29
maj

Tečaj Avatar® - kako sočutno izboljšati svoje življenje in svet

Organizira: Avatar
Kdaj: 29. maja ob 12:00 do
6. julij 2021 ob 12:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:1500 evrov + DDV
Organizira:Avatar
Kontakt:miam.avatar@gmail.com

3 ogledov

Poznate občutek, da točno veste, kakšni bi morali biti in kaj narediti....a nekako ne naredite preboja. Da včasih vaše reakcije in čustva presenetijo tudi vas same?

Poznati kaj se dogaja v zavesti in podzavesti je prvi korak. Naslednji pa, naučiti se zavestno uravnavate zapise tudi v podzavesti, da lahko dosežete občutke in tudi dogodke, ki si jih želite. Zavestno ustvarjati svoje življenje. A kje se naučiti tega? Ali obstajajo napotki, ki po korakih pripeljejo vsakogar do tega znanja?

Tečaj  Zavestno ustvarjanje lastnega življenja – Avatar® je bil ustvarjen pred tridesetimi leti, da pomaga posamezniku biti bolj zvest samemu/sami sebi in  preoblikovati lastno življenje. Na kateremkoli področju. Avatar® vsakogar oboroži z orodji, s katerimi zavestno na novo postavi svoja prepričanja, ki tvorijo vzorce tvojega življenja. Orodja nato vsak uporablja samostojno v življenju, kadarkoli začuti potrebo.

 KAKŠEN JE TEČAJ

Tečaj traja 9 dni. Na tečaju poučevanje poteka vedno ena na ena, vsakega udeleženca spremlja mojster skoz ves proces učenja do samostojnosti. Tečaji so skupinski zaradi možnosti izkoristka akumuliranega znanja.

Strukturiran je po korakih, logično sestavljene naloge, veliko gibanja na prostem,  polno smeha. Sam slediš svojemu napredku.  Malo predavanj in veeeliko praktičnega dela. Rezultat: postajaš vedno bolj to, kar si želiš. Odločaš se za cilje, ki sledijo »skritim« srčnim željam. Postopoma cilje ustvarjaš in dosegaš.  

 Te  tečaj zanima?

Priložen je  naslov, da se lahko pogovoriva o pričakovanjih in tem, kaj tečaj nudi, pa tudi o moji zgodbi in razlogih, da sem se odločila to preprosto in srčno znanje predajati drugim.  Mag Mia Miše, Avatar Mojster

KAJ SO POVEDALI O TEČAJU UDELEŽENCI?

 Iz govora avtorja tečaja Harrija Palmerja:

Če ne želite biti oskrbovani, ali žrtve, je prevzemanje osebne odgovornosti za vaše življenje nujen proces. Moč osebne odgovornosti je v tem, da  zunanji vplivi ne povzročajo več notranjih odzivov.  Vi ste vir. V Avatarju pravimo temu zavestno ustvarjanje življenja.

 Razumeti je potrebno pot sočutja o izbiranju modrih prepričanj in ponovni povezanosti s srčnim zavedanjem. Zavedanje glave, ali razuma in zavedanje srca morata delovati skupaj. Ko sta ločena med sabo, najdemo osebo s premočnim srcem, ki se želi poročiti z obsojenim morilcem, ali pa osebo s premočnim razmišljanjem, ki zagovarja smiselnost rasnega genocida. Morata biti uravnotežena; razumnost iz glave, sočutje iz srca.

 In rezultati, ki nastopijo po prebuditvi osebne odgovornosti in združenju zavesti glave in srca, so neprecenljivi; so notranje poti, ki zahtevajo iskrenost in vztrajnosti, ampak so poti, po katerih moramo vsi iti.

 

 

ORGANIZATOR

AVATAR® TEčAJ Je bil ustvarjen pred več kot dvajsetimi leti z namenom, da bi ljudje dobili orodje, s katerim bi lahko pričeli zavestno ustvarjati sebe in življenje. Več...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...