4
junij

ŠOLA ZA ŽIVLJENJE, del 1: Osnove samospoznanja in ljubezni

Organizira: Dr. Kristina Knific
Kdaj: 4. junija ob 17:00 do
4. junija 2020 ob 19:00
Kje:
Prispevek:0,00
Organizira:Dr. Kristina Knific
Kontakt:zdruzenjeza@gmail.com, 051650180

75 ogledov

Predavanje Šola za Življenje vključuje temelje za življenje, ki nam omogočajo, da bolj zaživimo svoje življenje v zameno za življenje umetnega sebe.

V prvem delu predavanja (4.6.2020) spoznavamo sebe na svojem osebnostnem in duhovnem nivoju. Skupaj raziščemo svoje zavedne in nezavedne programe o ljubezni ter se odpremo spoznanju ljubezni skozi izkušnjo vodene meditacije.

Sledijo še:

V drugem delu predavanja (2.7.2020, Osnove zaupanja in odnosi) iščemo priložnosti za rast sebe skozi dosedanje izkušnje naivnosti. Učimo se poglobiti zaupanje vase, uravnotežiti zaupanje v druge ljudi in  Življenje. Spoznamo osnove svojih vlog in svoje pristojnosti in odgovornosti v odnosih. Naučimo se osnov za postavitev meje in uskladitev z njo. Sledi vodena progresija za podporo pri postavitvi meje.

V tretjem delu predavanja (6. 8. 2020, Prepoznanje in življenje Poslanstva) se učimo prepoznavati svoje poslanstvo skozi znake Življenja. Sledi vodena meditacija v kateri se odpremo globljim spoznanjem svojega poslanstva. Sledi učenje osnov načrtovanja: postavitev cilja, osebnostne uskladitve in izvedbe načrta.

Predava: dr. Kristina Knific

Lokacija: Cesta talcev 7, Kranj. Začetek: ob 17 uri.

Več informacij inprijave: tel. 041 724 134.

Vstop prost.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Poslanstvo združenja je spodbujanje, ozaveščanje, izobraževanje, svetovanje in pomoč pri osebnostni rasti ter trajnostnem razvoju. Vaš napredek je naše zadovoljstvo in uspeh.

  |  www.osebnostna-rast.si/

Nalagam...