8
julij

Skupinska energijska transmisija

Organizira: Višja Vibracija
52 ogledov

Hej,
vabim te, da se mi pridružiš na skupinski energijskih transmisiji v živo, ki jo bom izvedla v petek, 8. julij 2022, v prostorih Višje vibracije v Ljubljani.

KAJ JE ENERGIJSKA TRANSMISIJA?
Energijska transmisija je oblika energijske terapije pri kateri izvajalec energijske transmisije služi kot prevodnik izvorne energije in jo s svojo zavestno pozornostjo usmerja v izbrani čas in prostor, ter tako energijsko podpre vse, ki so višjim frekvencam izpostavljeni.

Višje frekvence delujejo na energijsko polje človeka tako, da sproščajo energijske blokade v vseh energijskih telesih ter aktivirajo človekov speči DNK, tako, da se aktivirajo notranji potenciali, ki do tedaj niso bili aktivirani in se posamezniku spontano odpre dostop do višjih dimenzij zavesti.

Skupinska energijska transmisija ima še toliko večji učinek, ker se povežemo v skupnem energijskem polju ter s skupno namero ustvarimo še močnejši energijski portal, ki podpira vse, ki so v njegovem energijskem polju prisotni.

KAKO POTEKA SKUPINSKA ENERGIJSKA TRANSMISIJA?
Skupinska energijska transmisija poteka v obliki potovanja v višje dimenzije zavesti in je zasnovana tako, da ustvari energijsko spremembo na vseh ravneh tvojega bitja in te zasidra v višjo vibracijo.

Prvi del skupinske energijske transmisije je namenjen čiščenju vseh energijskih teles ter pripravi vseh energijskih teles na sprejem višjih frekvenc, drugi del skupinske energijske transmisije je namenjen ponovni vzpostavitvi energijskih povezav, ki so bile prekinjene zaradi travmatičnih dogodkov v temu življenju ali preteklih življenjih z uporabo naprednih tehnik t.i. svetlobne tehnologije, tretji del skupinske energijske transmisije je namenjen prenosu višjih frekvenc v energijsko polje posameznika, četrti del energijske transmisije pa je namenjen stabilizaciji višjih frekvenc v energijskem polju posameznika.

Vsaka skupinska energijska transmsiija je drugačna in je usklajena s kolektivnimi energijami tistega dne in kolektivno energijo skupine.

KAKŠEN JE NAMEN SKUPINSKIH ENERGIJSKIH TRANSMISIJ?
Namen skupinskih energijskih transmisij je ustvariti varen energijski prostor, v katerem se lahko tako globoko sprostiš, da preideš v spremenjeno stanje zavesti ter dovolj dvigneš svojo vibracijo, da lahko izkusiš višje dimenzije bivanja.
V višjih dimenzijah se lahko povežeš s svojim višjim jazom, z namenom, da prideš do večje jasnosti glede svojega življenja ali pa z namenom odpravljanja specifičnih energijskih blokad, zaradi katerih na določenih področjih svojega življenja ne živiš v skladu s svojim najvišjim potencialom.

Redno obiskovanje skupinskih energijskih transmisiij ti pomaga odpraviti energijske blokade, zaradi katerih izkušaš pomanjkanje na različnih področjih svojega življenja ter te postopoma zasidrati v višje stanje zavesti, v katerem živiš z več jasnosti in v večji pretočnosti.
Skupinske energijske transmisije so eno izmed mojih glavnih praktičnih orodij s katerim služim posamezniku, da v temu izjemnem obdobju na Zemlji v sebi aktivira svoj izvorni dušni zapis in se s celim svojim bitjem zasidra v višjo dimenzijo bivanja.

KDO SE LAHKO UDELEŽI SKUPINSKE ENERGIJSKE TRANSMISIJE?
Energijska transmisija je primerna za vsakogar, ki si želi vzpostaviti globlji stik s seboj, tudi če nima predhodnih izkušenj z meditacijo ali energijskim delom.
Vsak posameznik namreč sprejme kapaciteto energije, ki jo v tistem trenutku njegov energijski sistem premore in pride do spoznanj, na katere je v tistem trenutku svojega življenja pripravljen, saj je proces voden s strani višjega jaza vsakega posameznika in ne neposredno s strani energijskega terapevta.

Jaz kot prevodnik izvorne energije s svojo prisotnostjo in primernim izborom energijskih tehnik predvsem ustvarim prostor v katerem lahko določeni energijski procesi potečejo.

KAKO SE PRIJAVIŠ NA SKUPINSKO ENERGIJSKO TRANSMISIJO?
Prispevek za udeležbo posamezne 90 minutne skupinske energijske transmisije je 36 eur.

Prijaviš se tako, da na elektronski naslov info@kvantnozivljenje.si pošlješ sporočilo v katerem zapišeš svoj ime in priimek, naslov bivanja, telefonsko številko ter katerega termina skupinske energijske transmisije (ali več terminov, če se želiš udeležiti večih terminov) se želiš udeležiti.

