25
september

Spletna delavnica: Odpri se za vibracijo Ljubezni in Sprejemanja

Organizira: Astrosens
Kdaj: 25. septembra ob 0:00 do
1. januarja 2020 ob 0:01
Kje: Preko spleta
Prispevek:odvisno od izbranega modula
Organizira:Astrosens
Kontakt:marjanca@astrosens.si, gsm: 040 473 105

356 ogledov

Ljubezen ni stvar razuma in racionalne odločitve. Ali je ali pa je ni! Lahko pa se z njeno vibracijo povežemo in uskladimo ter tako odpremo naši Duši pot do obilja in sreče na vseh nivojih.

Veliko preveč časa posvečamo teoretičnemo znanju in premalo ga investiramo v svojo srčno energijo, ki ima izjemen, če ne kar največji vpliv predsem na naše odnose in nivo sreče, ki smo ga sposobni doživljati.

 

Kako veš, da je ta spletna delavnica zate?

Ta spletna delavnica je namenjena tebi draga ženska, če si želiš da začne vstopati v tvoje življenje ljubezen, obilje, prijetni odnosi, pravo partnerstvo, ljudje, situacije, ki te podpirajo, dobre priložnosti, zdravje…..

Vse v življenju je namreč ODNOS. Ko spremeniš najpomembnejši odnos, ki ga imaš in to je odnos do sebe, se spremenijo vsi tvoji odnosi, odnos do vsega kar obstaja.

Poglej si še video, zakaj je pomemben vpliv Lune, ki je astrološki arhetip srčne čakre in univerzalne ljubezni.

 

Kaj s spletno delavnico pridobiš?

S pozdravljeno energijo srčne čakre se povežeš s svojo veliko in neskončno Dušo, ki te ljubi takšno kot si, le zato ke si. Preko nje dostopaš v kontakt z univerzalno energijo ljubezni, ki je plemenita in samo ljubi, ne obsoja, ne kritizira, ne zavrača. To je energija, s katero vzpostaviš stik in jo nato drugi ljudje pri tebi enostavno začutijo. Kot taka - čista ljubezen- odpira vsa vrata, odpre tvoja vrata za obilje, najboljše možne odnose, za zdravje, za srečo.

 

 

 

Kako poteka spletna delavnica?

Delavnica poteka v 4 sklopih, vsak traja 28 dni in predstavlja Lunino naravo in njen magnetizem, ki ima največji vpliv na ženske cikluse, naša čustva, vodo ter našo podzavest in vse kar nezavedno privlačimo v svoje življenje.

Več o samem programu najdeš na tem linku

 

Vpis in investicija v spletno delavnico?

Prijavo pošlješ na mail: marjanca@astrosens.si s pripisom imena učilnice, ki si jo izbrala in prejela boš vse nadaljnje napotke. Spletna delavnica se začne 25.9. 2019.

za PRIJAVE do 10.septembra 2019 prejmeš:

popust v višini 40 eur na celotno vrednost vsakega modula (z vključenim spletnim bonusom).

– EXTRA BONUS: z obiskom te spletne delavnice, si pridobila dodaten extra bonus: podarjam ti meditacijo za odkrivanje darov: TVOJI DAROVI (v vrednosti 20 eur.)

In še PRESENEČENJE!  30 minutni individualni coaching na podlagi tvoje astrološke karte v času delavnice (po skypu, tel. ali messengerju) v vrednosti 40 eur.

– možnost plačila  na 4 mesečne obroke

 

 

* spletni program vodim Marjanca Vergan, profesionalna astrologinja z mednarodnim certifikatom, astroterapevtka, energijska astrologinja in intuitivni coach.

 

z vpisom v spletno delavnico boš investirala v najbolj donosno naložbo - VASE❤️


Objem Marjanca

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

V resnici smo vsi svetloba in ljubezen in moja želja je, da bi lahko osvetlila pot tistim, ki iščejo rešitev, ki si želijo zasijati v najlepši mavrici svojega...

  |  astrosens.si/

Nalagam...