8
september

Veliki svečani LIVING LOVE dogodek

Organizira: Pot do zdravja
Kdaj: 8. septembra ob 15:00 do
8. septembra 2019 ob 21:00
Kje:
Prispevek:33€ (samo še nekaj prostih mest)
Organizira:Pot do zdravja
Kontakt:katarina@livinglove.si; Katarina Marinč : www.livinglove.lv

795 ogledov

Srčno vabljeni na nepozabni 5 urni slovenski dogodek, kjer se začenja Katarinina svetovna turneja motivacijskih predavanj in praktičnih učenj o Univerzalnem Zakonu Living Love Ljubezni ! Prvi na svetu boste lahko prejeli najnovejša avtorska učenja in tehnologijo Univerzalnega Zakona Living Love Brezpogojne Ljubezni.

To bo dan, ko bomo praznovali Ljubezen in Življenje, in skupaj in v živo, doprinesli k več ljubezni v Sebi in v kolektivni zavesti človeštva. Poleg izjemnih učenj (Katarina je avtorica 22 Univerzalnih Zakonov in že 25 let let učiteljica zavestnega, zdravega in srečnega življenja), boste deležni tudi iskrenega in sproščenega druženja s srčnimi ljudmi in srčne zabave !

Katarina je vodena, da preda znanja in aktivacijo v Zakon Living Love Ljubezni najprej v svoji rodni deželi Sloveniji in izvedeli boste zakaj je Slovenija, zakaj ste VI tako pomemben ključ, da se ljubezen (in vse njene oblike : mir, harmonija, sočutje, obilje, radost...) zaživi na Zemlji ! Že Einstein je govoril, da ko bodo znanstveniki našli formulo Ljubezni, bodo našli skrivnost Vesolja ! Katarina : « In ta formula je v nas, ne rabimo čakati na znanstveno odkritje le te, aktivirajmo jo sami ! « Vse to in še več kmalu na izjemnem dogodku ! To je velika priložnost za vse nas, da Ljubezni damo novo pot-ovanje, novo srečo !

Konec septembra Katarina svojo svetovno Living Love turnejo nadaljuje na največjem indijskem kongresu Spiritualnih Znanosti v Indiji, V Dolini Piramid, Bangalore. Tja pridejo le največja svetovno priznana imena in Katarina bo ponosno zastopala Slovenijo in poslanstvo Slovenije za svet ! Podprimo Katarino tudi mi, , da bo v Indiji še lažje in z veliko ljubezni speljala to misijo.

Katarina : « .... Kdo smo ? Zakaj smo tu ? Smo Ljubezen in tu smo, da Ljubezen živimo. To identiteto in poslanstvo imamo zapisano v svojih atomih, v svoji DNK- Božanski Naravi Prerojeni. Ko ljubezen živimo - ko živimo Sebe, p-ostanemo spet Božanski !... »

Kratek pregled dogodka:

  • Univerzalni Zakon Living Love Žive(te) Ljubezni (učenja, motivacijski na-govor, aktivacija kode-formule Ljubezni v Srcu)
  • Glasbeno-kulturni program (Inspirativne Zgodbe Ljubezni in Življenja)
  • Druženje, objemi s Katarino & pogostitev, Meditacija z Diamantno Zemljo & možen nakup prvih Diamantnih Zemelj v Sloveniji (Diamantna Zemlja je izum Katarininega moža, ki je prejela 4 medalje za inovacijo za mir, na enem največjih svetovnih sejmov inovacij v Ženevi maja 2019)
  • Možen predvpis v Katarinino 5 mesečno Šolo Univerzalnih Zakonov po promocijski ceni s pričetkom novembra 2019
  • Praznovanje Katarinine 25. letne učiteljske poti.

Prijave in vstopnica so na voljo tukaj >>

  • Program in scenarij je pripravila KATARINA MARINČ (ustanoviteljica, avtorica in učiteljica LLTT (Living Love Teachings & Technology), ki prinaša nazaj dolgo izgubljena ali pozabljena znanja 22 Univerzalnih Zakonov in 13 Portalov. Katarina živi na J Francije in skupaj z možem predavata po vsem svetu. Več o Katarini: www.liivnglove.lv
  • Program povezuje : Branka Božič
  • Ostali nastopajoči : so lepo presenečenje

Prispevek: 33€ (samo še nekaj prostih mest) - Nakup vstopnic NI možen na dan in kraju dogodka! Priskrbite si jih lahko v spletni trgovini s klikom tukaj >>.

Datum: nedelja, 8.september 2019

Od 15:00 do 20:15. ure (možno druženje do 21:00)

Lokacija: Čudovita Viteška dvorana, grad Brežice

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Potdozdravja.si je napredna spletna stran za osebno rast in razvoj, kjer vas korak po korak na osnovi strokovne vsebine vodi iz teorije v prakso na področjih osebne rasti,...

  |  potdozdravja.si/

Nalagam...