Društvo Pot srca
Celostno svetovanje za osebno rast, Joga, Nega ženske energije, Access bars

0 zahval     332 ogledov

S programi za osebno rast in preobrazbo pomagam do harmoničnega, zadovoljnega in izpopolnjenega življenja.

Celostno svetovanje za osebno rast sem zasnovala z namenom, da ti pomagam do življenja, kot si ga želiš. Tretma vključuje svetovalni pogovor, terapijo Access Bars in učinkovita praktična orodja, ki jih boš lahko uporabljal/a v vsakodnevnem življenju in tako spreminjal/a svojo realnost. 

Na vadbah Joge za dobro počutje in Nego ženske energije boš prisluhnila svojemu telesu ter se povezala s sabo, svojim telesom, dušo in umom. 

Na vadbi Joge za dobro počutje se boš sprostil/a, umiril/a in se napolnil/a s pozitivno energijo. Vadbe potekajo prek spleta in v živo. 

Vabim te, da se mi pridružiš tudi na delavnicah regenerativne aroma joge z eteričnimi olji in na delavnicah na temo zdravega in srečnega življenja v skladu s kitajsko tradicionalno medicino.

Vabljena tudi v spletne programe za nego in krepitev ženske energije, v katerih ženske s starodavnimi taoističnimi praksami Belih tigric vstopamo v svojo notranjo moč in občutenje ženskosti. Prakse Belih tigric nas pomlajujejo na fizični in mentalni ravni, vračajo nam mladost, zdravje in omogočajo dolgoživost, hkrati pa s prakso duhovno napredujemo. 

Vse vadbe in terapije v društvu Pot srca imajo poleg individualnega pristopa še posebno začimbo kitajske tradicionalne medicine, ki nam s poznavanjem naravnih procesov in petih elementov prinaša razumevanje življenja in pravilnega delovanja z namenom optimalnega zdravja.

Vse to v idiličnem okolju iz naravnih materialov s prečudovitim pogledom. Pridi in se prepričaj! 


MOJA ZGODBA

Moje ime je Mojca. Ime sem dobila po Mojci iz Kekca. Menda sem bila tudi jaz vedno pogumna in samostojna, tako so mi povedali. Pa samosvoja in trmasta tudi. Takšna sem še danes, le da sem trmo spremenila v vztrajnost. Ker pa sem kot otrok bila emocionalna spužva, nimam veliko spominov iz otroštva. To me je vodilo na posebno življenjsko pot osebne rasti, samozavedanja in samočutenja. Vse poti me vodijo v delo s telesom - telo mi je dostopno in z njim lahko delam. Pri nekje 17-ih sem se začela spraševati, kako se lahko spreminjam in hkrati ostanem jaz. Na poti sem spoznala mnogo tehnik in metod, ki so me pripeljale do mene same - da čutim in razumem sebe, svoje telo in čustva. Danes vem, da ko lupim vse tisto, kar nisem, postajam vedno bolj JAZ. In to znotraj mene ŽARI.

Verjamem, da se lepota, sreča in ljubezen še množijo, če jih delimo z drugimi. Verjamem tudi, da ima vsak izmed nas potencial, da živi srečno, mirno in harmonično življenje. Ker sama z vsakim dnem bolj ustvarjam takšno življenje, želim svoje izkušnje in znanje deliti še z drugimi. Tudi s tabo. 

Zato sem ustanovila društvo Pot srca, ki mi to omogoča. 

Vabim te, da se mi pridružiš na popotovanju skozi življenje, naj bo pisan vrtiljak, divji vlakec ali vznemirljiva gugalnica. Kakorkoli, naj bo barvito, polno in tvoje! 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Društvo Pot srca

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...