10
marec

Shamballa Intimno - glasbena meditacija

Organizira: Shamballa
Kdaj: 10. marca ob 19:00 do
10. marca 2021 ob 20:30
Kje: Preko spleta
Prispevek:12€
Organizira:Shamballa
Kontakt:shamballa@shamballa.si

466 ogledov

Program tega unikatnega dogodka vključuje petje manter, ki jih bomo tokrat skušali preobleči v bolj intimno preobleko, zvočno kopel (vodena meditacija) in čantanje oz. ciklično ponavljanje mantre Aham Prema (Jaz sem ljubezen). Udeleženci dogodka boste tudi tokrat soustvarjalci, kar pomeni, da bo potek dogodka odvisen predvsem od vas.

In dišalo bo po pomladi!

Razlogov za praznovanje bo torej več kot dovolj.

Prijava na dogodek TUKAJ.

Shamballa smo z našo glasbo prečesali dobršen del Slovenije, pokukali pa smo tudi preko naših meja.

Morda ste se nam kdaj pridružili v katerem od joga oz. športnih centrov, se udeležili glasbene meditacije v bližnjem hotelu, se z nami podali na dvotedenske počitnice na Pašmanu ali pa ste se nam pridružili na glasbenem popotovanju v Cankarjevem domu? Obstaja verjetnost, da smo se srečali na katerem izmed dogodkov, ki se je odvijal zunaj v naravi; v Arboretumu, na seniku, na poletnem glasbenem večeru ob morju (energijski park Salinera, Forma Viva), ob Savi, Kokri, Savinji, na Gradu Rajhenburg, Khislstein, Brežice, Dvorcu Rakičan…

Od lanskega novembra vsak mesec preko spleta prihajamo v vašo dnevno in veseli nas, da je tudi ta način našega druženja več kot lepo sprejet.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Shamballa je skupina, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vzhod z Zahodom, duhovno z materialnim, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami.


Nalagam...