Mandala 4 you by Marjanca Vergan
čarobne mandale in spletni tečaji za risanje mandal

Mandala 4 you, Marjanca Vergan s.p.

Sončna pot 6
6215 Divača

78240 zahval     8916 ogledov

Okoliščine so me pred časom iz družbene aktivnosti, množice potovanj in opravljanja dveh služb hkrati, potisnile v svojevrstno izolacijo. Takrat še nisem vedela, da stopam v obdobje Sade satija, ki je predvsem namenjeno duhovni rasti in notranji preobrazbi. To je nekje 7 let in pol trajajoče obdobje, ko tranzitni Saturn preide v znamenje, ki se nahaja pred znamenjem v katerem imamo v svoji astrološki karti postavljeno Luno in traja dokler ne zapusti še znamenja, ki se nahaja za njo. Obdobje Sade satija se dogaja vsakih 29 let, odvisno je seveda kdaj ga prvič doživimo.

Veliki učitelj Saturn me je v tem času postavil v takšno situacijo, da sem bila »primorana« zaključiti obe službi, znašla sem se sredi ločitve in selitve v novi kraj. Kar naenkrat sem imela občutek, kot da sem kaznovana, kot da se mi svet sesuva in vse kar sem do sedaj počela, izginja v prah….

V istem trenutku je hkrati prišla tudi pomoč - »rešilna bilka«. Pot me je vodila na študij astrologije in astrohealinga in tako se je mojih naslednjih 7 let in pol spremenilo v zelo zanimivo učilnico in izkustveno prakso.

Študij astrologije, spoznavanje sebe, podzavestnih vzorcev in odkrivanje vseh tistih skritih kotičkov, soočanje s svojimi občutki, s čustvenimi stanji, katerim bi se najraje izognila, vsa ta notranja preobrazba mi je počasi ostrila sliko….. Kdo sem, kaj si želim, kaj bi rada počela, v čem sem dobra, kje se skrivajo moji talenti, v čem je smisel življenja.

Jasno sliko pa sem dobila, ko sem si na koncu postavila dobro vprašanje:

»Kako lahko združim vse kar sem do sedaj počela, kako lahko združim vse moje «ljubezni«….design, astrologijo in nenehno iskanje smisla v vsem kar počnem?

Odgovor sem našla v Mandali. Mandali, ki je ena sama harmonija, spiritualnost, duhovnost, lepota, enostavnost, red in smisel, v Mandali, ki kot osebni talisman (izdelan na osnovi astrološke karte posameznika in njegovega izbranega cilja) premore energijo manifestacije željenega.

Študij astrologije, astrohealinga, energijske psihologije, Hooponopona in intuitivnega coachinga so mi bili v pomoč, da sem prepoznala in aktivirala svojo strast, da sem sledila svojim občutkom, poslušala svoj notranji glas, hkrati pa naredila potreben korak, da pridem do svojega »pravega jaza«. Tistega Jaza, ki je bil dolga leta v senci prekrit s kopreno nejasnosti …. a hkrati vedno tu, v moji bližini.

Zdaj sem neskončno hvaležna tem okoliščinam, velikemu učitelju Saturnu, ki me je potisnil v osamo in raziskovanje sebe, prijateljici, ki me je spodbudila k ustvarjanju, svojemu partnerju za nesebično pomoč in vzpodbudo ter hvaležna sebi za svojo vztrajnost, saj v zunanjem svetu tega nikoli ne bi našla.

Ves ta čas pa mi je bila v oporo še posebna afirmacija, ki jo želim podeliti z vami, afirmacija je iz male knjižice z naslovom: Življenje je igra in kako jo igrati – Florence Scovel Shinn, ki mi jo je pred leti podarila moja mama:

»Brezmejni duh dovoli, da se božanski načrt mojega življenja uresniči, naj se izrazijo vse moje genialne sposobnosti in naj jasno vidim popolni  načrt.«

Eden izmed osnovnih principov hermetizma je poznani Hermesov zakon, ki pravi: Kakor zgoraj, tako spodaj. Kakor znotraj, tako zunaj. In tej veliki spremembi, ki se je zgodila globoko v meni, sledi sprememba tudi v zunanjem svetu:  in z veseljem vas bom z Mandalami na 1001 način razveseljevala in vam bila v pomoč, da boste v svoje življenje zlahka privabili VESELJE, tako kot so Mandale to omogočile meni.

 

Čas je, da tudi tvoja ustvarjalnost pridobi prepoznavnost in pomen. Pridi v spletno Akademijo kjer ob podpori mentorice postaneš prava mojstrica ustvarjanja mandal: https://mandala4you.thinkific.com/

 

Marjanca

Sporočila kozmičnih mandal

Sporočila kozmičnih mandal

15 inspiracij   20862 zahval
Afirmacije za energijsko ravnovesje

Afirmacije za energijsko ravnovesje

15 inspiracij   27467 zahval
Ko verjameš, je vse mogoče!

Ko verjameš, je vse mogoče!

15 inspiracij   29881 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 4
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Ivica
  komentiral 10 mesec nazaj
Hvala,za lepo spodbudo.....
Matjana
  komentiral 11 mesec nazaj
O, lepo. Namenjeno za ta dan in prihajajoči teden.
Nataša
  komentiral 3 leto nazaj
Jerneja
  komentiral 3 leto nazaj
Ga. Marjanca, čudovita predstavitev vas kot "osebe" in vašega dela kot nadgradnje življenja. Naj vam bo svet lep.
Želim vse dobro in pridajam lep poletni pozdrav - Jerneja

Pošlji sporočilo  |  Mandala 4 you, Marjanca Vergan s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...