Po prijavi prejmeš na svoj elektronski naslov napotke za plačilo s katerim dokončno potrdiš svojo rezervacijo mesta na dogodku oz. dogodkih, naknadno pa na svoj elektronski naslov prejmeš še vsa ostala navodila za pripravo in prihod na posamezni dogodek.

Prijave sprejemam najkasneje do torka zvečer v tednu pred posameznim dogodkom, ker se procesi aktivirajo že nekaj dni prej.

KAKŠNE SO IZKUŠNJE UDELEŽENCEV PRETEKLIH SKUPINSKIH ENERGIJSKIH TRANSMISIJ?

"Skupinska energijska transmisija je nekaj najbolj veličastnega, kar sem kdarkoli doživela. Zaenkrat je zame še zelo intenzivna, kar nakazuje, da se v moji notranjosti še odvijajo procesi, ki terjajo več energije in so zame bolj konfliktni. Nekaj najbolj pristinskega pa mi je bilo slišati Jašo, ko govori v svetlobnem jeziku. Spomnim se, da so mi takrat pritekle solze, da sem si rekla, koliko neznanega obstaja in občudovala Jašino znanje." - Nika D.

"Energijska transmisija z Jašo je bila neverjetna izkušnja. Dejansko mi je razrešila nekatera vprašanja/dileme, zakaj se mi določena stvar v življenju dogaja in mi pomagala ozavestiti določene dele nezavednega. Na transmisiji je bilo zelo sproščeno vzdušje, energija v prostoru pa izjemno pozitivna (kot Jaša) in zelo pomirjajoča. Energijsko transmisijo bi priporočila vsakemu, ki se še bolj želi posvetiti sebi in narediti nekaj zase. Hvaležna iz srca!" - Tamara P.

"Transmisije so mi ponudile globok vpogled vase. Soočala sem se s svojo temo, jo sprejela v objem in spustila vse, kar je bremenilo duso. Srce je napolnila ljubezen do sebe, posledicno do drugih. Zacutila sem mir. Dusa je zadihala in zazivela novo, polnejse zivljenje, brez preprek. Hvalezna za stik s tabo." - S.

"Ni besed, ki bi opisale občutke, ki jih doživljam na skupinskih energijskah transmisijah. Ne vem, kam nas vedno znova odpelješ , ampak tam se vedno počutim božansko. Vsakič imam drugačno izkušnjo, vsakič pridem z novimi spoznanji nazaj in neizmerno hvaležna sem, da sem te našla. Odkar sem začela obiskovati tvoje transmisije in delavnice, se mi je popolnoma spremenil pogled na nase in na življenje in v vsem, kar se mi dogaja vidim globji smisel/namen. Življenje je dobilo smosel, z vsakim dnem ga živim bolj iz sebe in bolj uživam v njem. Hvala, ker si." - Vesna M.

"Osebna izkušnja trasmisije je bila globoka in prijetna, predvsem pa mi je prinesla občutek miru in dodatno utrdila zaupanje v energijo ljubezni. Poleg zahvale bi ti rad izrekel tudi pohvalo. Po mojem mnenju in nasploh po izkušnjah, si proces izjemno speljala in dobro obvladaš in usmerjaš svoj energijski potencial." - N.G.

"Hej Jaša, še pod včerajšnim vtisom, bi se ti rada zahvalila za tako čudovito transmisijo. Hvaležna sem, da me je univerzum pripeljal do tebe, in da sem imela to priložnost, da sem lahko bila in sem del te izkušnje. Zame je bila izkušnja zelo močna, in še nikoli nisem doživela tako močne energije zdravljenja in povezanosti s sabo, mojim višjim jazom ter energijam okoli mene. Dogajajo se mi zelo pozitivne spremembe, ki jih čutim znotraj sebe. Hvala ker si, in ker ustvarjas prostor, kjer se lahko najdemo in začutimo kdo resnično smo." - P.T.

"Draga Jaša, moram reci, da je bila zame to ena zelooooo lepa izkusnja in da se mi je zacelo ze v ponedeljek dogajati in vse dneve do cetrtka... v cetrtek pri tebi pa sem dozivela tako radost, da sem skoraj zajokala od radosti. Hvala za potovanje. " - Tatjana T.

"Jaša težko opišem z nekaj stavki...hvala za vse tvoje energijske transmisije, ki me delajo še bolj zavedno...čutim kako se osrediščam in sem bližje svojemu poslanstvu...hvala za vso tvojo ljubezen in odprtost, ki je prišla ravno v trenutku, ko sem to najbolj potrebovala. Hvaležna sem. Ob vsem tem turbolentnem dogajanju se počutim tako svobodno kot še nikoli, zaupam v ta trenutek in prihodnost, spuščam obsodbe in hvala ti za krila, ki mi počasi rastejo nazaj. Rada te imam preko vseh vesolij." - Silvija J.

Hvala za zaupanje.

Z ljubeznijo,
Jaša Gala

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Višja Vibracija ponuja podporo pri duhovni rasti posameznikom in izvajalcem dogodkov. Ponujamo prostor za izvedbo vaših dogodkov v Ljubljani (Pržan), imamo pestro trgovino z izdelki za osebno in...

  |  visja-vibracija.si/

Nalagam...