Društvo Pot srca - Joga
Šola Belih tigric, Kitajska tradicionalna medicina, Biodanza, Trebušni ples, Access bars

0 zahval     254 ogledov

S programi za osebno rast in preobrazbo pomagam do harmoničnega, zadovoljnega in izpopolnjenega življenja.

Vabim te, da se mi pridružiš na rednih vadbah joge, biodanze in trebušnih plesov ter na delavnicah aroma joge z eteričnimi olji, regenerativne aroma joge z eteričnimi olji ali na delavnicah na temo zdravega in srečnega življenja v skladu s kitajsko tradicionalno medicino.

Vabljena tudi na spletno jogo in v spletno Šolo Belih tigric - Prebujanje in nega ženske energije, v kateri ženske s starodavnimi taoističnimi praksami Belih tigric vstopamo v svojo notranjo moč in občutenje ženskosti. 

Lahko ti do srečnejšega in bolj harmoničnega življenja pomagam tudi z access bars tretmajem ali z energijsko poravnavo. 

Vse vadbe v društvu Pot srca imajo poleg individualnega pristopa še posebno začimbo kitajske tradicionalne medicine, ki nam s poznavanjem naravnih procesov in petih elementov prinaša razumevanje življenja in pravilnega delovanja z namenom optimalnega zdravja.

Vse to v idiličnem okolju iz naravnih materialov s prečudovitim pogledom. Pridi in se prepričaj! 


MOJA ZGODBA

Moje ime je Mojca. Ime sem dobila po Mojci iz Kekca. Menda sem bila tudi jaz vedno pogumna in samostojna, tako so mi povedali. Pa samosvoja in trmasta tudi. Takšna sem še danes, le da sem trmo spremenila v vztrajnost. Ker pa sem kot otrok bila emocionalna spužva, nimam veliko spominov iz otroštva. To me je vodilo na posebno življenjsko pot osebne rasti, samozavedanja in samočutenja. Vse poti me vodijo v delo s telesom - telo mi je dostopno in z njim lahko delam. Pri nekje 17-ih sem se začela spraševati, kako se lahko spreminjam in hkrati ostanem jaz. Na poti sem spoznala mnogo tehnik in metod, ki so me pripeljale do mene same - da čutim in razumem sebe, svoje telo in čustva. Danes vem, da ko lupim vse tisto, kar nisem, postajam vedno bolj JAZ. In to znotraj mene ŽARI.

Verjamem, da se lepota, sreča in ljubezen še množijo, če jih delimo z drugimi. Verjamem tudi, da ima vsak izmed nas potencial, da živi srečno, mirno in harmonično življenje. Ker sama z vsakim dnem bolj ustvarjam takšno življenje, želim svoje izkušnje in znanje deliti še z drugimi. Tudi s tabo. 

Zato sem ustanovila društvo Pot srca, ki mi to omogoča. 

Vabim te, da se mi pridružiš na popotovanju skozi življenje, naj bo pisan vrtiljak, divji vlakec ali vznemirljiva gugalnica. Kakorkoli, naj bo barvito, polno in tvoje! 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Društvo Pot srca

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...