Orakelj luči - Oracle of light
djotiš, tarot, intuitivno svetovanje

ORAKELJ LUČI - ORACLE OF LIGHT, VEDSKA ASTROLOGIJA , Uršula Zakrajšek s. p.

Videm 28
1312 Videm - Dobrepolje

1 zahval     181 ogledov

Sem Uršula, kot astrologinja, tarot svetovalka in intuitivna učiteljica se poglabljam v globine človeške duše. Na različne načine že od majhnega vstopam v duhovne sfere in dimenzije onkraj vidnega sveta. Preko tega dobivam sporočila, ki mi pomagajo, da uspešno potujem skozi življenje in hkrati pomagam drugim.

Močna in ostra intuicija mi nenehno omogoča, da lahko slišim svoje srce in mu sledim. Že več kot 30 let s različnimi tehnikami zrcaljenja (Jyotish analize, Tarot svetovanje in analize, vedeževanje, vpogled v avro in sanje)  pomagam ljudem, da se spoznajo, se naučijo poslušati svoj notranji glas ter v sebi prižgejo luč.  

Poleg tega sem odkrila in razvila tudi številne duhovne tehnike (čuječnost, razrešitev travm, samozavest, ljubezen do sebe, intuicija, zakon privlačnosti, manifestacija, mantre), ki sem jih sama preizkusila in so me v letih poglabljanja vanje, pripeljale na  pot osebne svobode in manifestacijo željenega.

Svoje znanje o Jyotishu, Tarotu. Cigankah in drugih kartah prenašam tudi naprej v svoji šoli ORAKELJ LUČI. Izdelujem tudi ORAKELJSKE KARTE za meditacijo, dvig zavesti, ozaveščanje in vedeževanje! Pri svojem delu se vedno držim etičnih načel in se potrudim, da pomagam vsakomur, ki pride do mene!  

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  ORAKELJ LUČI - ORACLE OF LIGHT, VEDSKA ASTROLOGIJA , Uršula Zakrajšek s. p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...