še danes!

 

OSEBNA RAST IN DUHOVNOST SEDAJ NA VAŠI DLANI!
Brezplačno si lahko naložite aplikacijo Open Up Wide - Spirituality in dostopate do BREZPLAČNE vsebine!

 

DOBITE BREZPLAČNI DOSTOP DO:

✅ Mesečni video posnetki Passed Loved Ones Messages

✅ Karto dneva

✅ Stay Tuned In meditacije

✅ Relaxing Music

✅ Video Clips

 

KAJ DOBITE Z OPEN UP WIDE ČLANSTVOM?

✅ Napredni coaching in usposabljanje

✅ Vsak teden dobite novo video vsebino (webinarji, meditacije, readingi, kanalizirana sporočila, )

✅ Vsak mesec se lahko pridružite spletnemu seminarju v živo

✅ Ogledate si lahko vse pretekle vsebine

✅ Imate dostop do več kot 3000 pomenov sanj

✅ Pišete si lahko svoj duhovni dnevnik

✅ Uporabite lahko 9 različnih orakeljskih kart

✅ Vsake tri mesece prejmete novo Transformation Update

 

Enostavna navigacija vam omogoča, da najdete točno tisto, kar potrebujete, in ko potrebujete. Pridružite se naši skupnosti in doživite osebno preobrazbo! Izbirate lahko med BASIC, ESSENTIAL in MASTER stopnjami članstva.

 
Če potrebujete pomoč, ne oklevajte in nam pišite na:

support@openupwide.com

 

ODZIVI STRANK:

Katarina - individualni reading
Hvala Kim in vsem udeleženim iz onostranstva, iskrena hvala za vsa pojasnila in razodetje resnice, ki so nama bile v veliko pomoč. Saj sva si vse kar se je dogajalo razlagala popolnoma napačno, kar bi mene kmalu zavedlo in pognalo na staro pot. Bolj ko se pogovarjava s partnerjem. Bolj vse postaja smiselno in slika iz koščkov puzzel dobiva bolj jasno in logično podobo. Res je bil izjemen reading razodetja za oba od naju. Iskrena hvala še enkrat!

 

Damijana F. – individualni reading
Čeprav v življenju marsikaj že sami vemo oziroma čutimo, kljub temu potrebujemo osebe kot sta vidva, da nam dajo tisto potrebno “brco”, da se premaknemo naprej na naši poti. Kim mi je dala novo zavedanje, stvari ki jih nisem razumela ali hotela videti, mi jih je približala iz drugega zornega kota. S pomočjo duhovnega sveta mi je dala podatke, ki jih trenutno potrebujem na svoji poti razvoja. Zahvaljujem se ji za vso srčnost in energijo, ki jo je vložila zame. Res je posebna oseba, ki ti v kratkem času spremeni tako pogled nase kot na okolico.

 

Petra A – individualni reading
Kim si je v svojem čarobnem kotičku, v katerem takoj začutiš močno, podporno energijo, vzela čas samo zame – posvečen čas. Dala mi je občutek, da je tam samo zaradi mene in mojih vprašanj, s katerimi sem prišla, ker so glodala moje srce. Brez pretiravanja lahko rečem, da je bila prva, ki je resnično želela, da dobim odgovor, po katerega sem prišla, ker je čutila, da sem nanj pripravljena – šla je v bistvo, ni ovinkarila. Resnično sem ji hvaležna, ker mi je odstrla še zadnje dvome glede teme, ki me je omejevala in obenem učila rasti zadnjih 14 let. Uživala sem, jokala in se smejala – saj je bila resnica, ki mi jo je Kim predala, moji duši tako znana, a do tega snidenja že nekaj časa zakopana. Namaste, Petra

 

Gregor F – individualni reading
Najprej se moram še enkrat prav lepo zahvaliti Kim, njenim prednikom, angelom, vodnikom in vsem ostalim, ki so bili včeraj prisotni na “reading-u” in seveda tudi vam, ki ste vse skupaj to omogočili. Iskreno hvala in globok poklon vsem. Zavedam se vpliva duhovnega sveta na naš fizični svet, toda do včeraj si nisem mislil oz. čutil, da je lahko ta vpliv tako močan. 

V zvezi s Kim bi rad povedal, da čutim globoko spoštovanje in hvaležnost do Kim… čutim da ima zelo nežno, mehko, prijetno, lahkotno energijo, zato se sploh ne čudim, da me je pot pripeljala do nje. Kim, hvala lepa za res čudovito izkušnjo readinga in za priložnost, da sem dobil nove poglede, nove uvide na zadeve na katere doslej sploh nisem bil pozoren, vendar se je izkazalo, da so v mojem življenju ključnega pomena.

Sedaj se počutim veliko bolj umirjeno, saj sem ozavestil tisto kar je bilo v tem trenutku potrebno, tako da mi je bolj jasno zakaj je tako kot je. Sedaj je vse drugače, drugače gledam na določene stvari, drugače jih občutim, drugače jih zaznavam…

Za mene je bila to res zelo globoka izkušnja. Hvala Kim.

 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Open Up Wide with Kimspirational

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...