25
november

Šola Belih tigric: Zimska kultivacija energije in Joni jajčkanje

Kdaj: 25. novembra ob 20:00 do
4. decembra 2020 ob 21:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:27 eur za 4 srečanja - 1 sklop
Organizira:Društvo Pot srca - Joga
Kontakt:041 821 401, drustvopotsrca@gmail.com

8 ogledov

Zima je poseben čas, ko največ lahko naredimo za svoje zdravje. Je idealen čas, da postavimo trdne temelje za zdravje, dobro počutje in obilje energije, ki nas bodo spremljali celo leto.


V Šoli Belih tigric - Prebuditev in nega ženske energije - se ženske s preprostimi taoističnimi tehnikami povezujemo z naravo in njenimi cikli, da pridemo v svojo moč in žensko energijo, postavimo temelje za trdno zdravje in dobro počutje ter postanemo neusahljiv vir energije.


Vsak mesec se posvetimo aktualni temi glede na ritem narave. V novem sklopu se bomo predale nežni negi in sprostitvi svojega telesa, v katero nas vabi umirjanje narave. Potovale bomo z energijo, ki se spušča proti najnižji točki teme (tik pred sončevim obratom) in tudi v telesu energija potuje navzdol. Na tok spuščajoče energije se bomo pripele tudi s pomočjo vadbe z Joni jajčkom.


Tudi tokrat bomo potovale z energijo Lune - spoznale bomo nove Lunine vaje in se z njimi na nežen način povezovale z njeno energijo. Tako bomo krepile našo prelepo žensko Jin esenco.


Dobrodošla, da se nam pridružiš na potovanju v raziskovanje globin svoje ženskosti!

 

Vaje, ki jih v skupini izvajamo, temeljijo na taoističnih praksah Belih tigric in tradicionalni kitajski medicini ter jih izvajamo v skladu z naravo in njenimi cikli - cikli letnih časov, Sonca in Lune.

Z novim znanjem, tehnikami in vajami se boš poglabljala v svet ženkosti, občutila boš mehkobo in sproščenost, vso svojo sočnost, nežnost, milino, radost in ljubezen, prebudila boš globoko notranje zadovoljstvo. Okrepila boš svoje zdravje ter se napolnila z mladostno in vitalno energijo.

Naučila se boš tehnik za povrnitev in ohranjanje mladostnosti, lepote in zdravja. V tebi se bo prebudila Bela tigrica.

Bela tigrica je ženska, ki se je odločila prebujati in negovati svojo žensko energijo, jo preobražati v življenjsko silo in naprej v duhovno esenco. S tem Bela tigrica obnavlja svojo lepoto in mladostnost z namenom, da lahko v polnosti realizira svoj ženski potencial in pogoje nesmrtnosti - da živi zdravo in mladostno življenje tako dolgo, da izpolni svoje poslanstvo, za katerega je bila rojena v ta svet.

V skupini se bomo družile celo leto - skozi 12 sklopov, vse do prihodnjega maja, tako bomo spoznale način povezovanja s cikli narave skozi vse letne čase in skozi vse cikle Lune.

Družimo se samo ženske in skupaj ustvarjamo zaupno, podporno in intimno okolje, v katerem lahko delimo svoje izkušnje, vprašanja in sočne intimnosti.


Tedensko se družimo v živo prek spleta, v spletni učilnici ti je na voljo gradivo, opis vaj, metod in tehnik ter druge zanimivosti.


Program od 14.11. do 4.12.:

1. srečanje, 15.11. ob 20.00: Moksanje za popolno zdravje in nežna Jin vadba za krepitev ledvic + 21. lunina vaja

2. srečanje, 20.11. ob 20.00: Samomasaža črevesja za zdravje in močen imunski sistem

3. srečanje, 25.11. ob 20.00: Vadba z Joni jajčkom, 1. del

4. srečanje, 29.11. ob 20.00: Vadba z Joni jajčkom, 2. del

 

Vsebina:

 • vsak teden ob 20.00 LIVE v skupini (60 - 90 min)
 • bogate in enostavne uporabne vsebine, vaje, metode in tehnike taoističnih belih tigric ter tradicionalne kitajske medicine za povezovanje s sabo, svojo ženskostjo in z naravo
 • podpora
 • odgovori na vprašanja


Informacije:

 • 7. sklop - začetek: 14.11.2020
 • 7. sklop - trajanje: od 14.11. do 4.12. (4 srečanja)
 • Trajanje celotnega programa: 1 leto (12 sklopov)
 • Prispevek: 27 eur za 1 sklop / 4 srečanja v živo
 • Prijaviš se na mejl: drustvopotsrca@gmail.com s priloženim potrdilom o vplačilu vadnine na TRR Društva: SI56 6100 0000 8116 919
 • Nato se pridružiš skupini: https://www.facebook.com/groups/prebuditevinnegazenskeenergije
 • Vplačilo vadnine je pogoj za članstvo v skupini.

Vadbe bodo ostale na zidu v tekočem sklopu (od 14.11. do 4.12.), v tem času jih lahko spremljaš kadarkoli in spremljanje prilagodiš svojim potrebam.

 

Več o programu si lahko prebereš na spletni strani: Pot srca

 

Vabim te v prebujanje svoje senzualnosti, magnetičnosti in globoke notranje moči ter v čarobno občutenje ženskosti!
   

Z ljubeznijo ❤️

Mojca 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

S programi za osebno rast in preobrazbo pomagam do harmoničnega, zadovoljnega in izpopolnjenega življenja.


Nalagam...