Oracle of Life
šola Jyotisha in Tarota

Šola Jyotisha & Tarota

Videm 28
1312 Videm - Dobrepolje

1 zahval     109 ogledov

ŠOLA TAROTA

ORACLEofLIGHT vam nudi izjemno znanje interpretacije kart preko arhetipov. S šolo tarota pridobite znanje, kako razbrati simboličen zemljevid zavesti, ki vizualno razkriva kakšne so ustvarjalne zamisli in kakšno je stanje zavesti osebe. Poleg tega je tarot izjemen pripomoček človeku pri odganjanju njegovih notranjih in zunanjih "demonov".

ŠOLA JYOTISHA

ORACLEofLIGHT vam nudi edinstveno znanje o vedski astrologiji Jyotish. Za tiste, ki se s tem znanjem še niste srečali v življenju, s tečajem pridobiteosnovno znanje vedske astrologije Jyotish, medtem ko so dodatna izobraževanja namenjena tistim, ki bi radi svoje znanje Jyotisha še dodatno nadgradili.

URŠULA ZAKRAJŠEK

Sem diplomirana zgodovinarka in pedagoginja po izobrazbi, imam pa tudi končan študij Verstva in etika ter triletni študij Jyotisha – vedske astrologije, po programu Duhovne Akademije, ustanovitelja Adriana Predraga Kezele.

vedska astrologija
Tarot svetovanja
readingi iz kart
DoTerra – svetovanje za dobro počutja
razlaganje sanj
vpogled v BIOpolje

MATEJA DRAŠLER

Diplomirala sem na fakulteti za upravo, uspešno zaključila študij Jyotisha – vedske astrologije in Angelske Intuicije. Poleg tega se ukvarjam z eteričnimi olji in svetovanjem za dobro počutje. Izdelujem tudi energijske slike z vilinskimi simboli privlačnosti. Slike so energijsko izjemno močne. 

vedska astrologija
angelska intuitivna svetovanja
DoTerra – svetovanje za dobro počutja
energijske slike z vilinskimi simboli

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Šola Jyotisha & Tarota

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...