13
september

Šola Jyotisha in Tarota Oracle of Life - informativni dan

Organizira: Oracle of Life
Kdaj: 13. septembra ob 19:00
Kje:
Prispevek:0€
Organizira:Oracle of Life
Kontakt:info@oracleoflight.eu, 040 172 694

402 ogledov

Vljudno vabljeni v šolo Jyotisha in Tarota, ki odpira svoja vrata v oktobru, kjer imate možnost, da osvojite neprecenljivo znanje o potovanju in izkustvih vaše duše skozi čas in prostor.

Bistvo življenja na tem svetu namreč je, da se vseskozi učimo in skozi učenje osvojimo veščine, ki so potrebne za vešče krmarjenje skozi življenje. Saj le skozi učenje in znanje, ki ga v tem procesu pridobimo, lahko stopimo proti svetlobi, ki nam odkrije našo pravo naravo in naš namen na tem svetu.

Več načinov je, kako pridobiti duhovno znanje, ki nam pomaga zrasti in spoznati samega sebe. Mi vam ponujamo dva načina, ki sta izredno globoka in učinkovita pri spoznavanju samega sebe. To sta učenje vedske astrologije – Jyotisha in pa veščine vpogleda v biopolje preko kart – Tarota.

ŠOLA JYOTISHA -NOVI ŠTUDENTI

Šola Jyotisha vam ponudi možnost, da se v 2h letih seznanite z znanjem Jyotisha ter ga ob koncu izobraževanje tudi znate uporabiti v praksi, zase, za svoje bližnje ali pa še za kaj več. Šola Jyotisha je študij za tiste, ki se želijo znanja Jyotisha naučiti brez predznanja astrologije in v krajšem času osvojiti osnove astrologije.

*predznanje ni potrebno.

DODATNA IZOBRAŽEVANJA

V naši šoli pa lahko poiščejo dodatno znanje tudi vsi tisti, ki ste se Jyotisha že učili, pa želite svoje znanje še izpopolniti in poglobiti. Vam pa v naši šoli ponujamo praktični tečaj oziroma uporabno šola Jyotisha, ki vam bo dal izredna in učinkovita orodja, da znanje, ki ste ga že spoznali, uporabite tudi v praksi in da z njim kar najbolj uspešno analizirate astrološko natalno karto.

*predznanje JE potrebno.

ŠOLA TAROTA

V naši šoli boste temeljito spoznali vseh Oseminsedemdeset simbolov TAROTA ki upodabljajo arhetipe notranjih in zunanjih doživetij, ki prevladujejo v človekovem življenju: Veliko arkano, ki razkriva principe življenja, splošne zakone in izkušnje, ki jih doživijo vsi pripadniki človeške vrste ter malo arkano, v katero so vključeni naše misli (meči), naša čustva (čaše), energija, zaznavanje in spontanost (palice) in zunanja resničnost – denar, zdravje, odnosi, ustvarjalnost (diski), itd.

*predznanje ni potrebno.

V naši šoli lahko pristopite k enemu programu, torej samo k šoli Jyotisha, dodatnim izobraževanjem ali pa samo k šoli Tarota, lahko pa se seveda vključite v več programov. Predznanje ni potrebno, razen pri praktičnem tečaju Jyotisha, ki je namenjen študentom, ki želijo znanje Jyotisha še izpopolniti.

INFORMATIVNI DAN BO:

13.9.2019 ob 19h (lokacijo izveš ob prijavi)

Za več informacij oziroma prijavo lahko pokličete na 040 172 694 (Mateja) ali pa nam pišete na info@oracleoflight.eu, lahko pa nas poiščete tudi na spletu: http://oracleoflight.eu/  

Če želite stopiti na pot življenjske preobrazbe proti novemu znanju in svetlobi, smo za vas pravi odgovor in rešitev.

Veseliva se srečanja z vami.

Uršula Zakrajšek & Mateja Drašler

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

ORACLEofLIGHT vam nudi edinstveno znanje o vedski astrologiji Jyotish in interpretacije tarot kart preko arhetipov.


Nalagam...