2
julij

ŠOLA ZA ŽIVLJENJE, del 2: Osnove zaupanja in odnosi

Organizira: Dr. Kristina Knific
Kdaj: 2. julij ob 17:00 do
2. julij 2020 ob 19:00
Kje:
Prispevek:0,00
Organizira:Dr. Kristina Knific
Kontakt:zdruzenjeza@gmail.com, 051650180

47 ogledov

Predavanje Šola za Življenje vključuje temelje za življenje, ki nam omogočajo, da bolj zaživimo svoje življenje v zameno za življenje umetnega sebe.

V predavanju "Osnove zaupanja in odnosi" iščemo priložnosti za rast sebe skozi dosedanje izkušnje naivnosti. Učimo se poglobiti zaupanje vase, uravnotežiti zaupanje v druge ljudi in  Življenje.

Spoznamo osnove svojih vlog in svoje pristojnosti in odgovornosti v odnosih. Naučimo se osnov za postavitev meje in uskladitev z njo. Sledi vodena progresija za podporo pri postavitvi meje.

Skupinsko svetovanje:

Po predavanju (od 19.15 do 21.15) sledi skupinsko svetovanje na katerega se je potrebno prijaviti na zdruzenjeza@gmail.com.

Sledeče predavanje:

V tretjem delu predavanja (6. 8. 2020, Prepoznanje in življenje Poslanstva) se učimo prepoznavati svoje poslanstvo skozi znake Življenja. Sledi vodena meditacija v kateri se odpremo globljim spoznanjem svojega poslanstva. Sledi učenje osnov načrtovanja: postavitev cilja, osebnostne uskladitve in izvedbe načrta.

Predava: dr. Kristina Knific

Lokacija: Cesta talcev 7, Kranj. Začetek: ob 17 uri.

Več informacij inprijave: tel. 041 724 134 ali zdruzenjeza@gmail.com.

Vstop prost.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Poslanstvo združenja je spodbujanje, ozaveščanje, izobraževanje, svetovanje in pomoč pri osebnostni rasti ter trajnostnem razvoju. Vaš napredek je naše zadovoljstvo in uspeh.

  |  www.osebnostna-rast.si/

Nalagam...